N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulus hocam, bellenin kendi web browser i bozuldu, açmaya çalışıyorum biraz bekleyip kapanıyor. Ne yapmam gerek. Bunun sis dosyası yok mu yeniden yüklesem
yok malesef tekrar flash gerekiyor.

wratH!

wratH!

Üye
abi senden rica etsem değişik analog saat widgetları ekleyebilir misin ? Daily mobile symbian3 modding kısmında bir konu var çeşitli farklı saatler ve ekran koruyucular var konuda ve daha bir çok şey. Yararlanabiliriz aslında diğer modlardan da bakıp fikrini söylersen sevinirim :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi senden rica etsem değişik analog saat widgetları ekleyebilir misin ? Daily mobile symbian3 modding kısmında bir konu var çeşitli farklı saatler ve ekran koruyucular var konuda ve daha bir çok şey. Yararlanabiliriz aslında diğer modlardan da bakıp fikrini söylersen sevinirim :)
Telefonum bir gelsinde onlar kolay hallederizde halen beklemedeyim.

wratH!

wratH!

Üye
Gelir abi yakında. Bugün bayağı bir takıldım o bölümde telefona modlar kurdum falan reboot ekledim. Burada da modders bölümü olsa iyi olacak aslında. Adamlar bayağı uğraşıyorlar modlama işiyle.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
[video=youtube;k3Alj_4fcGg]http://www.youtube.com/watch?v=k3Alj_4fcGg&feature=youtu.be[/video]

Kurtulus kardeş istersen ana sayfaya taşırsın.Bir kez daha teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Video eklenmistir.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
kurtuluş abi farkı :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
ben tesekkür ederim kurtulus kardeş telefondan forumun keyfini çıkarıyorum.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N8 ekranina bakarmisiniz.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:alkisevet özellikle görünsün istedim

romans1980

Üye
bende senin belleyi kullanıyorum 3.4 fakat tel kitlenmeye başladı şimdi flashtan da anlamıyorum anlatım yapmışssın güzel de olmuş gayet açık ve net ama bana yardımcı olsan bu son belleyi yüklemek istiyorum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende senin belleyi kullanıyorum 3.4 fakat tel kitlenmeye başladı şimdi flashtan da anlamıyorum anlatım yapmışssın güzel de olmuş gayet açık ve net ama bana yardımcı olsan bu son belleyi yüklemek istiyorum
imzamdaki grup adresine buyrun yardim edelim

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 hocam belleyi ve en son verdiğin office7 kullandıkça sana dua ediyorum. selamlar

TurcpoweR

Üye
Mesaj gelince direk gelen kutusuna atıyo ... bunu eski haline getirebilir miyiz ?? emegi geçen herkese teşekkürler

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Mesaj gelince direk gelen kutusuna atıyo ... bunu eski haline getirebilir miyiz ?? emegi geçen herkese teşekkürler

ama okuman için uyarı ekranı çıkıyor değilmi '' 1 yeni mesaj diye '' ?

Castiel91

Üye
yüklycem umarm güzeldir.. deilse de cann saolsun uğraşmışsın

Üst Alt