N8 belle RM-596_111.040.0904_03.01-(Tam turkce) 02-06-2012

Sponsorlu Bağlantılar

cyazici

cyazici

Üye
Selamlar Kurtulu40.
Senin sürümünden başka bir sürüm kullanarak telefonum ancak 2 gün geçirebildi :)
Telefon ilk açıldığında önceki sürümlere ve Reis V6 sürümüne (2 gün kullandığım sürüm) nazaran biraz fazla kasılıyor, onun dışında bir sıkıntı yaşamadım. Herhalde arkaplanda görmediğimiz bazı dosyalar açılıyor.

Ellerine sağlık, çok güzel olmuş :tşk:

tempestshine

tempestshine

Üye
tarayıcı baya hızlanmış bunda.:hmmm

ЯReiS

ЯReiS

Üye
sahinim selamlarkurdun mu sen cfw'yi? Gfv var mi? Yoksa anlatr misin nasil yapcgmi? Umarm cfw'ye gömmeden yapiliyodur. Iyi gclr kardesim

Murat henuz kurmadim indirdim hazir ama yedek almak lazim zaman bulmadim galiba bu gun yuklerim ama ben rofs2 ye baktim orda GFV var kardesim eklemis kurtulus.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim yaşadığım ovistore sorununu başka yaşayan olmadımı acaba.ben hala mağaza ya giremiyorum

Evet mağaza sorunu bendede var yüklenmiyor hata veriyor Reis'in cfw'sindede bu sorun vardı Kurtuluş bir el atar herhalde..
Kurtuluş bizim kullanmayacağımız (Guardian) veya benzeri şeyleri temizlemek mümkün değilmi ?
magaza sorunu neden yuklemeye calisiyorsunuz zaten yuklu geliyor bende gayet guzel calisiyor hatta hard format atip tekrar flash attim sorunsuz calisiyor ve giriliyor.

Murat henuz kurmadim indirdim hazir ama yedek almak lazim zaman bulmadim galiba bu gun yuklerim ama ben rofs2 ye baktim orda GFV var kardesim eklemis kurtulus.
o dediniz dosyalar hakkinda bilgi verebilirmisin dostum?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Kurtulus bu script dosyasi varya komutlar yazip E diske klasorleri aktardigimiz ben oraya komut yazmistim..o sendede var bu GFV icin onu dedim ben.

SamiMaMi

Üye
bir sürü oyun dosya var bunlar silinmeden flash olmuyor mu arkadaşlar ?
Flashladıgımda gitmesin yani var mı böyle bi yol

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mkryvz

mkryvz

Üye
Üstadlarım elinize, emeğinize sağlık :oke:
Bende kendi kendime nasıl yaparım diye düşünüyordum :)
Çok teşekkür ederim.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Evet tekrar indirip flash attım bu sefer mağaza yüklüydü sorun kalmadı.:oke:

MoLeCK

Üye
hocam hala cvp wermdn benim soruma,restore ,backup gibi yabancı uygulamaları nasıl kullnıcaz,birde bu autoinstall dosyası ne işe yarıyor açıklarsan sevinırim

- - - Eklendi - - -

adamlar sizi cwf nin üzerinde oynama yapmışlar bundan haberiniz vardır umarım hocam

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
kurtuluş bey ve emeği geçen tüm arkadaşlar öncelikle herkese çok teşekkürler cfw çok güzel olmuş sizlerden ricamız bunu toplu menü olarak derleyebilirmiyiz böyle kullanmasını isteyenlerde vardır tabi ama ana menü çok dağınık şimdiden teşekkürler

- - - Eklendi - - -

adamlar sizi cwf nin üzerinde oynama yapmışlar bundan haberiniz vardır umarım hocam[/QUOTE]
kimler oynama yapmışlar

chokkaya78

chokkaya78

Üye
Teşekkürler üstad

iizzz

iizzz

Üye
cfm.güzel olmuş.menü cok danık.toplu menü olsa güzel olur.kurtuluş beye.teşekürler

MoLeCK

Üye
ekrana kısayol eklenmiyo,yeni farkettim yardımcı olursanz svnrm

belco2

belco2

Üye
:turkiye:

MoLeCK

Üye
hç bi programın kısayolu ev ekranına eklenmyo

juju6611

juju6611

Üye
Bir sorunum var. Telefon nette dolaşırken bir kezde menude dondu 8 saniye e yakın güc dügmesine basılı tutup kapatıp sonra tekrar açıyorum. bir kac defa böle sorun yaşadım. Sizce neden olabilir

mkryvz

mkryvz

Üye
ekrana kısayol eklenmiyo,yeni farkettim yardımcı olursanz svnrm
Giriş ekranına kısayol eklemede bir sorun yok. Muhtemelen flash işleminden önce depo hafızayı biçimlendirmedin ve telefona hard format atmadın.
Depo hafızayı biçimlendirip, telefona hard format at, sonra tekrar flash işlemini yap.

- - - Eklendi - - -

cfm.güzel olmuş.menü cok danık.toplu menü olsa güzel olur.kurtuluş beye.teşekürler
Menüyü toplu hale getirmek için cihazda gerekli uygulama var, sanırım depo hafızada tool yazan klasörde Menulayout.sis ismindeydi, onu çalıştır ve kurulumda xeon yazanı seç, cihazı aç kapa :)

Ag66

Üye
Emekleriniz için teşekkür ederim. RomPatcher+' i açtığım zaman veri yok yazıyor ve hiç bir yama görünmüyor. FavoritteApps v1.2 yükleniyor, ancak uygulma değişikliği yapılamıyor. Bu hatalar benden mi kaynaklıyor acaba... Saygılarımla

Üst Alt