NURANİ_BELLE_v2.0.1 (07.12.2011) Nokia N8 Orjinal Belle 111.030.0607 temel alındı.

Sponsorlu Bağlantılar

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
NURANİ_BELLE_v2.0.1 (07.12.2011) Nokia N8 Orjinal Belle 111.030.0607 temel alındı.
NURANİ_BELLE_v2.0.1 (07.12.2011) Nokia N8

Diller: Türkçe ve İngilizce

Yeni orjinal 111.030.0607 Belle yazılımın özellikleri;
Gps simgesi çıkmama sorunu düzeltildi.
Yüklemeler programında java ayarlarından geri dönüş düzeltilti.
Otomatik odaklanma (CAF) sorunu düzeltildi.
Depolama modu sonrası duvarkağıdı tekrar geliyor.
Kamera programındaki resim çektikten sonraki bazı kayıt ve silme hataları düzeltildi.

CFW Özellikleri;
1. Büyük ve küçük saat widgetleri aynı aynı ayda kullanılabilir halde eklendi. Format atılsa bile kaybolmaz.
2. Bazı programlarda ve python programlarında font hataları giderildi.
3. Galeride "Düzenle" seçeneği eklendi, format sonrası kaybolmaz.
4. Güç tuşuna "Reboot" seçeneği tekrar eklendi.
5. Ovi Haritalar hataları giderildi, Dilleri Türkçe ve İnglizce'dir. Format sonrası kaybolmaz. Versiyon güncellemesi yapılmadı çünkü "konumlandırma" yeni sürümde çalışmıyor. İsterseniz siz güncelleyebilirsiniz.
6. Türkçe'de QT programlarının yüklenmeme sorunu tamamen düzeltildi. Format sonrası bile.
7. Ovi Mağaza yüklenmeme sorunu tamamen düzeltildi. Format sonrası bile.
8. 4x11 Q Türkçe klavye eklendi.
9. Alarm çalma süresini Tweaks ile ayarlayabilirsiniz. Promram Z:\data\tweaks\ içindedir. Gerekli twk dosyası da.
10. İletim raporu ilk haline getirildi.
11. Yeni dijital ekran koruyucu saat eklendi.
12. En son installserver eklendi.
13. Tema arama resmi (anna stil.) C:\data\ içine alındı.
14. Theme efektleri C:\data\Effects\ içinde yer almaktadır.
15. Açılış ses ve animasyonu C:\boot\ içinde yer almaktadır.
16. "Phone_as_modem.iso" dosyası Z sürücüsüne taşındı, bu dosya telefonu modem olarak kullanmak için gereklidir. Önce format sonrası kayboluyordu, şimdi ise kalıcı hale getirildi.
17. Arama gereci widgeti z sürücüne eklendi. Format sonrası kaybolmaz.
18. Menüdeki klasör isimlerinin telefonun dil geçişlerindeki hatası giderildi.
19. Otofocus eklendi ve mükemmel çalışıyor, Resim kalitesi en uygun olan 12mp için %95 olarak ayarlandı diğer pikseller için %100.
20 Tercihler, usb, wife gibi gizli uygulamalar menüde açık hale getirildi.
21. Elle arama kayıt ayarı eklendi. Dil Türkçe iken maxsimum 99 gündür.
22. Tactile Feedback modu eklendi. (Karşı taraf cevap verince telefon titreyerek uyarıyor)

Yeni eklenenler:
1. Belle için Yeni filebrowser eklendi.
2. Annadaki Bildirimler widgeti eklendi, anna ikonludur.
3. Şeffaf dijital saat eklendi.
4. Yeni ve hızlı tema efektleri eklendi. (Jin hao ve andrenlsbr'nun efektlerinin karışımı sayılır.)
5. Arama ekranında çıkan "aktif aramalar etkin" notu kaldırıldı.
6. Hatsız profilinden genel profiline geçerken çıkan soru kaldırıldı.
7. Annadaki bağlantı yapıldığı zaman ortaya çıkan uyarı şekli eklendi.(teşekkürler iExtraX7)

Z Sürücüsündeki Programlar:
1. Fotograf Düzenleyici
2. Video Düzenleyici
3. Ovi Haritalar Yeni versiyon ve sorunsuz.
4. Ekran Aydınlatma programı, ışık sensörü ve aydınlatma için eklendi.
5. Güç T., Güç tuşu kısayoludur.
6. Freeunrar, rar dosyaları için eklendi.
7. WF_virtualkey, eski s60v3.v5 pro. ve python programları için.
8. Restart
9. Ekran kilit (Tuş kiliti)
10. File browser

UDA içindeki proramlar (Format sonrası kaybolmaktadır.);
1. QuickOffice
2. Adobe PDF Reader
3. Ovi Mağaza
4. Ovi Müzik
5. Sleeping Screen

Haritalar hakkında;
Öncelikle konumunuzu gps ile tespit edin. Flash yada format sonrası ilk konum bağlantısı biraz zaman almaktadır. Sinyalin kuvvetli olması için açık alanda konum tespiti yapın.
Eğer konum tespiti yapmazsanız Hava durumu, kılavuzlar ve Sürüş programı çalışmaz.

Sessiz simgesi düzeltildi.
Web browser Türkçe dil eklendi.

Uyarı; Flashı uda dosyası olmadan atmaya kalkarsanız yazılım mass storage'e ve c sürücüne format atabilir. Eğer bu şekil flash atacaksanız E sürücünüzdeki dosyalarınızı yedekleyin.

07.12.2011_Nurani_Belle_v2.0.1'deki değişenler;
1. Quickoffice dosya açma hatası düzeltildi.
2. Reboot seçeneğini artık tweaks programı ile düzenleyebilirsiniz.
3. Tuş kiliti programına anna ikonu, Güç tuşu programına yeni ikon eklendi.
4. Efektler yeniden düzenlenerek optimize edildi.
5. Müzik çalar ekran koruyucu eklendi.

• Beğen
Tepkiler: Tmacgrady, sunrise90, vcihan ve 7 diğerleri

sayokantürk

sayokantürk

Üye
hadi hayırlı olsun ellerine sağlık kardeş

kraldost

kraldost

Üye
keşke diğerinin üstüne devam etseydin hayırlı çalişmalar

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Hani yeni sızıntı belle olunca fark edilsin diye yeni konu açtım.

kraldost

kraldost

Üye
peki ellerine sağlık kardeşim

meletim

meletim

Üye
hayırlı olsun denemek lazım ...

Mh66

Mh66

Üye
eline sağlık kardeeeeş .yanlız indirmede problem var .heralde:off:

vcihan

vcihan

Üye
nasıl indireceğiz

Mh66

Mh66

Üye
:deal:

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar meb internetini kullanıyorum bildiğiniz ne kadar upload sitesi varsa yasaklı. İnternet yasağını hotspield programı ile kırıyorum ama onunlada ancak zshare'e upload yapılabiliyor. Ama bugün tekrar mediafire yada rapide deneyeceğim.

vcihan

vcihan

Üye
resimlerin üstündeki v_k ve + işaretleri ne demek.birde klasorlerin şekli temadanmı yoksa yazılımdan mı

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
VK ve + işaretleri Sanal klavye programı olan WF_Virtualkey programının çalıştığını gösterir.
Yazılımda 3 tema vardır.
1. Nokia Evolve
2. Evi Blue TMA (Klasörler bu temaya aittir.)
3. Midnight Silver.

BUGATTI

Üye
Bunu 25.007 Anna kullananlar flashlayabiliyormu ? Eğer flashlamak için 24.001 gerekiyorsa önce hangi firmware ile geri dönüş yapıp sonra V24 e flasklamak lazım ?

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Tabikide anna kullananlar flashlayabilir. Flashlamak için ek bir fw gerekmez direk yükleyin. Geri dönüş yine scandinavia sürümü ile olmaktadır.

----------Eklendi @ 11:31:11 ---------- Yazıldı @ 11:25:43 ----------

Arkadaşlar bu arada bazı arkadaşlar dosyayı indiremiyormuş, indiren birisi rapid yada mediafire linkine direk upload edip linkini bana pmden atabilir mi? Çünki ben mebden bağlanıyorum, uploadlar yasaklı ve dağ başında başka internette yok. Şimdiden teşekkürler.

Mh66

Mh66

Üye
kardeşler ben pc ile indiremedim . N8 opera mobil web tarayıcı ile indirebildim.Sonra pc ye atıp yükledim.şu anda kullanıyorum fw harika olmuş kılavye.temalar.restart .çok güzel düşünülmüş .Video yakın çekim odaklama hatası giderilmiş. çok iyi. Belle nurani ile kemale ermiş diyorum .

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler ben pc ile indiremedim . N8 opera mobil web tarayıcı ile indirebildim.Sonra pc ye atıp yükledim.şu anda kullanıyorum fw harika olmuş kılavye.temalar.restart .çok güzel düşünülmüş .Video yakın çekim odaklama hatası giderilmiş. çok iyi. Belle nurani ile kemale ermiş diyorum .

Diline sağlık kardeş beğendiğine çok sevindim. Bide şu upload problemini halletse idim. Ne yapayım milli eğitimin internetinin gazabına geldik.

meletim

meletim

Üye
yükledim şuan kullanıyorum saoL ama tarayıcı ingilizce bide menü açılışlarında biraz bekleme hemen oturmama var onlarda olmasa çok güzel olurmuş ..

vcihan

vcihan

Üye
Tabikide anna kullananlar flashlayabilir. Flashlamak için ek bir fw gerekmez direk yükleyin. Geri dönüş yine scandinavia sürümü ile olmaktadır.

----------Eklendi @ 11:31:11 ---------- Yazıldı @ 11:25:43 ----------

Arkadaşlar bu arada bazı arkadaşlar dosyayı indiremiyormuş, indiren birisi rapid yada mediafire linkine direk upload edip linkini bana pmden atabilir mi? Çünki ben mebden bağlanıyorum, uploadlar yasaklı ve dağ başında başka internette yok. Şimdiden teşekkürler.[/QUOTE
indirmede sorun yaşayanlar buradan indirebilir

Mh66

Mh66

Üye
yükledim şuan kullanıyorum saoL ama tarayıcı ingilizce bide menü açılışlarında biraz bekleme hemen oturmama var onlarda olmasa çok güzel olurmuş ..

bende hiç bekleme tutukluk.vs yok çok stabil .nokia ovi suitle tel i yedekle; yedeklerken sadece rehberi mesajları .im leri yedekle. Uygulamalar ve ayarları yedekleme sonra e hafızayı biçimlendir.ve fw yi yükle. hızlanır sanıyorum.

Uygulamalar ve prog. Dosyalarını geri yükleme yapınca crak lı olanlar yada telle uyum sorunu olanlar yüklenmiyo artık dosya brakıyo ve teli yavaşlatıyo.

Biçimlendirmede teli hızlandırıyor.

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Mediafire linki için çok teşekkür ederin vcihan arkadaşım.

----------Eklendi @ 20:12:42 ---------- Yazıldı @ 20:07:53 ----------

bende hiç bekleme tutukluk.vs yok çok stabil .nokia ovi suitle tel i yedekle; yedeklerken sadece rehberi mesajları .im leri yedekle. Uygulamalar ve ayarları yedekleme sonra e hafızayı biçimlendir.ve fw yi yükle. hızlanır sanıyorum.

Uygulamalar ve prog. Dosyalarını geri yükleme yapınca crak lı olanlar yada telle uyum sorunu olanlar yüklenmiyo artık dosya brakıyo ve teli yavaşlatıyo.

Biçimlendirmede teli hızlandırıyor.

Evet mh66 haklı, öncelikle fw flashlamadan önce sadece rehberinizi ve mesajlarınızı yedekleyin ve Sonra Mass storage ve hafıza kartındaki sys,resource,private klasörlerini silin.
Yazılımı bunlardan sonra flashlayın.

Üst Alt