NURANİ_BELLE_v2.0.1 (07.12.2011) Nokia N8 Orjinal Belle 111.030.0607 temel alındı.

Sponsorlu Bağlantılar

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tam güncellemeyi yayınlayacağım derken yeni sızıntı belle ortaya çıkıyor. Ben al baştan tekrar uğraşıyorum. Gecikmede buna bağlı olmaktadır, kusura bakmayın, inşallah en yakın zamanda paylaşacağım.

Lugia

Lugia

Üye
[h=1]arkadaşlar nurani belle kullanıyorum ve çok memnunum ama yeni nurani belle 111.030.0609 ne zaman gelecek ???[/h]

erolbaser

Üye
ya arkadaşlar geçenlerde msj atmıştım kimseden bir cvp gelmedi.ben bu sürümü telefonuma ne yada nasıl yükleyecem bana neden yardım etmiyorsunuz

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
c6 01 e kurulmazmı belle

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
erol arama yap kardesim ben dahil bi suru anlatim var forumda
bayram cwf destek bölumunu incele

boogeymanoe

Üye
ellerine, kollarına emeğine sağlık üstat. herşeyiyle çok güzel olmuş tek birşey dışında eksik birşey göremedim. Mesaj bölümünde oturum olarak kullandığımda oturumda karşı tarafın ismi yerine numarası görünüyor. benmi beceremedim bir ayarı varda yoksa bir eksiklik var ise düzeltebilme ihtimali varmı?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ya arkadaşlar geçenlerde msj atmıştım kimseden bir cvp gelmedi.ben bu sürümü telefonuma ne yada nasıl yükleyecem bana neden yardım etmiyorsunuz

yapman gereken çok basit kardeşim
önce dosyaları indir
daha sonra aşağıdaki linkten phoenix'i indir ve hemen bilgisayarına kur.phoenix kurman için antivirüs programın varsa kapat yoksa yüklenmez

programı kurma işlemin bitince indirdiğin dosyaları c/programfiles/nokia/phoenix/product/RM-596 klasörünün içine kopyala
şimdi telefonunu ovi suite modunda usb kablosu ile bilgisayara tak ğer ovi suite açılırsa bilgisayarda kapat ve phoenix programını aç. no connection yazan yere tıkla usb1-rm596 olanı seç.
sonra files kısmından scan product de ve sonra flashing kısmından firmware update de. açılan alanda ... olan yere tıkla açılan pencerede euro2_dg veya euro3_dg hangisi varsa onu seç ok de
sayfayı aşağı indir options tıkla ve gelen alanda 2 tane kırmızı dosya var onları teker teker sil ve ok de.
son olarak refurbish de ve bekle eğer disconncet usb filan gibi uyarı verirse telefonunu kapama tuşuna 8 saniye bas titreşim gelcek 3 kere bırak o devam eder. önce %10 %20... %!00 diye sayıp successed yani başarılı yazısı gelcek ama telefonu usbden çıkarma ve biraz bekle. 25ten geriye sayacak ve 0 olunca ekrana uyarı çıkacak. bu uyarıdan mutlaka cancel yada iptal deyip çık ve usb den çıkarıp aç telefonunu. hadi hayırlı olsun

Eğer bişey anlamadım diyosan imzamdaki taylor belle linkine tıkla orda resimli anlattım. nurani belleyi de ordakilerle aynı şekilde yükleyebilirsin kardeşim

esenruzgar

Üye
lutfen yardım edermısınız ben bu kurulumu gerceklestıremedım. dosyayı ındırdım rardan cıkardım cıkardıklarımı cep tel e attım calısmadı nasıl yapacam kurulumu ???

• Beğen
Tepkiler: hayalet2304
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
imzama bak anlatim mevcut

Tmacgrady

Üye
çok iyi gerçekten... emeğinize sağlık

Üst Alt