Symbian ANNA C6-01 025.007 V1.03 istek üzerine düzenleme yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

deadlydesire

deadlydesire

Üye
belco2 dediğini yaptım müzik çalar için ama her girdiğimde kütüphaneyi yenilemem gerekiyor şarkıar gözükmüyor cidden bunaldım acaba bu soruna da bi el atabilir misin :)

vg_engin

vg_engin

Üye
teşekkürler belco2 kardeşim beni kırmayacağını biliyordum saolasın :)

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
belle c6-01 rm-601 v111.30.609 görünüyor NaviFirmEx

germir

germir

Üye
bu rm 601 yazılımı rm 718 yüklenmez değilmi belco 2

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
daha test yapılmadı sadece rm farkı var genelde cihaz aynı rm-718 türkiye için üretilmiş rm-601 çin amerika taywan üretilmiş

germir

germir

Üye
RM 718 içinde düşermi dersin bugünlerde

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
şuan için daha datılmaya başlanmadı sadece sürüm numarası görünüyo c6-01 rm-601 v111.30.609 önce çin amerik taywan için sonra rm-718 türkiye için bu yakınlarda sanırım düşmez

vg_engin

vg_engin

Üye
peki bunu rm-718 kodlu telefonuma yüklesem bir sorun olur mu sonra ilerde tekrar orjinal belle çıkınca yükleyebilirmiyim bilgin varmı kardeşim

yukselrambo

Üye
ben telefonu amerikadan getirdim (rm718) belconun tarif ettiği şekilde yükledim problem yok menü türkçeye döndü çalışıyor

belco ayrıca san teşekkürler faydalı çalışman için
sana iki sorum olacak
1. şuan nokia suite'de yeni yazılım var diyor bunu yükleyebilirmiyim problem çıkar mı?
2. C6-01 için tema var mı? ve nasıl yükleyebilirim

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
RM-718 YENİ yazılım yok su an için yukle bakalım

yukselrambo

Üye
kardeş herhalde eksik yazdım ben rm 718'e Symbian ANNA C6-01 025.007 V1.03 için yaptığın yazılımı yükledim
telefonun kodu c6-01 rm-601 oldu şuan yeni yazılım var diyor ben sana bunu sormuştum

Üst Alt