N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

tarama

Üye
Kurtuluş40 Kafam karıştı. Benim versiyon pr1.2 14.002. Sizin belleyi veya çıkacak orijinal belleyi oviden veya telefondan veya flashlama ile yükleyebilirmıyım? Eğer anna 25.07 ye geçsem sizin belleye veya orijinal belleye oviden veya telefondan veya flashlama ile direkt geçemezmiyim?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kurtuluş kardeş ben şu açılıştaki kurtuluş40 yazan animation dosyasını yanlışlıkla sildim,bana onu tekrar verebilirmisin.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtuluş40 Kafam karıştı. Benim versiyon pr1.2 14.002. Sizin belleyi veya çıkacak orijinal belleyi oviden veya telefondan veya flashlama ile yükleyebilirmıyım? Eğer anna 25.07 ye geçsem sizin belleye veya orijinal belleye oviden veya telefondan veya flashlama ile direkt geçemezmiyim?
v25 den direk yukleme yapilmiyor once downgrade yapilmasi gerekiyor v11 dusurulmesi yani ondan sonra belle yuklemelisiniz.ama suan kullandiniz direk belle kurulur once orjinal pr1.2 14.002 dosyalarini RM-596 icene atip phoenix yoluna aticaksiniz ardindan belle dosyalari klasor halinde RM-596 icine atin ve phoenix flash versiyonu 14 sectikten sonra belle dosyalari degistir finis.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtuluş kardeş ben şu açılıştaki kurtuluş40 yazan animation dosyasını yanlışlıkla sildim,bana onu tekrar verebilirmisin.
dostum x-plore yardimiyla Z/data icinden alabilirsin.
ama tabiki burdan alabilirsin:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

tarama

Üye
Yani şu an anna 25.07 kullananlar orijinal belle çıktığında down mı yapmak zorundalar? O zaman neden
down gibi zahmetli bir yolla annadan belleye yükselttiriyorlar ki? 25.07 den orijinal belleye ovi veye telden demi direkt geçilmiyor?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yani şu an anna 25.07 kullananlar orijinal belle çıktığında down mı yapmak zorundalar? O zaman neden
down gibi zahmetli bir yolla annadan belleye yükselttiriyorlar ki? 25.07 den orijinal belleye ovi veye telden demi direkt geçilmiyor?
anlamadin sen suan guncelleme dosyalari sizma oldundan eksik o yuzden online yukleme degil kandirarak yukleme yapiliyor.Tabiki belle cikinca downgrade yapilmiycak oyle sey olamazki.suan yukleme anliycaniz serce otoya mersedes koltugu dizayni atmak gibi birsey.

tarama

Üye
Teşekkürler şimdi oldu

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar widgets miflerini temizledigim rofs2 ve orjinal belle ofis turkce dil dosyalarini attim uda widgts ve ofisden sikayetci olanlara yardimi olur deneyenler sonucu bildirirlerse iyi olur.

widgets mifsiz ve 4 tane saat olan tam seffaf eklendi

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN ve sayokantürk
sayokantürk

sayokantürk

Üye
arkadaslar widgets miflerini temizledigim rofs2 ve orjinal belle ofis turkce dil dosyalarini attim uda widgts ve ofisden sikayetci olanlara yardimi olur deneyenler sonucu bildirirlerse iyi olur.

Kurtulus40 bu uda vi rofs2 ile ben birazdan flaş atıyorum

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kurtulus40 kardeşim şu ofis yine aynı belegeleri açmaya çalıştığım zaman desteklenmeyen dosya biçimi diyor telefon yine eski tadında ellerine sağlık saatler güzel olmuş iyi geceler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulus40 kardeşim şu ofis yine aynı belegeleri açmaya çalıştığım zaman desteklenmeyen dosya biçimi diyor telefon yine eski tadında ellerine sağlık saatler güzel olmuş iyi geceler
sizede dostum.Ama sorun belkide sadece turkce attimizdan kaynaklanabiliyor olabilirmi sizce?

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kurtulus40 bencede senin dediğin gibi :oke:

emrecell27

Üye
üstad bunun yazı tipi çok ince bunu nasıl değiştirebilirim .?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki yazi tipi nasil C7 belle yazi tipini kullandim varmi bir degisiklik sence?

mh.

mh.

Üye
arkadaşlar ofis programı bende sorunsuz çok güzel çalışıyor.

laplace06

laplace06

Üye

Hocam bu eski saat gibimi acaba mail,ajanda widgeti 3.4 gibimi teşekkürler ellerin dert görmesin

Üst Alt