NURANİ_BELLE_v2.0.1 (07.12.2011) Nokia N8 Orjinal Belle 111.030.0607 temel alındı.

Sponsorlu Bağlantılar

Augeas®

Augeas®

Üye
2.0 versiyonu cidden başarılı olmuş üstat. ufak tefek harf hataları vs. var ama çoğunu kendim düzeltebiliyorum. benim de merak ettiğim konu yukardaki arkadaşın merak ettiğiyle aynı, effects dosyanın içindekilerin hepsini silsem ne olur acaba?

Anqer-X

Anqer-X

Üye
**Esselamü aleyküm** Üstad dağıtmışşın gene süperbi çalışma çıkarmışsın helal sana ALLAH*cc...yar ve yarımcın olsun***çalışmalarının devamını bekleriz inşallah sagılarımla...Efecct geçişleri biraz yavaş gibi ama C/sürücüsü deilde..E/mask memoriye ala bılırsek sanırım daha seri olur gibi düşünüyorüm... BAŞKAN...***************:oke::aha:

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle tebrikleriniz için çok teşekkür ederim hepinize.
İkinci olarak gördüğünüz buglar yani hatalar nelerdir, yazarsanız yada bana bildirirseniz çözüm bulabilirim.

Efekt klasörünü yada içindekileri silerseniz telefon efektleri z:\resource\effects\ üzerinden çalışır. Yani c sürücüsünde yoksa z sürücüsünden görür.

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
ellerinize sağlık süper olmuş
bide bu effekleri nasıl kapatabilirim bir yardımcı olurmusunuz.

Tema efektlerini ayarlar-->temalar-->genel-->seçenekler--tema efektleri-->açık/kapalı yolu üzerinden kapatabilirsiniz.

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Anqer-X

Anqer-X

Üye
Usta flaş player içerikli videolar açılmıyor! Nedeni nedir acaba ytbun direk sitesinden de açamadım.ytbbe downloaderle de açamadım.uzun süre bekliyor.sonunda bağlantı hatası diyor.herdefasında aynı.

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Usta flaş player içerikli videolar açılmıyor! Nedeni nedir acaba ytbun direk sitesinden de açamadım.ytbbe downloaderle de açamadım.uzun süre bekliyor.sonunda bağlantı hatası diyor.herdefasında aynı.

web browserdan youtube girip video izlemek işstediğinizde videonun altında "standart video playerı aç" gibi birşeyler yazıyor ona tıklayıp videoları izleyebilirsiniz.
operadan açıyorsanız, ayarlarında "mobil görünüm" yapın youtube öyle girin ve izleyin.

Anqer-X

Anqer-X

Üye
ilginiz için teşşekkür ederim deneyim...birde yükleme vede kaldırma ilerlemesi görünmüyor...

alicavush

Üye
yahu ben neden indiremiyorum server bu dosya silindi diyor :(

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cfw güncellemesi yapılıyor şu anda 15 dk içinde sorun düzelir.

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
07.12.2011_Nurani_Belle_v2.0.1'deki değişenler;
1. Quickoffice dosya açma hatası düzeltildi.
2. Reboot seçeneğini artık tweaks programı ile düzenleyebilirsiniz.
3. Tuş kiliti programına anna ikonu, Güç tuşu programına yeni ikon eklendi.
4. Efektler yeniden düzenlenerek optimize edildi.
5. Müzik çalar ekran koruyucu eklendi.

alicavush

Üye
hocam eline sağlık dün seini cfw yi denemek istedim indiremedim bende delight yüklemiştim ama şimdi tekrar flsh atıp seninkini denemek istiyorum

alicavush

Üye
dostum yükledim harikasın ilk izlenimlerim çok güzel. yalnız ben rof2 de ufak bir değişiklik yaptım ve erty klavye ekledim w q x karakterlerini klavyeden çıkartım sembole attım neticede en az kullandıklarımız onlar 3x10 klavyem oldu :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler eline sağlık

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler eline sağlık

Diline sağlık, yakında yeni çıkaracağım versiyona güzel ve herkesin işine yarayacak bir özellik eklemeyi düşünüyorum. Bunlar neymi?;

1. Telefona ilk flash atıldığında c sürücüsünde olan dosyaları otomatik olarak yedekleyen ve eğer format atma ihtiyacı olursa format sonrası bu dosyalarınızı otomatik olarak geri getiren bir program entegre edeceğim. Böylelikle o programlara (office, sosyal, ovi mağaza vs. gibi) kavuşmak için tekrar flash atmanıza gerek kalmayacak, tek yapmanız hard format atmak olacak.

2. Bu program flash sonrası yada format sonrası kullandığınız bütün programlarınızı elle tek tek yükledikten sonra isterseniz yedekleyip format sonrası otomatik olarak tekrar geri yükleyip sizi bir ton zahmetten kurtarabilecek.

Şuanda yapım aşamasında umarım yakında paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan

karaüzüm

Üye
Paylaşımlarının devamını dileriz.Teşekkürler :oke:

vcihan

vcihan

Üye
Diline sağlık, yakında yeni çıkaracağım versiyona güzel ve herkesin işine yarayacak bir özellik eklemeyi düşünüyorum. Bunlar neymi?;

1. Telefona ilk flash atıldığında c sürücüsünde olan dosyaları otomatik olarak yedekleyen ve eğer format atma ihtiyacı olursa format sonrası bu dosyalarınızı otomatik olarak geri getiren bir program entegre edeceğim. Böylelikle o programlara (office, sosyal, ovi mağaza vs. gibi) kavuşmak için tekrar flash atmanıza gerek kalmayacak, tek yapmanız hard format atmak olacak.

2. Bu program flash sonrası yada format sonrası kullandığınız bütün programlarınızı elle tek tek yükledikten sonra isterseniz yedekleyip format sonrası otomatik olarak tekrar geri yükleyip sizi bir ton zahmetten kurtarabilecek.

Şuanda yapım aşamasında umarım yakında paylaşırım.

harika haberler bunlar dört gözle bekleyeceğim

semiko

Üye
Nuraniharun arkadaşım eline sağlık çalışmaların için.
İndirdiğim klasörün içinde dcp,vpl ve bin uzantılı üç dosya var bunlar flasha nasıl eklenecek acaba yardımcı olurmusunuz..

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Nuraniharun arkadaşım eline sağlık çalışmaların için.
İndirdiğim klasörün içinde dcp,vpl ve bin uzantılı üç dosya var bunlar flasha nasıl eklenecek acaba yardımcı olurmusunuz..

İndirdiğin rar dosyasının içinde ne varsa rm-596 klasörüne kopyala. O dediğin dosyalar phoenix programının yazılım dosyalarını direk görmesini sağlar, yani yazılımı başka yazılım üzerinden atmanıza gerek yok, phoenix direk belle dosyalarını görür ve ister refurbish ister update software ile atabilirsiniz. Ama siz yinede refurbish seçeneğini kullanın, çünki update software seçeneği ile deneyince bazen hata veriyor.

• Beğen
Tepkiler: semiko

Üst Alt