N8 de eksik olan önemli özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

empereur

Üye
    Konu Sahibi
N8 de eksik olan önemli özellikler
bana göre video izlerken ağır çekim izleyebilme ve istediğim alana zoom yapma htc Telefonlardaki gibi hava durumunu ana ekranda silecek kar yağışı ve şimşek çakması gibi doğa olayları ile göstermemesi artı symbianın açık kaynaklı olmaması 12 mega piksel olan kamerasında hdr foto çekme özelliğinin olmayışı kendine has sorunsuz sürekli güncel olan özel bir tarayıcı aslında burada paylaşılacak olan istekleri nokia ya toplu olarak mail atacağım daha fazlasını da yazardım sizlerin fikirlerini bekliyorum

_ardaa

_ardaa

Üye
HDR fotoğraf için sitede 2 ayrı uygulama var, ana ekranda hava durumu widget destekli hava durumu var sanırım ama söylediğin gibi öyle efektli değil ve Nokia'nın bunu yapacağını sanmıyorum belki belle ile bu konuda birşeyler yapabilirler çünkü epey değişiklik var arayüzde, istediğin alana zoom yapma çekim esnasında başka cihaz da var mı görmedim ben kimsenin de uğraşacağını pek sanmam onun yerine N9'da ki gibi manuel focus olsa çok güzel olur.

mail konusunda sana katılıyorum isteklerimizi dileklerimizi mail atmalıyız sonuçta kullanıcı isteklerine göre de şekillenebilen bir işletim sistemi.

-omer-

-omer-

Üye
evet mail atmalıyız hatta kolsentırı aramalıyız sonra kolsentır bize bugün bekledgmz anna'nın eylül ortasnda gelecegni söylemeli bizde ana varat sövmelyz! yeter ya skıldm eylül ortası diyolar bu seferde ben cin annası yüklüyorum!

PriZm

PriZm

Üye
Başlık:hmmm(!)

_ardaa

_ardaa

Üye
Anna dan bahsetmiyor ki arkadaş, atın mail Anna için atın başka şeyler için atın, Anna ertelenmedi yüklemeyin başka şeyler ay sonunu bekleyin.

uribaju

uribaju

Üye
anna bugün gelse süper olurdu ayın 15i

PriZm

PriZm

Üye
Navifirm i yoklayın:ehe

Utku

Utku

Üye
Başlık hatalı yalnız... n8 de olması gereken eksiler

_ardaa

_ardaa

Üye
başlık komple hatalı aslında ama takılmamak gerek, n8 de olması gereken eksikler gibi algılanıyor.

PriZm

PriZm

Üye
Ama genede öyle oluncada devrik cümle oluyor:oke:

N8 de olması gereken Eksiklikler:hmmm

cardanadam

cardanadam

Üye
[COLOR="Red"]evet mail atmalıyız hatta kolsentırı aramalıyız sonra kolsentır bize bugün bekledgmz anna'nın eylül ortasnda gelecegni söylemeli bizde ana varat sövmelyz! yeter ya skıldm eylül ortası diyolar bu seferde ben cin annası yüklüyorum!

şimdi müşteri hizmetlerinden arandım anna yarından itibaren çıkması bekleniyormuş
[/COLOR]

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Her güzelin bir ksuru vardır :P:

Aege

Aege

Üye
ona bakarsanız n8 de olması gereken eksiklerede olmaz.Çünkü eksik zaten vardır olması gerekmez.n8'e eklenmesi gereken eksik özellikler

----------Eklendi @ 17:25:04 ---------- Yazıldı @ 17:24:49 ----------

en doğrusu

reberemo

Üye
n8 de ne gibi eksiler olsun isterdiniz gibi bir anlama gelmiş bu başlık :d:

uribaju

uribaju

Üye
konu başlığı "n8'deki önemli eksiklikler" yapsan daha iyi olur böyle olmamıs..

empereur

Üye
    Konu Sahibi
yaptım beyler

----------Eklendi @ 18:14:02 ---------- Yazıldı @ 18:06:35 ----------

ayrıca bu yazdıklarım program ile pek olmuyo cihazın rom un da olması gerekiyor kalite yani 5 mega piksel lik iphone de hdr nasıl çekiyo bize 15 liradan satmaya çıkıştıkları program nasıl çekiyor ben söyleyeyim iğrenç çekiyor Telefon on dakika da bir fotoğrafı bitiremiyo artı ortaya çıkan şey iğrenç 12 mega pikselin hakkı bumu yani onun için siz yazın herşeyi sorunları istekleri ben mail atacağım bunlara gerekirse nokia merkez e başka olmuyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yne gelmedi wala cok pis küfretcem artk bu nokiaya zor tutyorm.............................:off: :off: :off: :off::vur

nonamex

Üye

empereur

Üye
    Konu Sahibi
benim anna veya belle diye bir beklentim yok benim beklentilerim açık 12 mega piksel bu kardeşim hakkını ver biraz demek lazım çünki 5 mega lık i phone daha iyi çekiyor hdr falan koymuş adamlar her gün yeni programlar oyunlar çıkıyor artı bide neden açık kaynak kodlu değil bu symbian daha yazacak çok şey var sizlerde yazın bakalım herkes n8 in hakkını veriyormu ne eksik farkedebiliyor mu bizde bunları yazalım yazacağımız yerlere

PriZm

PriZm

Üye
Symbian^3 için HDR programı vardı diye hatırlıyorum:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...