N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

sedat_2425

Üye
kurtuluş usta senden özel bir isteğim var halledersen çok sevinirim. Dijital saati transparan olmadan zeminsiz olarak ekleyebilirmisin çok tşkler...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi bugün paylastıgın efekt nerde abi yok forumda sabah vardı ?? :hmmm

epts

epts

Üye
Arkadaşlar swype klavyeyi şiddetle tavsiye ederim.bellenin havası değişti. Kurtuluş hocam ilerde bunu editlese süper olacak

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
polluxea♪;4070934' Alıntı:
kurtulus abi bugün paylastıgın efekt nerde abi yok forumda sabah vardı ?? :hmmm
bulamadinmi hala genelde benim konuda mevcut dostum.C7 konusunda var

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

emrecell27

Üye
slm kurtuluş paylaşım için teşekkürler usta ama ben yükleyemedim sorun ise versiyon yüksek olması düşürmek istiyorum ama phoneix navifrim den indirdiğim flash dosyalarının bazılarını görmüyor no failed diye hata veriyor versiyon düşürmeden yükleme yapabilirmiyiz acaba ..?

emrecell27

Üye
not versiyon 25.007

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm kurtuluş paylaşım için teşekkürler usta ama ben yükleyemedim sorun ise versiyon yüksek olması düşürmek istiyorum ama phoneix navifrim den indirdiğim flash dosyalarının bazılarını görmüyor no failed diye hata veriyor versiyon düşürmeden yükleme yapabilirmiyiz acaba ..?
telefonunda v25 yukluyse yapamazsin mecbur versi dusurmen gerekiyor.iscandinavia v11.07 kullan sorunsuz duser yapamazsan haber ver yapalim beraber

emrecell27

Üye
dediğim programı bulamadım ustam buraya ekleyebilirmisin linki veya programı ..?

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kurtulus40 kardeşim bu gün bir efekt dosyası buldum linki vereceğim N8 in gelince denersin harika isteyen arkadaşlarda bu linkten efekt dosyasını indirip atsınlar ben çok beğendim sanırım sizlerde beğenirsiniz
link aşağıda

epts

epts

Üye
Arkadaşlar telefonda bazı ikonlar hoş durmuyor.. Eger ikon ları degiştirmek isterseniz icon changer programı tütkçe tavsiye ederim. Çok begendim.. Tel resmen sen ne dersen ol olsun diyo.

TheMadness

TheMadness

Üye
Arkadaşlar Eski saate dönmek için digitalclock.mif i sildim fakat şimdide karakter problemi var. SAAT kalın karakterde, DAKİKA, ince karakterde... Nasıl düzelir bu iş ya...

@hotboy_ist
o saatin dosyalarının değiştirilmesiyle oluşturulmuştur. Orjinal saat dosyalarını at düzelir.

OzGuRKnowN

Üye
Arkadaşlar Eski saate dönmek için digitalclock.mif i sildim fakat şimdide karakter problemi var. SAAT kalın karakterde, DAKİKA, ince karakterde... Nasıl düzelir bu iş ya...

Font ile alakalı Fontunu değiştirmek için Fontzoomer kullan. Saat dosyalarıyla alaka falan değil.. FontZoomerden Nokia Pure Regular'ı seç düzelince ßi eyvaLLah Yeterli olacaktır ;)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

emrecell27

Üye
ellerin dert görmesin ustad çok teşekkür paylaşım ve yardımın için bütün maxicep emektarlarına sonsuz teşekkür :oke:

Üst Alt