Kurtuluş40
Emekli Yönetici
ama ben bulamadim bana atarmisin ikisinide link olarak rica etsem uda ve ofis 7.hocam ofis 7 tr çevirmişler. cep forum sitesinde indirdim. Bide hocam symbian tweet te çıkmıştı ya ışte orda ki uda.
ama ben bulamadim bana atarmisin ikisinide link olarak rica etsem uda ve ofis 7.hocam ofis 7 tr çevirmişler. cep forum sitesinde indirdim. Bide hocam symbian tweet te çıkmıştı ya ışte orda ki uda.
ama ben bulamadim bana atarmisin ikisinide link olarak rica etsem uda ve ofis 7.
oparatör yazan yerde ay yıldız yazması normal adam yurtdışında çalışıyor ordada ay yıldız hattı varokey ?

ama ben her sekilde calistirdim ama ingilizcede acilmiyor onu halledince sizlerle nasil olunu paylasirim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 15:20:05 ---------- Yazıldı @ 15:18:04 ----------
hocam bi hata oldu ..1 kere açıyor ... oda yeni başlarken.. Sonra yine problem oldu
----------Eklendi @ 15:27:21 ---------- Yazıldı @ 15:20:05 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indir miştim....
beklyoruzi hocam.. Hocam bu qwert klavye tus takimi daha buyuk olamaz mi?
ama ben her sekilde calistirdim ama ingilizcede acilmiyor onu halledince sizlerle nasil olunu paylasirim.
problem cozuldu ama tel dili ingilizcede bile turkce acilan bir ofis 7 birlestirdim size uyarsa yayinlayi hic problem yok.cevaplara ve begeni sayisinabeklyoruzi hocam.. Hocam bu qwert klavye tus takimi daha buyuk olamaz mi?
----------Eklendi @ 16:55:21 ---------- Yazıldı @ 16:48:34 ----------
hocam yeni çalışmanıza youtube,ofis 7 ve eski belle saat vs eklerseniz memnun okurum
gore yayin yapicam.arkadasim vesiyon gezmnize gerek yok.benimde dedim gibi versiyonu downgrade yaparak bu v11 dusurduyseniz direk belle yuklenebiliyor.hocam benim telefonda anna 25.7 yüklüydü.Bir önceki belle sürümünüzü yüklemeye çalışmıştım sonra hata aldım.telefon açılmadı.dead phone yaptım telefon acıldı.sonra siz 25.7 'de hata olduğunu söylediniz ve çözüm olarakta sürümü düşürmemi söylediniz.24.1 sürümünü yüklemeye çalıştım ama yine aynı hatayı aldım telefon yine öldü.neden sürümü indiremiyorum?
evet buyrun.kurtulus40 burdamısın
arkadasim vesiyon gezmnize gerek yok.benimde dedim gibi versiyonu downgrade yaparak bu v11 dusurduyseniz direk belle yuklenebiliyor.
v25 ustune v24 yukleyemzsiniz.
kurtulus bey konu hakkında bılgiiz varmıydı acabakurtulus bey selamun aleykum... suan belle kulanmaktayım fakat cihazımda vodafon mobıl tv ızlıyorum ama ızleyemıyorumda dıye bılırız asırı derecede bulanık gosterıyor annada ıken cam gıbı ızlıyorum annayı kurdum ızledım cam gıbı fakat bellede hem tarayıcı mobıltv sayfasına tam gırmıyor yanı(sadece lınk verıyor oysa annada tum resımlerı vede kanalların sımgelerını felan gosterıyordu)
TELEVİZYON RESMİ...
İNTERNET TARAYICI RSESMİ....
BUSEKİLDE OLUYOR...
malesef turkiyede olmadim icin deneme sansim yok bu konu hakkinda yardimci olamiycam ozur diliyorum.kurtulus bey konu hakkında bılgiiz varmıydı acaba
yardim ederim ama burdan olmazki ama siz yapabilirsiniz oncelikle burdaki dosyayi indirip flash atin ardindan belle yukleme talimatlarina gore direk belle yukleyebilirsiniz.anna yuklemenize gerek yok.peki hocam nasıl downgrade yapıcam bana yardımcı olurmusunuz.
yardim ederim ama burdan olmazki ama siz yapabilirsiniz oncelikle burdaki dosyayi indirip flash atin ardindan belle yukleme talimatlarina gore direk belle yukleyebilirsiniz.anna yuklemenize gerek yok.
face adresimize buyrun daha detayli yardim edebiliriz.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet olur.http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...k-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html
bu adresteki yöntemle yapıcam.Bunla yapsam olur değilmi?
problem cozuldu ama tel dili ingilizcede bile turkce acilan bir ofis 7 birlestirdim size uyarsa yayinlayi hic problem yok.cevaplara ve begeni sayisinagore yayin yapicam.
eski belle saat derken anlamadim transparan olmayanmi demek istediniz?
zaten onlar olucak kapali olmasina gerek yok.acik atabilirsiniz.hocam phoenix>>product>>RM-596 klasöründe 10.5 scandinavia dosyaları kalsa olurmu ayrıca belle yüklerken telefon kapalımı olucak?
yesekkurler ozaman lutfen begenilere basliyalim olmazmi...O kadar uğraştım ve sonunda hallettim yardımlarınız için teşekkürler.
ayrıca ellerinize sağlık belle kullanmak hakikaten bir ayrıcalık.