N8 e MeeGO Yükleyebilirmiyiz?

Sponsorlu Bağlantılar

kamil_ex

kamil_ex

Üye
    Konu Sahibi
N8 e MeeGO Yükleyebilirmiyiz?
Merhaba arkadaşlar, Başlıkta belirttiğim gibi N8 e MeeGo OS Yükleyebilirmiyim?

lolaman

lolaman

Üye
Hayır olmaz.

kamil_ex

kamil_ex

Üye
    Konu Sahibi
Hadi Yaa. symbian devam öyleyse :)

lolaman

lolaman

Üye
Olsaydı herkes n8 alırdı o yüzden.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
symbianla idare edin. :) belle falan da gelecek. :)

lolaman

lolaman

Üye
ben kaldım c5-03 de yükseltemiyorum o yüzden teknolojiyle işim olmaz bundan sonra hiç bir şey alamam bu telefonda modlanmıyor :D en azından 4 yıl telefon degiştiremeyecegim :D

Uruloki

Uruloki

Üye
umut dünyası işte hayalden öteye gidemez

lolaman

lolaman

Üye
i like to meego meego you like to meego meego we like to meego meego he like toooo meego meego :D:D:D:D

XER01

XER01

Üye
Yuklenseydi keşke, Symbiandan 3 kat daha iyi bir sisteme sahip olurduk.

lolaman

lolaman

Üye
resmin android kullandıgın syimbian istedigin meego nasıl bir insansın sen :D

• Beğen
Tepkiler: Nirvana92 ve ozzytaste
XER01

XER01

Üye
resmin android kullandıgın syimbian istedigin meego nasıl bir insansın sen :D
Resmim Android, kullamadıgım dandik Symbianlı N8 var.MeeGo yüklenebilseydi bir halta yarardı diye bir umut geldi ama imkansız :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
meego zor da bi emulator falan olsa belki android uygulamaları çalışır.

Kedi Yavrusu

Üye
android için "istesem n70'e bile yüklerim" diyen arkadaş, seni bu konuya davet ediyorum gel n8'e meego yükle.

mert_1047

mert_1047

Üye
Bootloader kkorumasından doalyı pek bişey yapılabileceğini sanmıyorum bugüne kadar hiçbi symbian cihaza farklı bi sistem kurulmadı bi ara n95 in güya androidli videosu vardı o da fake çıktı şayet nokia bi kıyak geçipte korumayı kaldırsa bile bilmem ama baya uğraşlı olur n900 de kilit yok onda bile bi çok hata var günlük versiyonlar yapımlar filan çıkıyor birinde ses çalışıyor birinde çalışmıyor hala karta kurulduğu için çok stabil değil güya dahili hafızayada kuruluyormuş ama onun üstünde pek durmuyorlar meego 1.3 yanlış değilsem ekimde çıkıyor bakalım o versiyonda neler değişecek.

saruman_me

saruman_me

Üye
Bootloader kkorumasından doalyı pek bişey yapılabileceğini sanmıyorum bugüne kadar hiçbi symbian cihaza farklı bi sistem kurulmadı bi ara n95 in güya androidli videosu vardı o da fake çıktı şayet nokia bi kıyak geçipte korumayı kaldırsa bile bilmem ama baya uğraşlı olur n900 de kilit yok onda bile bi çok hata var günlük versiyonlar yapımlar filan çıkıyor birinde ses çalışıyor birinde çalışmıyor hala karta kurulduğu için çok stabil değil güya dahili hafızayada kuruluyormuş ama onun üstünde pek durmuyorlar meego 1.3 yanlış değilsem ekimde çıkıyor bakalım o versiyonda neler değişecek.
mert o hatayı ben yaptım kardeş meego yu dahili hafızaya yükledim tekrar tlf nu açana kadar benim ki bana yetti inan aklı olan böle bişi denemesin belki ben eksik bişi yaptım ama inan sonu pek iç açıcı olmadı=)

mert_1047

mert_1047

Üye
mert o hatayı ben yaptım kardeş meego yu dahili hafızaya yükledim tekrar tlf nu açana kadar benim ki bana yetti inan aklı olan böle bişi denemesin belki ben eksik bişi yaptım ama inan sonu pek iç açıcı olmadı=)

Geçmiş olsun saruman usta daha bugüne kadar meegoyu hiç denemedim benim kafama yatmadı istediğim gibi gösteren bi video yok bide günlük sürümü çıkıyor hangisi iyi kötü belli değil zaten temiz pr 1.3 lazımmış 20 gb veriyi cihazdan pcye kopyalayacağımda sonra temiz format ardından ona uğraş. Yolu biraz zahmetli bulunca vazgeçtim şu androidin kurulumu kadar pratikleştiremediler işi bayramın mübarek olsun bu arada.

saruman_me

saruman_me

Üye
Geçmiş olsun saruman usta daha bugüne kadar meegoyu hiç denemedim benim kafama yatmadı istediğim gibi gösteren bi video yok bide günlük sürümü çıkıyor hangisi iyi kötü belli değil zaten temiz pr 1.3 lazımmış 20 gb veriyi cihazdan pcye kopyalayacağımda sonra temiz format ardından ona uğraş. Yolu biraz zahmetli bulunca vazgeçtim şu androidin kurulumu kadar pratikleştiremediler işi bayramın mübarek olsun bu arada.
saol kardeşim senin de öle nice sağlık ve mutlu bayramlara... ama şu sözün doğru met hen gün bi sürüm çıkıyor genelde yüklüyorum ama değişen hiç bişi yok bakalım biraz daha beklicem olmadı andoid in son sürümünü yükleriz..

mstf_l

mstf_l

Üye
android için "istesem n70'e bile yüklerim" diyen arkadaş, seni bu konuya davet ediyorum gel n8'e meego yükle.
ezikmis lan o ben gecen 1110 i ye yukledim istesen videosunu koyardım ama arkadasla degistik telefonu kıytırık bi galaxy s2 verdi elime kazık yemis gibi oldum biraz ama arkadas iste bi faydamız olsun

Üst Alt