Kurtuluş Hocam, bu ikinci versiyondaki sari renkli temanın klavye görünümü, klavye dik haldeyken yazı yazmayı oldukça kolaylaştırmış, bu temayı ayrıca upload edebilir misiniz??
Galerideki kırık resimler yordu beni
Sanırım bir önceki versiyona döneceğim.
3 günde bıktırdı beni, kartvizite resim eklemeye çalışıyorum, kafasına göre bir oluyor bir olmuyor.
Yada bu galerideki kırık resimler için bir önerisi olan var mı?
kurtuluş40 bey.
EMEĞİNE SAĞLIK.
benimde bi sorum olucaktı n8 hakkında umarım yardımcı olursunuz.
n8 i yeni aldım. en sonunda buna karar verdim
yüklü sürüm PR1,2
Yazılım sürümü 014,002
sorum şu.
adresine girdiğimde ana sayfa geliyor
üye girişine tıkladığımda üye giriş bilgileri gelmiyor.
5800 da denedim onda da gelmiyor
samsung monte ve t20 de denedim her ikisinde de giriş yapabiliriyorum.
eksik bir şeyler mi var. nokıa da. yardımcı olurmusunuz bu konuda
Üstadım benim eski versiyona dönmemi mi bekledin? downgrade yaptım dün akşam
Ne yapalım biraz daha bekleyip bu son versiyon hakkında yorumları izleyip öyle kurayım bari.
Eminim bütün sıkıntıları çözmüşsündür, ama benim N8 flash manyağı oldu son 1 haftada
hocam öncelikle elinize sağlık bu yeni verdiğiniz uda ve rofs2 dosyalarıyla flash atarken refubish e mi yoksa updatesoftware mi basmamız lazım. İlginize tekrar teşekkür ederim
kurtuluş abi umarım yeni cıkan belle orjinalini de bu yaptıgınız gibi hack leyip cok güzel bi iş cıkarırsınız ve bizlerle paylasırsınız saygılarla iyi calışmalar
kurtuluş abi umarım yeni cıkan belle orjinalini de bu yaptıgınız gibi hack leyip cok güzel bi iş cıkarırsınız ve bizlerle paylasırsınız saygılarla iyi calışmalar
hocam öncelikle elinize sağlık bu yeni verdiğiniz uda ve rofs2 dosyalarıyla flash atarken refubish e mi yoksa updatesoftware mi basmamız lazım. İlginize tekrar teşekkür ederim
teşekkürler hocam . ben bluuetooth da sorun yaşıyorum fotograf gönderilmiyor işleniyor diyor ve donuyor . şimdi bu son paylaştıgınızı yükleyecegim umarım düzelir. bu arada facebookdaki paylaştıgınız video daki belle yi çok begendim . orjinal çıktımı bu arada