N8 Çoklu Mod v7.00 Güncellendi! Tüm S^3 telefonlar için uyumlu artık !

Sponsorlu Bağlantılar

bugli

Üye
auto-focus özelliği c6-01 de yok da bu program sayesinde mi gelicek? :D

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle dostum Auto-Focus özelliği gelecek bu mod la :)

bugli

Üye
auto-focus kameranın donanımıyla alakalı değil mi ya? Tam emin değilim de yazılımla falan eklenip çıkarılabilcek bir özellik değil sanıyordum :D sertifikamın çıkması için sabırsızlanıyorum :D

edit: şimdi denedim video kayderken, yada 2. kamerayı kullanırken hiç bir sorun yok ama 1. kamerayı kullanıp fotoğraf modunu açtığımda "unexpected error occured restart phone" uyarısı veriyor. bi çözümü yok mu bunun?

edit2: sorun foto kalitesinin 12m olarak ayarlı olmasıymış, c6-01 de 8mp kamera var fakat bu modda sadece 12, 9, 3 ve 2m seçenekleri var. sonuçta hem eskisine göre daha düşük kalitede fotolar çekiyor hemde kamera açıkken sağdaki ayar, flash kısımlarını 3 adet kutu almış ve tıklanmıyor. keşke başlıkta tüm S^3 telefonlar için uyumlu yazmasaydı

edit3: benim gibi 12mp telefonu olmayan arkadaşlar yüklerken "foto&video mods" kısmının yanındaki ticki kaldırırsa sorunsuz kullanabilirler.

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Onu belirtmen iyi oldu başlıkta editlerim. Yani bu auto-focus özelliği çalışmadı hı ? :/
Ayrıca o sorunun çözümünü buldum.Yüklerken seçme ekranında Camera mods for N8 ve Camera mods for E7/C7 diye bir seçenek varmış. Oradan E7/C7 yi seçersen senin telefonunla uyumlu oluyormuş. Forumlarda bu bilgiyi bulabildim ancak.

eriso

eriso

Üye
"Download Linki (v6.00):

sklchan N8 mods v2.22.sis (7.3 KB (Kilobyte), 315x kez indirildi)"

şeklinde indirilecek iki link var hanginden indireceğiz acaba. Mod için olan link hangisidir? ve diğeri ne linkidir?
teşekkürler?

eriso

eriso

Üye
video çekiminde sürekli odaklanma çalışıyor ama normal bir camera kadar hızlı değil. ve video kayıt esnasında pıt pıt pıt gibi bir ses te kayda giriyor. ses CAF yaparken merceğin sesi ne yazık ki. bu ses hoşuma gitmedi. zaten orjiali buna uygun değil ve çok yavaş. ben kullanmıyr. ama kayıt kalitesi 24 fps den 30 fps ye çıkmıs. buda görüntüyü daha akıçı yaptıgı açık ve belirgin.

akyazılı54

Üye
sertifika hatası veriyor kuramadım

zallas

Üye
    Konu Sahibi
sertifika hatası veriyor kuramadım

Uygulama Unsigned dır sertifikalaman lazım. Sertifika işlemleri için foruma bak biraz bişeyler bulursun.
Ayrıca N8 de de auto-focus özelliği yoktu ama bu programla geldi . Yani programı kurarsan sana da gelir auto-focus video modundayken.

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
c6-01 de kamera auto focus olmadığı için kamera açılınca hata veriyor

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl bir hata veriyor ? Uygulamayı yüklerken en başta kamera modları seçiminde E7/C7 modunu seçtiniz mi ? Auto-focus özelliği N8 dışında hiçbir telefonda çalışmamaktadır ben de yeni öğrendim bunu :/

By_Auafina

By_Auafina

Üye
peki bu modlamayı telefondan kaldırdığımız zaman telefon eski ayarlarına geri geliyormu

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Elbette dönüyor. Beğenmezsen kaldır eskisi gibi oluyor :)

ufkk

Üye
bu modları yapmak garantiyi tehdit eder mi ? veya sertifika yapmak ?

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Garantiyi tehdit etmiyor çünkü bu hack olayı değil sadece program. Sertifika işinin de herhangi bir riski yok 3-4 senedir opda sertifikasını kullanıyorum bir zarar gelmedi.

gourme

Üye
denedim arkadaşlar bence yarardan cok zarar veriyor video cekerken acayip gürültü cıkıyor odaklanırken artı görüntü kesik kesik oluyor....resimlerde ise tek fark resmin boyutu 8-10 kat daha artıyor ama kalite aynı bana sorarsanız....kısaca hiç kullanışlı deil 8 mb bi resmi maille direk telefondan atmak bir dert en basitinden.nokia en iyisini düşünüp tasarlayıp uygulamış zaten...diğer ıvır zıvırları deneyip bakacağım...haa bu arada paylaşım için çok teşekkürler ben de merakımdan yarılıyordum acaba bu mod nemenem bişey die sayenizde gidermiş oldum:)

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek kardeşim beğenmemiş olabilirsin kişisel düşünce :) Ama daha detaylı bir araştırma yaparsan resimdeki kalite artışını rahatlıkla görebilirsin. Yine de senin tercihin dediğim gibi :)

desh

Üye
yükledim oldu benim için oto focus önemliydi diğerleri yanında bonus oldu

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar birde oto focusda sürekli parazit ses olusuypr merceğin sürekli focuslamaya calısmasından olsa gerek bun nasıl gidercez epey rahatsız edici bir ses...

birmot

birmot

Üye
denedim arkadaşlar bence yarardan cok zarar veriyor video cekerken acayip gürültü cıkıyor odaklanırken artı görüntü kesik kesik oluyor....resimlerde ise tek fark resmin boyutu 8-10 kat daha artıyor ama kalite aynı bana sorarsanız....kısaca hiç kullanışlı deil 8 mb bi resmi maille direk telefondan atmak bir dert en basitinden.nokia en iyisini düşünüp tasarlayıp uygulamış zaten...diğer ıvır zıvırları deneyip bakacağım...haa bu arada paylaşım için çok teşekkürler ben de merakımdan yarılıyordum acaba bu mod nemenem bişey die sayenizde gidermiş oldum:)

arkadaş şaka yapıyo galiba :aha: fark yok diyo:d: bende her gün video çekiyorum ama hiç gürültü olmuyo hiç sorun yok.fotoğraf derken aynı yerin 2 kere fotoğrafını çek bikere mod uygulamasıyla bide normal modsuz özellikle makro modunda dene yakın çekim farkı görürsün.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
güzel paylaşım teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

c6-01 için ufak bir ayrıntı aslında geneli için belirteyim. ana menüdeki rehber,mesaj,ajanda, saat gibi uygulamaların açılışta başlamasına sebep olan mod; uygulamayı kurduğunuz. ;(( MSG/LOGS/CONT/CLK/C... )) olan modun işaretini pasif yapın artık açılmaz. ayrıca ( UI Improvement ) modunu da kapatın telefonda aşırı güç yüklenmesi olduğu için şarj ömrünü çabuk bitirir.

Üst Alt