N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

epts

epts

Üye
N8 in için üzülme sağlık olsun burda her ne kadar n8 i yere göğe sığdıramıyoruz ama ne n8 ler gelir gider. Yere düşüp kırılan n8 olsun inşallah kısa zamanda tamir olur.
evet.. Kurtulus hocam sana bişe olmasın..telefon dedigin neki..hayırlısı olsun

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

hizan

hizan

Üye
çok geçmiş olsun kurtuluş. inan çok üzüldüm.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkese tesekkurler size bir haber vereyim bugun N9 baktim 599 euro satisa sunuldu guzel ama ben yinede N8 istiyorum bekliycez caresiz garanti olmasa ben yapardim ama iste vida soktunmu garantiden cikiyor.

hakyol2

Üye
Kurtulus40 ovimaps de kategori calışmıyor bılgın varmı

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Geçmiş olsun kardeş

• Beğen

hakyol2

Üye

deniyememki bakamamki :ağlarım:

Farkındayım zaten onceden bilgin varmıydı diye sormuştum. Her soruda yara deşilecek demekki zor bir durum sabır sabır...

• Beğen
wratH!

wratH!

Üye
kurtuluş abi bu müzik çalar ekran koruyucuyu nasıl halledebiliriz?

wratH!

wratH!

Üye
navideki belle de mi yoksa kurtulus abinin sızdırılmış bellede mi?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
navideki belle de mi yoksa kurtulus abinin sızdırılmış bellede mi?
icinde yok arkadasim baska bir sitede buldum ama deneme yapamam neyse ben orjinal gelene kadar bulduklarimi arsivimin arasina atiyorum orjinal gelince supper yapar kullanirim.

wratH!

wratH!

Üye
tamam abi sağolasin. Bu arada bu en son koyduğun rofs2 ve udada öncekinden farklı olarak neler var?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kurtulus40 kardeş geçmiş olsun bir an önce telefonun yapılır inşallah

curtaincall

curtaincall

Üye
geçmiş olsun

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

tamcoskun

tamcoskun

Üye
Selam herkese.ŞU office yi çalıştırabilen varmı acaba.Bildiğim, forumda okuduğum herşeyi denedim, hatta dün gece kurtuluş beyin office7 li uda ve roofs2 sini denedim.Bir türlü şu wofd dosyalarını acmayı başaramadım.Smart Office kullanıyorum.Oda güzel ama editleme olayına bir türlü alışamadım.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selam herkese.ŞU office yi çalıştırabilen varmı acaba.Bildiğim, forumda okuduğum herşeyi denedim, hatta dün gece kurtuluş beyin office7 li uda ve roofs2 sini denedim.Bir türlü şu wofd dosyalarını acmayı başaramadım.Smart Office kullanıyorum.Oda güzel ama editleme olayına bir türlü alışamadım.
arkadasim ben calistirmistim ama istersen ya tekrar format atip yukle yada bunu dene.

OzGuRKnowN

Üye
Office 7 Proda word programında sorun var arkadaşlar türkçeyle cfw ile alakalı olmayan ingilizcesindede sıkıntı var.

Üst Alt