MoLeCK
Üye
FavoritteApps aynen bende de çalışmıyor.Bu genel bir sorun galiba.Emekleriniz için teşekkür ederim. RomPatcher+' i açtığım zaman veri yok yazıyor ve hiç bir yama görünmüyor. FavoritteApps v1.2 yükleniyor, ancak uygulma değişikliği yapılamıyor. Bu hatalar benden mi kaynaklıyor acaba... Saygılarımla
Emekleriniz için teşekkür ederim. RomPatcher+' i açtığım zaman veri yok yazıyor ve hiç bir yama görünmüyor. FavoritteApps v1.2 yükleniyor, ancak uygulma değişikliği yapılamıyor. Bu hatalar benden mi kaynaklıyor acaba... Saygılarımla
Bunu rardan cikartin ve patches klasorunu oldugu gibi E kok klasorune atin..telefonu kapatip acin tamamdir..butun yamlari gorur.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurtuluş hoca ellerine sağlık bi isteğim olacak aşağıdaki resimdeki gibi 5 ikonlu menü alt bar nereden yükleyebiriz? paylaşırmısınz
ellerine sağlık usta birde bu istenmeyen programlar var (doğum günü vs.) onları nokiacooker ile rofs'tan nasıl sileriz
buyrun burdan indirebilirsiniz turkce olarak
http://www.maxicep.com/maxipda-turk...signed-turkce-maxipda-650639.html#post4757885
Bunu rardan cikartin ve patches klasorunu oldugu gibi E kok klasorune atin..telefonu kapatip acin tamamdir..butun yamlari gorur.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk Olarak Teşekkürler İndirip Denedim Fakat Telefon 3 Kez Dondu Bataryayı Çıkartmak Zorunda Bıraktı 2 Kez Web'de 1 Kez Oyun Oynarken Dondu 4 Ev Ekranı Var Fazla Widget Yok Ekranlarda Ortalama Ram Oranı 125 Mb CFW Atmadan Depo Hafızayı ve Hafıza Kartınıda Formatladım Ama Arada Kitlenme Problemi Devam Edecek Gibi Sistem Gayet Hızlı Çalışmasına Rağmen Kitlenme Neden Olabilir ?
inan bilmiyorum bende yukledim simdi acmadi arastiririm neymis bulursam yazarimGoogle Maps'i yükledim. Ama açmak istediğimde uygulama açılmadı. Acaba neden olabilir Kurtuluş Bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?