N8 Anna V 22.014 Türkçe, Yazma Dili Türkçe, Wlan Sorunu yok. Yeni: 03.08.2011

Sponsorlu Bağlantılar

o.basar86

o.basar86

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim hocam. Yaşadığın sıkıntıların benzerlerini malesef biz de yaşıyoruz.
Ancak ben bunun temel sebebinin Çin varyantlı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.
Euro regionuna göre optimize edilen sürümler (Yani resmi sürüm) geldiğinde bu sıkıntıların büyük kısmından sıyrılacağımızı düşünüyorum.
Bu sürüme güvenip telefonu tam fonksiyon kullanmak çok güç. Sadece indirip denenebilir en azından anna tecrübesi edinmek adına.
Zaten downgrade şansımız da var. Memnun kalınmadığı takdirde pr 1.2 ye dönüş yapmak mümkün :)

onuraltintas

Üye
elinize sağlık çok güzel olmuş şimdilik bir problem yok... sadece arayanın ismini söylemiyor bir çaresi var mı acaba

o.basar86

o.basar86

Üye
    Konu Sahibi
elinize sağlık çok güzel olmuş şimdilik bir problem yok... sadece arayanın ismini söylemiyor bir çaresi var mı acaba

Rica ederim hocam. Anna'nın resmi sürümü çıktı. Forumda Fw bölümünde bulabilirsiniz. Ya da navifirmden euro2 sürümünü indirirseniz Türkçe olarak daha sorunsuz biçimde aynı şekilde edinebilirsiniz. Saygılarımla ;)

onuraltintas

Üye
onu nasıl hackleyebiliriz acaba

ubeyd

Üye
o.basar86 usta belle türkçeleştirme ne zaman? :P:bekliyoruz:naughty::aman2:

o.basar86

o.basar86

Üye
    Konu Sahibi
onu nasıl hackleyebiliriz acaba

o.basar86 usta belle türkçeleştirme ne zaman? :P:bekliyoruz:naughty::aman2:

Onur kardeşim forumda hackli çalışmalar mevcut. Sana uyanı indirebilirsin ;)

Ubeyd kardeşim şu an için Belle Türkçeleştirmemiz imkansız. ADamlar tüm sistem algoritmasını değiştirmişler. Eskiden, önceki sürümlerde var olan tr dosyaları alıp anna'yı Türkçeleştirmiştik ama belle'de menü sistemi komple değiştiği için elimizde örnek bir Türkçe dosyası olması lazım. Sanırım resmi sürüm gelene kadar bu imkansız olacak..

onuraltintas

Üye
sadece çin annası yükleniyor orjinale çevirmek istiyorum ya da 1.2 ye dönmek istiyorum flashın son aşamasında hata veriyor :( kaldım öylece maalesef

gurkan0484

gurkan0484

Üye
teşekkürler yaptım vede oldu dil türkçe şu an bi eksikte yok yani bulamadım herşey tam görünüyo anna n8 :)

esatkaymak

Üye
c7-00a olur mu???

gorkemarpa

Üye
guzel

Üst Alt