radyoaktif
Üye
dosyalari silsenizde olur silmesenizde ayni muzikler klasorunde kunur ve GFV gizlemek istedinizi herseyi oraya atarsaniz galeri video dosyalarinda gorunmez yani size ozel olur.
bu surum hakkinda bir bilgim fazla yok sadece cok istendigi icin yayinladim tr yapip."Auto-Install" dosyasını nasıl kullanabilirim? İçinde C ve E klasörü mevcut. Bu klasörün mantığı nedir?
Ve şu Müzik Çalar'ın, mass memory'deki tüm ses dosyalarını içine eklemesini nasıl önleyebileceğimi hala anlamadım? Acaba fon müzikleri ve zil seslerimi bu GFV klasörünün içine atsam, müzik çalar'ı yenilerden genede bunları bulup içine ekler mi? Madem bu klasörün içindeki dosyalar galeride vs gözükmüyor, müzik çalar'da içindekileri göremez haliylede müzik çalar'a ekleyemez.
istediniz uygulamalari sisconnekts ile acip dosyalari atabilirsin ama anlatimi forumda varKurtuluş bey
Ben bu doğum günü, guirdian vb.. bi kaç uygulama olmadan kurmak istiyorum diyelim cookerla bunları nasıl kaldırabilirim ve kendi istediğim uygulamaları nasıl flash sırasında kurdurabilirim.
bu surum hakkinda bir bilgim fazla yok sadece cok istendigi icin yayinladim tr yapip.
istediniz uygulamalari sisconnekts ile acip dosyalari atabilirsin ama anlatimi forumda var
ben mevcut sürümün içinden istemediğim uygulamaları çıkarmak için sormuştum bunu yapabilir miyim yöntemi nedir
n8 den anlayan arkadaşlar acil yardım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cihaz çöktü dün saatlerce uğraştım açamamıştım, ama az önce açmayı başardım. bu seferde hiçbir cfw yi yükleyemiyorum telefon açılmıyor. orjinal yazılıma geri dönüyorum
@kurtulus40
abi ben bu pro editionun son sürümünü indirdim.
Ona tr klavye ekleyebilir miyiz acaba ?
Eklenir sorun olmaz bende burdakini rofs2 at olur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cikarabilirsin ne cikarmak istedinizi yazarsaniz yardimci olabilim
dosyalari C hafizaya atinca olmasi gerekir deneyin.ben bu işlerden anlamıyorum . Daha kolay bir yolu yok mu . Yani direkt flash dosyası
guardian core ve rofs2 bolunmus private icinde silin gider.Mesela Guardian, gps deki toplu taşıma klavuzlar giriş, bide şu mobil veri widgetini çıkarmak istiyorum. Sonradan telefona kurmak için (yazılar bozukda) Teşekkürler şimdiden
Hiç memnun kalmadı. Gördüğüm en kötü CFW. Emek var teşekkür ediyorum. Fakat GPS bağlantısı berbat, telefon yavaş. İlk defa CFW yüklemiyorum. 5800 dan bu yana defalarca CFW kurdum. İlk defa bu CFW den memnun kalmadım.
Emeğiniz için teşekkürler ellerinize sağlık. Fakat önermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?