N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam ofis 7 tr çevirmişler. cep forum sitesinde indirdim. Bide hocam symbian tweet te çıkmıştı ya ışte orda ki uda.
ama ben bulamadim bana atarmisin ikisinide link olarak rica etsem uda ve ofis 7.

epts

epts

Üye

ama ben bulamadim bana atarmisin ikisinide link olarak rica etsem uda ve ofis 7.

----------Eklendi @ 15:20:05 ---------- Yazıldı @ 15:18:04 ----------

hocam bi hata oldu ..1 kere açıyor ... oda yeni başlarken.. Sonra yine problem oldu

----------Eklendi @ 15:27:21 ---------- Yazıldı @ 15:20:05 ----------

burdan indir miştim....

Anqer-X

Anqer-X

Üye
kurtulus bey selamun aleykum... suan belle kulanmaktayım fakat cihazımda vodafon mobıl tv ızlıyorum ama ızleyemıyorumda dıye bılırız asırı derecede bulanık gosterıyor annada ıken cam gıbı ızlıyorum annayı kurdum ızledım cam gıbı fakat bellede hem tarayıcı mobıltv sayfasına tam gırmıyor yanı(sadece lınk verıyor oysa annada tum resımlerı vede kanalların sımgelerını felan gosterıyordu)
TELEVİZYON RESMİ...

İNTERNET TARAYICI RSESMİ....
BUSEKİLDE OLUYOR...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 15:20:05 ---------- Yazıldı @ 15:18:04 ----------

hocam bi hata oldu ..1 kere açıyor ... oda yeni başlarken.. Sonra yine problem oldu

----------Eklendi @ 15:27:21 ---------- Yazıldı @ 15:20:05 ----------

burdan indir miştim....
ama ben her sekilde calistirdim ama ingilizcede acilmiyor onu halledince sizlerle nasil olunu paylasirim.

epts

epts

Üye

ama ben her sekilde calistirdim ama ingilizcede acilmiyor onu halledince sizlerle nasil olunu paylasirim.
beklyoruzi hocam.. Hocam bu qwert klavye tus takimi daha buyuk olamaz mi?

----------Eklendi @ 16:55:21 ---------- Yazıldı @ 16:48:34 ----------

hocam yeni çalışmanıza youtube,ofis 7 ve eski belle saat vs eklerseniz memnun okurum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
beklyoruzi hocam.. Hocam bu qwert klavye tus takimi daha buyuk olamaz mi?

----------Eklendi @ 16:55:21 ---------- Yazıldı @ 16:48:34 ----------

hocam yeni çalışmanıza youtube,ofis 7 ve eski belle saat vs eklerseniz memnun okurum
problem cozuldu ama tel dili ingilizcede bile turkce acilan bir ofis 7 birlestirdim size uyarsa yayinlayi hic problem yok.cevaplara ve begeni sayisina
:naughty: gore yayin yapicam.

eski belle saat derken anlamadim transparan olmayanmi demek istediniz?

• Beğen
Tepkiler: epts ve kraldost

ahmetkaya001

Üye
hocam benim telefonda anna 25.7 yüklüydü.Bir önceki belle sürümünüzü yüklemeye çalışmıştım sonra hata aldım.telefon açılmadı.dead phone yaptım telefon acıldı.sonra siz 25.7 'de hata olduğunu söylediniz ve çözüm olarakta sürümü düşürmemi söylediniz.24.1 sürümünü yüklemeye çalıştım ama yine aynı hatayı aldım telefon yine öldü.neden sürümü indiremiyorum?

takozali

Üye
kurtulus40 burdamısın

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam benim telefonda anna 25.7 yüklüydü.Bir önceki belle sürümünüzü yüklemeye çalışmıştım sonra hata aldım.telefon açılmadı.dead phone yaptım telefon acıldı.sonra siz 25.7 'de hata olduğunu söylediniz ve çözüm olarakta sürümü düşürmemi söylediniz.24.1 sürümünü yüklemeye çalıştım ama yine aynı hatayı aldım telefon yine öldü.neden sürümü indiremiyorum?
arkadasim vesiyon gezmnize gerek yok.benimde dedim gibi versiyonu downgrade yaparak bu v11 dusurduyseniz direk belle yuklenebiliyor.

v25 ustune v24 yukleyemzsiniz.

----------Eklendi @ 17:46:52 ---------- Yazıldı @ 17:46:04 ----------

kurtulus40 burdamısın
evet buyrun.

• Beğen
Tepkiler: epts

ahmetkaya001

Üye

arkadasim vesiyon gezmnize gerek yok.benimde dedim gibi versiyonu downgrade yaparak bu v11 dusurduyseniz direk belle yuklenebiliyor.

v25 ustune v24 yukleyemzsiniz.

peki hocam nasıl downgrade yapıcam bana yardımcı olurmusunuz.

Anqer-X

Anqer-X

Üye
kurtulus bey selamun aleykum... suan belle kulanmaktayım fakat cihazımda vodafon mobıl tv ızlıyorum ama ızleyemıyorumda dıye bılırız asırı derecede bulanık gosterıyor annada ıken cam gıbı ızlıyorum annayı kurdum ızledım cam gıbı fakat bellede hem tarayıcı mobıltv sayfasına tam gırmıyor yanı(sadece lınk verıyor oysa annada tum resımlerı vede kanalların sımgelerını felan gosterıyordu)
TELEVİZYON RESMİ...

İNTERNET TARAYICI RSESMİ....
BUSEKİLDE OLUYOR...
kurtulus bey konu hakkında bılgiiz varmıydı acaba

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus bey konu hakkında bılgiiz varmıydı acaba
malesef turkiyede olmadim icin deneme sansim yok bu konu hakkinda yardimci olamiycam ozur diliyorum.

----------Eklendi @ 18:48:00 ---------- Yazıldı @ 18:45:06 ----------

peki hocam nasıl downgrade yapıcam bana yardımcı olurmusunuz.
yardim ederim ama burdan olmazki ama siz yapabilirsiniz oncelikle burdaki dosyayi indirip flash atin ardindan belle yukleme talimatlarina gore direk belle yukleyebilirsiniz.anna yuklemenize gerek yok.
face adresimize buyrun daha detayli yardim edebiliriz.

ahmetkaya001

Üye

yardim ederim ama burdan olmazki ama siz yapabilirsiniz oncelikle burdaki dosyayi indirip flash atin ardindan belle yukleme talimatlarina gore direk belle yukleyebilirsiniz.anna yuklemenize gerek yok.
face adresimize buyrun daha detayli yardim edebiliriz.

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...k-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html

bu adresteki yöntemle yapıcam.Bunla yapsam olur değilmi?

ahmetkaya001

Üye
hocam phoenix>>product>>RM-596 klasöründe 10.5 scandinavia dosyaları kalsa olurmu ayrıca belle yüklerken telefon kapalımı olucak?

tamcoskun

tamcoskun

Üye

problem cozuldu ama tel dili ingilizcede bile turkce acilan bir ofis 7 birlestirdim size uyarsa yayinlayi hic problem yok.cevaplara ve begeni sayisina
:naughty: gore yayin yapicam.

eski belle saat derken anlamadim transparan olmayanmi demek istediniz?

Cepten yazıyorum.beğeni yapamıyorum.q.office yi 4 gözle bekliyorum.

ahmetkaya001

Üye
O kadar uğraştım ve sonunda hallettim yardımlarınız için teşekkürler.
ayrıca ellerinize sağlık belle kullanmak hakikaten bir ayrıcalık.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam phoenix>>product>>RM-596 klasöründe 10.5 scandinavia dosyaları kalsa olurmu ayrıca belle yüklerken telefon kapalımı olucak?
zaten onlar olucak kapali olmasina gerek yok.acik atabilirsiniz.

----------Eklendi @ 21:14:57 ---------- Yazıldı @ 21:13:42 ----------

O kadar uğraştım ve sonunda hallettim yardımlarınız için teşekkürler.
ayrıca ellerinize sağlık belle kullanmak hakikaten bir ayrıcalık.
yesekkurler ozaman lutfen begenilere basliyalim olmazmi...:op:

• Beğen
Tepkiler: ahmetkaya001, minti43 ve epts
mh.

mh.

Üye
ben en son kurtulus40 arkadaşımızın yayınladığı rofs2 ile uda yı yükledim cihaz ilk açılışta C: 214mb yerine 204mb oldu yukleyen arkadaşlar sizdede böylemi oldu?

Üst Alt