N8 Anna V 22.014 Türkçe, Yazma Dili Türkçe, Wlan Sorunu yok. Yeni: 03.08.2011

Sponsorlu Bağlantılar

ubeyd

Üye

Options'a basıp o dosyayı nası delete yapacaz orda bir sürü seçenek var ve hiçbirinin ne işe yardığını bilmiyorum :(

Options açıyoruz RM-596_MO25.44.emmc.fpsx dosyası en altta olup kırmızı renkte ok işaretiyle üzerine gelip bulup DELETE yap:good:

Resmi Küçültmek İçin Buraya Tıklayın.​

Sonra Refubish basıyoruz ve bir pencere açılıp Product Flashing succeeded yazısını görünceye kadar bekle

adanali1978

Üye
n8 de flash nasıl atılır

Beykozlu30

Üye
çin annası kesinlikle tavsiye etmiyorum ekran görüntüsü çok kötü geri symbiana dönmek istediğinizde çok problem yaratıyor bizzat denedim.burdaki arkadaşlar bunun ne kadar tehlikeli olduğundan bahsetmemiş dikkate almanızı hiç tavsiye etmiyorum güncellemeyi kesinlikle beklemelisiniz.

o.basar86

o.basar86

Üye
    Konu Sahibi
çin annası kesinlikle tavsiye etmiyorum ekran görüntüsü çok kötü geri symbiana dönmek istediğinizde çok problem yaratıyor bizzat denedim.burdaki arkadaşlar bunun ne kadar tehlikeli olduğundan bahsetmemiş dikkate almanızı hiç tavsiye etmiyorum güncellemeyi kesinlikle beklemelisiniz.

Ekranın nesi çok kötü onu anlamadım ? Bu kötülükten kastınız nedir ?

TurcpoweR

Üye

Options'a basıp o dosyayı nası delete yapacaz orda bir sürü seçenek var ve hiçbirinin ne işe yardığını bilmiyorum :(

Options açıyoruz RM-596_MO25.44.emmc.fpsx dosyası en altta olup kırmızı renkte ok işaretiyle üzerine gelip bulup DELETE yap:good:

Sonra Refubish basıyoruz ve bir pencere açılıp Product Flashing succeeded yazısını görünceye kadar bekle

ttm da ben de optionsa basınca şöyle bi ekran geliyo :

----------Eklendi @ 01:27:52 ---------- Yazıldı @ 01:26:13 ----------

n8 de flash nasıl atılır

Arkadaş cok güzel bi biçimde anlatmış burdan bakabilirsin:

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...014-002-hack-dosyalar-uda-anlatim-517026.html

ubeyd

Üye
[/QUOTEttm da ben de optionsa basınca şöyle bi ekran geliyo :

]

----------Eklendi @ 05:45:34 ---------- Yazıldı @ 05:27:30 ----------

Yukarıda adanali1978 e verdiğin sayfayı iyi oku:good: 10.maddeden sonraki resimleri incele 12.resimde optionsa okey yaptığında aşağıdaki yazdıklarımı uygula Options aç RM-596_MO25.44.emmc.fpsx dosyası en altta olup kırmızı renkte ok işaretiyle üzerine gelip DELETE yap:good:

Sonra Refubish bas ve bir pencere açılıp Product Flashing succeeded yazısını görünceye kadar bekle NOKİA sürücülerinin tam yüklü olması ve phoenix'in son versiyon olması lazım:oke:

TurcpoweR

Üye
[/QUOTEttm da ben de optionsa basınca şöyle bi ekran geliyo :

]

----------Eklendi @ 05:45:34 ---------- Yazıldı @ 05:27:30 ----------

Yukarıda adanali1978 e verdiğin sayfayı iyi oku:good: 10.maddeden sonraki resimleri incele 12.resimde optionsa okey yaptığında aşağıdaki yazdıklarımı uygula Options aç RM-596_MO25.44.emmc.fpsx dosyası en altta olup kırmızı renkte ok işaretiyle üzerine gelip DELETE yap:good:

Sonra Refubish bas ve bir pencere açılıp Product Flashing succeeded yazısını görünceye kadar bekle NOKİA sürücülerinin tam yüklü olması ve phoenix'in son versiyon olması lazım:oke:

tmm anladım senin dediğini de ben optionsa basınca snin koyduğun ekran deil şu ekran geliyo:

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye

su an bende yükledim bu modifiye versiyonu gayet hızlı cok iyi orjinal cin annasından üstelik türkçe ..orjinal anna cıkmasada olur valla belleye kadar kullanırım su an sıkıntım yok arasıra numune proğram hatası veriyor yüklenmesi için dili ingilizce yapın sorun olmaz oda olsun tavsiye ediyorum...begenmediğin yönleri söyleyin bari burda konusalım ben su ana kadar sıkıntı görmedim 2 ci gün oldu habire kurcalıyorum...

ubeyd

Üye
TurcpoweR aga muhtemelen phoenix scan product yaptığında telefonunu görmüyor ve sürümü eski:dry:Bende de aynısı oldu.Phoenix kaldır, ladresindeki son sürümü kur:oke: Anna türkçe dosyasını ilgili yere kopyaladıktan sonra Phoenixi aç ve teli bağla 10 kadar sürücü yüklenecek ve scan product yapınca altta telin şimdiki versiyonu çıkacak:aha:ona göre devam et:bilmm

aşagıdaki görüntü gelene kadar bekliyoruz

TurcpoweR

Üye
TurcpoweR aga muhtemelen phoenix scan product yaptığında telefonunu görmüyor ve sürümü eski:dry:Bende de aynısı oldu.Phoenix kaldır, ladresindeki son sürümü kur:oke: Anna türkçe dosyasını ilgili yere kopyaladıktan sonra Phoenixi aç ve teli bağla 10 kadar sürücü yüklenecek ve scan product yapınca altta telin şimdiki versiyonu çıkacak:aha:ona göre devam et:bilmm

aşagıdaki görüntü gelene kadar bekliyoruz

o alttaki yazı zaten cikiyor bende :( benim sorunum dosya eksik uyarısı vermesi

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
kurdum bende her açılışta ovi ekranı geliyo birde haritaları kullanamıyorum

TurcpoweR

Üye
Yok mu bana Yardım eden bi de tr dosyalarını nere atıyoz tam olarak:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

ubeyd

Üye
TurcpoweR deki durum bende de oldu Firmware update diyorum ama o sayfa da hiç birşey çıkmıyor... Product Code kısmına tıklıyorum "Neither Dp1.0 nor Dp2.0 was found for the Product, or the Product cannot be identified." diyor ve boş bi sayfa açılıyor... önce your ınstaller programıyla phoenixi kaldırdım hatta C:\Program Files\Nokia\ boş olan Phoenix\Products\ klasörlerini sildim PC Yİ KAPADIM VE AÇDIM PCimde XP yüklü sende ne varsa ona uygun 2011 son sürüm Phoenix kur RM-596 anna dosyasını C:\Program Files\Nokia\ boş olan Phoenix\Products\ kopyala ANTİVİRÜSü kapat ve PC DE başka işlem yapma interneti de kapat teli flashlarken:oke: olmaması icin bir sebep yok denemekle bi şey kaybetmezsin

TurcpoweR

Üye
"Neither Dp1.0 nor Dp2.0 was found for the Product, or the Product cannot be identified." diye bi uyarı cıkmıyor bende. Basıyorum refurbish e o önceden yazdığım dosya eksik uyarısı veriyor ama senin dediğini deneyeceğim :)

RifLéMeN

RifLéMeN

Üye
Dostum çok güzel oldu tel hiçbir sorun teşkil etmedi eywallah :oke:

o.basar86

o.basar86

Üye
    Konu Sahibi
tmm anladım senin dediğini de ben optionsa basınca snin koyduğun ekran deil şu ekran geliyo:

Hocam bu ekranın gelmesi çok doğal. Çünkü Flashlayacağın sürümü seçmemişsin yukarıdan.
Üst satırda yanında üç nokta işareti olan bir browse butonu var.
Oraya tıklayıp Firmware sürümünü seçmen lazım.
Sonrasında boş olan satıra v 22.014 ile ilgili bir yazı gelecek.
Devamında aşağıdan options butonuna bastığında en alttaki dosyayı delete edip flashlama işlemini yapabilirsin.

Saygılarımla :)

----------Eklendi @ 15:08:00 ---------- Yazıldı @ 15:06:31 ----------

Dostum çok güzel oldu tel hiçbir sorun teşkil etmedi eywallah :oke:

Rica ederim kardeşim. Keyifle kullanınız. Ufak tefek sorunlarımız var ama onlar da resmi sürümle beraber çözülecek inşallah :)

TurcpoweR

Üye
Allah razı olsun walla sorunumu çözdün :)

ubeyd

Üye
Allah razı olsun walla sorunumu çözdün :)
türkçe annayı flashladığına sevindim.FLASH işi aynı zincirin halkaları gibi(h)1,2,3.....9,10 birini atladınmı olmuyor:hmmm bu arada o.basar86 ustaya tekrar teşekkürler:alkistürkçe anna sahibi yaptı bizi:aha:

o.basar86

o.basar86

Üye
    Konu Sahibi
türkçe annayı flashladığına sevindim.FLASH işi aynı zincirin halkaları gibi(h)1,2,3.....9,10 birini atladınmı olmuyor:hmmm bu arada o.basar86 ustaya tekrar teşekkürler:alkistürkçe anna sahibi yaptı bizi:aha:

Hocam rica ederim. Bişeyler paylaştıkça değerleniyor. Ben de başka birçok arkadaşın sayesinde kotardım işi. Mümkün oldukça katkıda bulunmak için forumdayız. Gelişmeler oldukça her daim paylaşımlarımız sürecek. Hep beraber güle güle kullanalım ANNA'larımızı :D

ReaqL

ReaqL

Üye
Paylaşım için tşkler hocam. Kurdum kullandım bi kac gun biraz izlenımlerımı aktarayım:) teefonu ilk actıgımda resımlerimi gormek istedim medya yenilendikten sonra bazı resımlerı gosterıor bazılarını göstermıodu. iikincisi muzik player a girdim müzikleri buldum ama telefonu acıp kapadıgımda kendılıgınden music dıe dosya olusturmus hafıza kartında içi boş tabi benım müzikleri görmez oldu:) ayrıca butun ses dosyalarını tarıyor.. Bide tercihlerden zil sesini deiştirmek istedıgınde sarkıya tıklıosun secmıo calmıo vs.. Bazı programlarda (telin kendı programları) takılmalar tıkladıktan 3-4 sanıye sonra tepkı verıor.. Ben w-lan da felan sorun gormedım.. Yinede emeğine saglık:oke:

Üst Alt