N8 Çoklu Mod v7.00 Güncellendi! Tüm S^3 telefonlar için uyumlu artık !

Sponsorlu Bağlantılar

zallas

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

efe_24

Üye
bunu biraz açıklayabilirmisiniz ne işe yarıyor ??

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ilk sayfada herşeyi açıkladım bakabilirsin :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Teşekkürler .

Mh66

Mh66

Üye
teşekkürler kardeş .

zallas

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

xon

xon

Üye
bende v3 sürümü yüklü bu ondan dahamı iyi sizce kamera cekiminde şikayetler var görünüyor deyermi v4 dü kurmaya?

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
birşey soracagım beni mazur görün C7 ile aynı işletim sistemini kullandığı için bu proğram c7 de kullanılabilir mi :islik

zallas

Üye
    Konu Sahibi
@Xon Bu güncelleme ile çok fazla değişiklik gelmiyor zaten. Ben bir sorun göremedim ama riske atmak istemiyorsanız yüklemeyin. EQ grafikleri değiştirilmiş, ses kaydı 12 saate indirilmiş , modlarda ufak bi iyileştirilme yapılmış ve ekran dönme hızı normale çevrilmiş bu kadar yani. Dediğim gibi ben bi problem görmedim ama riske girmek istemiyorsanız yüklemeyin.

@güvenlik1960 İşletim sistemi aynı olabilir ama bu modifikasyon sadece N8 için geçerli :/

melgklay

melgklay

Üye
Ya ben anlamadım şimdi paylaşımda hem v4.00 var hemde v2.22 yüklenmiş.. Neden acaba? Hayır benmi bişeyi yanlış anlıyorum? İlk mesajda hem link var hemde direk yüklenmiş.. Ama ikiside farklı

--------------- Ekleme ---------------

Bu modun ayarlarına nasıl ulaşırız? Videoda bi değişiklik yok onu düzeltmek için soruyorum

Bu modun ayarlarına nasıl ulaşırız? Videoda bi değişiklik yok onu düzeltmek için soruyorum

Bende video falan çalışmadı.. Hyperxin kamera modunu yükledim şimdi harika oldu

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Dostum videoda kalite artışı var ben de kullanıyorum bunu.
Ayrıca orda ekteki uygulamayı boşver ben link verdim onu indir güncel sürüm o.

Güncellenmiştir :)

melgklay

melgklay

Üye
iyide v4 teki yazılanların aynısı.. resmen kopyala yapıştır yapılmış.. şimdi bunun v4 ten farkı yoksa ne gerek var? üstelik tekrar kaldır tekrar yükle kapat aç vs vs bissürü iş.. bide sorun çıkarırsa iyice eziyet olur

zallas

Üye
    Konu Sahibi
En yukarıdaki yazıyı okumadın sanırım ? 'Bu sürüm ile birlikte bazı hassas modların performansı artırılmış ve PR 1.1 ile uyumlu hale getirilmiş.' yazıyor yazımın en üstünde. Onu atladın diyelim. Aşağılara doğru EQ resimlerinin hemen altında büyük ve kalın harflerle yazılmış 'Changelogs : v5.00' ile başlayan yazıyı da mı görmedin arkadaşım ?

ByWorth

ByWorth

Üye
Benimki güncelleştirme hatası diyor..

Özür dilerim yanlış dosyayı indirmişim.. "2.22"

5.0ı indirince çalıştı.

sh0ck

sh0ck

Üye
v6.00 Çıktı ;)..

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için sağol ilk mesaja ekledim :)

korkusuz_42

Üye
arkadaşlar modlarla alakalı bi sorum olacak cevaplandıra bilecek tüm arkadaşları bekliyorum lütfen acil ekleyin siz ben kabul ederim [email protected]

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
şimdi versiyon 4 ü silip 6 yı yükledim kamera açılırken hata veriyo telefonu yeniden başlatıyo..

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Mod u silmeyi denediniz mi ? Silip tekrar yükleyin bi.
Ben şahsen V6 yı denemedim. Hala 5 i kullanıyorum pek bi gerek duymadım çünkü.

suat1111

suat1111

Üye
şimdi işime gelenleri yükledim iyi

Üst Alt