N8 Çoklu Mod v7.00 Güncellendi! Tüm S^3 telefonlar için uyumlu artık !

Sponsorlu Bağlantılar

gourme

Üye
ben fark yok demedim fark var ama aradaki boyut farkına kıyasla çok zayıf bi fark var bukadarcık fark için de değer mi bilemiyorum demek istedim.... videoda sende hiç ses olmuyormuş hayret uyandıran bişeee:) cümle aleminki gacır gucur ediyor otofokusluyooom diye bağırıyor:P sakın senin sürekli oto focus kapalı duruyor olmasın...herneyse sonuç olarak ben de telefonumu modladım kaldırdım modladım kaldırdım yine modladım:D modsuzda olmuyor yahu diye...resim modunu kullanmıyorum hala video otofocus da secili ama kapalı tutuyorum hani bi gün otofocus lazım olur diyee...bu mod olayı iyi bişey bakalım daha ne gibi opsiyonlar sunacak bizlere... hepinize teşekkürler...

birmot

birmot

Üye
arkadaşlar yeni mod çıkmıyo mu?bu mod işi v6 da bitti mi?

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Dostum yapımcıyı her gün takip ediyorum henüz bi güncelleme çıkarmadı . Çıkardığı gün anında eklerim. V6 da bittiğini zannetmiyorum daha ekleme yapar herhalde yapımcısı.

• Beğen
Tepkiler: birmot
birmot

birmot

Üye
Dostum yapımcıyı her gün takip ediyorum henüz bi güncelleme çıkarmadı . Çıkardığı gün anında eklerim. V6 da bittiğini zannetmiyorum daha ekleme yapar herhalde yapımcısı.

bende her gün senin konunu takip ediyorum teşekkürler

aks29

Üye
E7,C7 VE C6-01 TELEFONUNUZA YÜKLERKEN Camera mods for E7/C7 yi SEÇMENİZ LAZIM. AYRICA CONTINUOUS AUTO-FOCUS ÖZELLİĞİ SADECE N8 İÇİNDİR.DİĞER MODLARI HER S^3 TELEFON KULLANABİLİR.
Yüklerken Camera for mods for diye bir seçenek çıkmıyor ayrıca yüklerken CONTINUOUS AUTO-FOCUS u de-aktif ediyorum ama sonraki aşamada yükleme listesinde CONTINUOUS AUTO-FOCUS görünüyor bunun sebebi nedir ?

Telefon:C6-01

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle o 'continuous' yazısını belirteyim: Orada yazanlar yamanın genel özellikleri dostum. İster seç ister seçme yazar yani o .
Diğerine gelirsek: Bende çıkıyor o seçenek seninki daha eski bir sürüm olmasın ?

coolmen

coolmen

Üye
sklchan mode diye tanıdığımız mod.a yeni güncelleme gelmiş.

ayrıntılı bilgi için;

indirmek için;

• Beğen
Tepkiler: birmot

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bilgi için. İlk mesaja ekledim :)

birmot

birmot

Üye
konuyu takip eden ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler saolun:heyo:

erkara_64

arkadaşın C7 ye ve benim N8 e v7 modunu yükledim kamera da beklenmedik hata uyarısı veriyor...özellikle yükleyip kaldırdım tekrar yükledim aynı cihazlara yine aynı sorun modu kaldırınca kamera açılıyor...şu an modsuz kullanıyorum...acaba bu şekilde sorun olan oldumu başka yada sadece bu cihazlardamı?( daha önceki 6 moduda yükledim böyle bir sorun olmamıştı) qt den olabilir mi acaba?

birmot

birmot

Üye
bende sorun olmadı qt 4.7.3 yüklü telefonum N8

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Bende qt yüklü değil ama araştırdım öyle bir soruna rastlamadım. Silip tekrar kurmayı bir dene istersen.

KO9

KO9

Üye
Biri C7 için seçilmesi gerekenleri ve kaldırılması gerekenleri yazabilirmi ya foto çekemiyorum ya video :)))

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
N8 in geleceği parlak microsoftla anlaşmışlar..

Eric_draven

Üye
arkadaşlar benn8 kullanıcısıyım.. size sadece şunu söyleyecem. n8 e yapılan mod uygulamaları telefonunuzun sistem dosyalarına zarar vermekte. özellikle garantisi olan telefon kullanan arkadaşlar kesinlikle mod uygulamalarından uzak durmalılar. bu yazılanlar (sensorun iptali gibi) telefonunuz için faydalı olsaydı nokia zaten güncelleme olarak sunardı. ayrıca 24 fps görüntü HD standartıdır. 30 fps normal standart.

synergy11

synergy11

Üye
Teşekkürler..

soysal3442

Üye
Bende de kamerada hata verdi silmek zorunda kaldım.:angry: Silince düzeldi :hmmm

catdog136

catdog136

Üye
c7 için v7 gerekiyormuş..

----------Eklendi @ 01:06:44 ---------- Yazıldı @ 00:50:07 ----------

v7 link olarak varmış ben ekteki dosyayı görüyordum.. Özür dilerim.. Bu moddan sonra c7 kamerası bile autofocussuz muhteşem göstermeye başladı.. Teşekkürler :)

ayarci105

Üye
Ya Arkadaşlar Benim C7 Telefonumdaki Tek Memnun Kalmadığım Olay Çift Parmakla Mesaj Yazamıyorum İpod Touch Var Bende Ayrıyeten Onunla Süper Hızlı Mesaj Yazıyorum Ama Bu Telefondaki Mesaj Yazma Sistemi Çok Kötü hemde Tuşları Çok Sıkıştırmışlar çok dikkatli tuşlara basmak gerekiyor.bunun için ne yapabiliriz?

zallas

Üye
    Konu Sahibi
c7 için v7 gerekiyormuş..

----------Eklendi @ 01:06:44 ---------- Yazıldı @ 00:50:07 ----------

v7 link olarak varmış ben ekteki dosyayı görüyordum.. Özür dilerim.. Bu moddan sonra c7 kamerası bile autofocussuz muhteşem göstermeye başladı.. Teşekkürler :)

:oke:

Üst Alt