N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

mh.

mh.

Üye
hocam flas attıktan sonra depoya bişi yüklemeden önce bir kaç resim çekin..bide öyle deneyin
şimdi flash attım çıkmıyor. şimdi senin dediğini yapayım bakalım sanki olacak gibi...

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar belle'de uzak sürücü ayarları nasıl yapılır biliyor musunuz ?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
an itibariyle 3.4 den 3.5 e geçmiş bulunmaktayım inceliyorum şu anda.ofis mükemmel çalışıyor galeri mükemmel ne bir kırık resim olayı ne de bulanıklık var.mağaza zaten güncel versiyon..Kurtuluş40 ustam çok güzel olmuş bu sefer ki elinize sağlık...... :-]

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar belle'de uzak sürücü ayarları nasıl yapılır biliyor musunuz ?
ama belle'de varmi bak ben onu ta nezamandir unuttum bakmadim.

----------Eklendi @ 13:37:47 ---------- Yazıldı @ 13:35:38 ----------

an itibariyle 3.4 den 3.5 e geçmiş bulunmaktayım inceliyorum şu anda.ofis mükemmel çalışıyor galeri mükemmel ne bir kırık resim olayı ne de bulanıklık var.mağaza zaten güncel versiyon..Kurtuluş40 ustam çok güzel olmuş bu sefer ki elinize sağlık...... :-]
:rica:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
kurtuluş40 dostum bir sorum olacak size temalarla ilgili. Telefona evonun temalarından başka tema attığım zaman web tarayıcıdaki bar dolumu simgesi görünmüyor bunu nasıl halledebilirim.. İnşallah başınızı ağrıtmıyorum..ilginize şimdiden teşekkürler..:-)

srgngrbzz

Üye
Belle için teşekkür ederim kurtuluş40 baya iyi olmuş saolasın.Şimdi birkaç sşey sorucam ;
-İlk olarak müzik çalara girdiğimde "ı","ş","ğ" gibi harfleri okumuyor ilginç şekiller çıkıyor o harflerin yerine bunu düzeltmek mümkün mü ?
-Font olayında xplorerdan resources dosyasında font klasörü içine atın demişsin fakat bende öyle bir font isimli klasör bulunmamakta bunu çözmek mümkün olur mu ?
-Telefonu bilgisayara depolama modunda bağladığımda telefonda direk "F:" hafıza kartını görmekte bendede hafıza kartı bulunmamakta , ben depolama hafızası ve tel hafızasına ulaşmak istiyorum fakat olmuyor , bunun bir çözümü var mı ?
-Birde eğerki telefonumun servise gitmesi gerektiğinde ben bu telefona flash atıp belle kaldırıp pr 1.0 göndermek istersem , biliyosunuz sorun çıktıgında servis dışı oluyor bellenin betası oldugu için ; bunun için ne yapmalıyım ? İlk önce scandanavia 1.5 dg klasöründekileri nereye atmalıyım ve sonrasında ne yapmalıyım bu konudada bir yardım edersen sevinirim , şimdiden teşekkürler . :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş40 dostum bir sorum olacak size temalarla ilgili. Telefona evonun temalarından başka tema attığım zaman web tarayıcıdaki bar dolumu simgesi görünmüyor bunu nasıl halledebilirim.. İnşallah başınızı ağrıtmıyorum..ilginize şimdiden teşekkürler..:-)
arkaasim Vision of belle var onu dene yada yuklediniz theme belle uyumlu olmasi gerekiyor ona dikkat edin yoksa rehber aramada bile ilk harfler gorunmuyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Belle için teşekkür ederim kurtuluş40 baya iyi olmuş saolasın.Şimdi birkaç sşey sorucam ;
-İlk olarak müzik çalara girdiğimde "ı","ş","ğ" gibi harfleri okumuyor ilginç şekiller çıkıyor o harflerin yerine bunu düzeltmek mümkün mü ?
-Font olayında xplorerdan resources dosyasında font klasörü içine atın demişsin fakat bende öyle bir font isimli klasör bulunmamakta bunu çözmek mümkün olur mu ?
-Telefonu bilgisayara depolama modunda bağladığımda telefonda direk "F:" hafıza kartını görmekte bendede hafıza kartı bulunmamakta , ben depolama hafızası ve tel hafızasına ulaşmak istiyorum fakat olmuyor , bunun bir çözümü var mı ?
-Birde eğerki telefonumun servise gitmesi gerektiğinde ben bu telefona flash atıp belle kaldırıp pr 1.0 göndermek istersem , biliyosunuz sorun çıktıgında servis dışı oluyor bellenin betası oldugu için ; bunun için ne yapmalıyım ? İlk önce scandanavia 1.5 dg klasöründekileri nereye atmalıyım ve sonrasında ne yapmalıyım bu konudada bir yardım edersen sevinirim , şimdiden teşekkürler . :)
eger muzik isimlerinizi gozden gecirirseniz pc'den duzenleyerek atin bakalim olucakmi.
Font dosyasini siz icinde fonlarla birlikte aticaksiniz.
F hafizayide acar,E hafizayida gorur ama C hafizaya ulasamazsiniz zaten C kirmizi olrak cikar C telefonda x-plore dosya yoneticiyle islem yapabilirsiniz.
Scandanavia ayni sekilde RM-596 annanin icine atin zaten phoenix ayri ayri gosterir hangisini secerseniz onu yuklersiniz ama tek RM-596 dosyasinda olmali hepsi.

----------Eklendi @ 14:57:41 ---------- Yazıldı @ 14:55:04 ----------

kurtulus usta sorunu buldum. oviden yedeklemeyi geri yükleyince (rehber, mesajlar, ajanda, notlar, yer imleri ) bu sorun çıkıyor.
bu sorunu nasıl haledebilirim?
arkadasim E hafizadaki animations dosyasini sil tekrar bak bakalim cikicakmi.siz E hafizadaki animations dosyasiyla yedeklemissiniz.defalarca flash atmaniza gerek yok arkadasim o dosyayi silin yeterli.

mh.

mh.

Üye
kurtulus hocam sorunu halettim. cihazı pc suite yedekledim hard format attım E yi biçimlendirdim flash attım sonra pc suitden yedeklemeyi geri yükledim ve atrık puslu fotolar çıkmıyor. birde E hafızasında anitamions çıkmıyor galiba önceki versiyonda kalma ondan dolayı neyse halettim tekrar :tşk::tşk:

----------Eklendi @ 16:28:11 ---------- Yazıldı @ 16:24:52 ----------

kurtulus usta aklıma bir şey geldi: bu konu gibi birde uygulama konusu olsa herkes denediği yada severek kullandığı uygulamaları koysa nasıl olur.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus hocam sorunu halettim. cihazı pc suite yedekledim hard format attım E yi biçimlendirdim flash attım sonra pc suitden yedeklemeyi geri yükledim ve atrık puslu fotolar çıkmıyor. birde E hafızasında anitamions çıkmıyor galiba önceki versiyonda kalma ondan dolayı neyse halettim tekrar :tşk::tşk:

----------Eklendi @ 16:28:11 ---------- Yazıldı @ 16:24:52 ----------

kurtulus usta aklıma bir şey geldi: bu konu gibi birde uygulama konusu olsa herkes denediği yada severek kullandığı uygulamaları koysa nasıl olur.
sevindim hallettine.
nasil bir konu burayami diyorsan tabiki herkez koyabilir.

sosyal aglar uygulamasini prolar bolumune ekliyorum yuklenebilir onaydan gecince indirebilirsiniz yukleniyor ve paylasim yapiliyor.

srgngrbzz

Üye
Kusura bakma kurtulus40 senide yoruyorum ; şimdi ben telin şarjı tek diş kaldığında tasarruf güç moduna geçrmek istersem aynı şey su an kullandıgım belldde yapabilirmiyim?Fotoğraf çekimlerindede kalite kööüleşiyor fakat fotograf düzenleycd3n foroğraf üstnde oynadığımda düzeliyor bunun bir çözümü var mı ?telefonun kamerasndan istenen verimi bir türlü alamadım mesela yukardqn ışık vurdugunda görüntü karıncalanıyor bunun gibi şeylere herhangi bir program yükleyip düzeltebilirmiyim?Tekrar teşekkürler.

mh.

mh.

Üye

sevindim hallettine.
nasil bir konu burayami diyorsan tabiki herkez koyabilir.

sosyal aglar uygulamasini prolar bolumune ekliyorum yuklenebilir onaydan gecince indirebilirsiniz yukleniyor ve paylasim yapiliyor.
hocam uygulama bölümüne olursa daha iyi olur. burada nasıl birlik beraberlik varsa oradada öyle olsun onun için dedim.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

arkaasim Vision of belle var onu dene yada yuklediniz theme belle uyumlu olmasi gerekiyor ona dikkat edin yoksa rehber aramada bile ilk harfler gorunmuyor.

hocam cevabınız için teşekkürler... Bu vision of belle teması sistemin içindemi geliyor? Eğer öyleyse flash atarken bir şeyleri yanlış yaptım galiba :-} Size zahmet olmuyacaksa bir link gönderebilirmisiniz..Gönderemezseniz de canınız sağolsun.. Allaha emanet olun dostum. :-)

hakyol2

Üye
Dağınık menüde office calışıyormu?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam cevabınız için teşekkürler... Bu vision of belle teması sistemin içindemi geliyor? Eğer öyleyse flash atarken bir şeyleri yanlış yaptım galiba :-} Size zahmet olmuyacaksa bir link gönderebilirmisiniz..Gönderemezseniz de canınız sağolsun.. Allaha emanet olun dostum. :-)
arkadasim ben size atarim neden olmasin istediniz hafizaya ana dizine C haric pc depo modunda takin ana dizine yapistirin.

----------Eklendi @ 19:12:22 ---------- Yazıldı @ 19:11:29 ----------

Dağınık menüde office calışıyormu?
evet zaten uda icinde gomulu ama mutlaka uda kullanmalisiniz

hakyol2

Üye
Kurtulus40 cevabın ıcın teşekkurler birde şeffaf saat olayını sormuştum. Değişiklik yapmayı düşünüyormusun. Bu talebi sanırım benim gibi bir kac arkadaş dile getirmişti. bir çözümü varmı?

epts

epts

Üye
kurtulus hocam ben ofis 7 çalıştıramadım.. Uda da kullandım..

Üst Alt