N8 de eksik olan önemli özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
benim anna veya belle diye bir beklentim yok benim beklentilerim açık 12 mega piksel bu kardeşim hakkını ver biraz demek lazım çünki 5 mega lık i phone daha iyi çekiyor hdr falan koymuş adamlar her gün yeni programlar oyunlar çıkıyor artı bide neden açık kaynak kodlu değil bu symbian daha yazacak çok şey var sizlerde yazın bakalım herkes n8 in hakkını veriyormu ne eksik farkedebiliyor mu bizde bunları yazalım yazacağımız yerlere

iPhone daha iyi çekmiyor bence, renklerde gerçekçilik yoktu hiç karşılaştırma videolarını izlediğimde. N8 bariz daha iyiydi.

empereur

Üye
    Konu Sahibi
sen hangi telefonu kullanıyorsun kardeş eğer s 3 lü ise o programın hiç bir ise yaramadığını bilirsin Telefonun kendi rom un da yani kendisinde bu özelliği isteseler rahatlık ile bulundururlar ama her şey ortada

nonamex

Üye
Herkes tel. hızlanmasını istiyor hızlandı mı?

Biraz hızlanma var, eskisi kadar donma yok , tepki vermeden kalma olayını çözmüşler birde.. Task manager donuyordu bazen görevler arasında geçiş yaptırmıyordu 15-20 saniye. Bunu düzeltmişler aklıma en son gelen..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

empereur

Üye
    Konu Sahibi
bence videolara bakma kendin kullanıyorsan söyle ben iki telefonuda kullanıyorum üstelik biri 12 biri 5 karşılaştırma bile adil değil n8 de 5 olsa idi (ki o zamanda ben bu n8 i satın almazdım ) ortadaki farkı gormen zor olmazdı konuyu kaydırmak istemiyorum olması gereken programları kendi içinde yüklü olarak bekliyorum

cardanadam

cardanadam

Üye
ya arkadaşlar siz bu megapikseli ne sanıyorsunuz kamerada mp nin önemi yok önemli olan merceğin nasıl olduğu hatırlarmısınız 6630 vardı nasıl mercek vardı onda fotoğraf makinası kadar ayrıca extradan mercek takıla biliniyordu daha iyi zoom için

empereur

Üye
    Konu Sahibi
mega piksel fotoğraftaki nokta sayısıdır kardeş fotonun büyüklüğüne etken bir faktördür ama kalitesine değil kaliteyi işlemci. sensor ve yazılım belirler inşallah anna denilen güncel sürümde daha iyi kalitede fotoğraf çekerken hdr özelliğide olur

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hdr ne? Cin annasinda yok oyle bi ozellik ayrica cin annasinda gece cekimleri daha kotu.

PriZm

PriZm

Üye
High Dynamic Range Işık/Karanlık ayarı ile ilgili birşey

HDR li oyunlar var onlar gibi:ehe(örnek Crysis:naughty:)

empereur

Üye
    Konu Sahibi
çin annası türk annası bence kullanım özellikleri aynıdır yani nokia yine hiç bir şey yapmamış tabi bu bilmiyorum ama kendi adıma konuşmak istiyorum bizim koyun gibi uyumamızdan kaynaklanıyor ne mail atıyoruz ne Telefon açıyoruz ne şikayet ediyoruz ne bir beklenti miz var boş yani bir porsiyon tatlı parasına sakız çiğniyoruz

tavbiy

tavbiy

Üye
n8 de olması gereken özelliklerden bir tanesi de secilebilir mesaj hafızasının olmaması (-) negatif n95 de vardı bunda yok sizde bunun gibi olması gerekenleri yazın arkadaslar

SilentOne

SilentOne

Üye
başlıqı hazırlayan arkadaş doquştan dewrik heralde :D

empereur

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben bu başlığı üç kez değiştirdim türkçe konusunda biraz zayıf ım kabul ediyorum ama anlatmak istediğim şeyi anlatabiliyorum galiba eğer istediğin bir şey varsa söyle başlık ile uğraşma yada başlığın nasıl olmasını istersin ben nokia değilim fikirler benim için önemlidir

----------Eklendi @ 04:01:06 ---------- Yazıldı @ 03:57:03 ----------

ayrıca seçilebilir mesaj hafızasını eksik görüp paylaşan arkadaşa teşekkür ederim

empereur

Üye
    Konu Sahibi
en büyük eksiği buldum beyler

Eric_draven

Üye
uçamaması yüzememesi bide yürüyememesi.. 2nin beşyüz tl ik telde java yok b.tooth yok hafıza kartı yok ama hdr var diye o kusursuz ama n8 900 tl lik fiyatıyla hep beceriksiz.. Hdr bi yazılımdır arkadaşlar ve nokia bir fotoğraf firması değil. Iphone daki kamera ancak n8 in ön kamerası kadar iyi

empereur

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sen hiç iphone kullandınmı benim 12 mega piksellik N8 beraber fotoğraf çekiyoruz ben şahsıma utanıyorum ben apple ı savunmuyorum ama saya saya 3 tane saydın üçünde de yanılıyorsun

_ardaa

_ardaa

Üye
kardeş sen hiç iphone kullandınmı benim 12 mega piksellik N8 beraber fotoğraf çekiyoruz ben şahsıma utanıyorum ben apple ı savunmuyorum ama saya saya 3 tane saydın üçünde de yanılıyorsun

Iphone ile çektiğin fotoğrafları bilgisayara at öyle karşılaştır, ekranı daha kaliteli olduğu ve renkleri yüksek yoğunlukta çektiği için telefonda daha kaliteli gözüküyor imajı yaratıyor, bir kere büyün teknik detayları bir kenara bıraksan aralarında ki pixel farkı bile yeter 5mp ile 12mp'i karşılaştırmak mantıksız bana göre, Iphone ile fotoğraf çek bilgisayara at sonra zoom yap bakalım ne göreceksin.

empereur

Üye
    Konu Sahibi
ok bakayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...