N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

marsoy

marsoy

Üye
hocam sana sadece şunu sölüyorum ben cfw yapıyorum dien adamın alnını karşlarım habern olsun bugün yükleme fırsatı buldum başta efekt için 10 defa tşkr ediyorum daha sonra hız web kamera ekran koruyucu heleki sms önizleme veriyor süpersin hocam ya eline sağlık harika olmuş bu :tşk:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Ag66
marsoy

marsoy

Üye
hocam güzel bi cvb olmuş tşklerrr :D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
kraldost

kraldost

Üye
usta tv out çalişiyormu sende bir öncekinde hiç video açmıyordu şimdi açıyor ama ses vermiyor bi bakarmısın kardeşim benım

TheMadness

TheMadness

Üye

Cevap alındı :) Teşekkürler.

----------Eklendi @ 22:38:24 ---------- Yazıldı @ 22:30:03 ----------

Bu arada kurtulus40 artık cfw yapmayı bıraktım sana yardım edeceğim kabul edersen?

----------Eklendi @ 22:42:38 ---------- Yazıldı @ 22:38:24 ----------

O programın adı ne? App rename zannettim değilmiş :D Her yeri AY YILDIZ yapmışsın.

Emre-45

Emre-45

Üye
Pardon üstat, bu hangi ekran koruyucu?

----------Eklendi @ 13:20:50 ---------- Yazıldı @ 13:20:00 ----------

Tamam buldum :)

hangi program bu

----------Eklendi @ 22:43:46 ---------- Yazıldı @ 22:43:01 ----------

Bu arada kurtulus40 artık cfw yapmayı bıraktım sana yardım edeceğim kabul edersen?

O programın adı ne? App rename zannettim değilmiş :D Her yeri AY YILDIZ yapmışsın.

sanırım photoshop ile yapıyor

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım foto düzenlemede yine puslu ve kırık resimler var arkadaşımada flsh attım onda yok bende var şimdi yine flash attım tekrar çıkıyor. şimdi anlayamadığım onda yokta bende niye var?

ve arkadaşlar benim gibi böye sorunu olan varmı?

Emre-45

Emre-45

Üye
kurtulus40 kardes bu paylastıgın ekran koruyucuları hangısı

SuaT6027

SuaT6027

Üye
ha ha ha hahahahahaha :D :D :D :D :D :D :D

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
ARKADAŞLAR FARKI GÖRMENİZİ İSTEDİM
[h=1]Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11[/h]ŞU ANDA TELEFONU ŞARZDAN ÇEKELİ 64 SAAT OLDU VE BATARYAMIN HALA % 17 Sİ DOLU KURTULUŞ ABİME BURDAN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM. :oke:

• Beğen
Utk4n*

Utk4n*

Üye

Çok güldürdün beni Allahımmmmmmm, Allah da seni güldürsün :D.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR FARKI GÖRMENİZİ İSTEDİM
Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11

ŞU ANDA TELEFONU ŞARZDAN ÇEKELİ 64 SAAT OLDU VE BATARYAMIN HALA % 17 Sİ DOLU KURTULUŞ ABİME BURDAN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM. :oke:
inan benimde 72 saat oldu diyemem cunku sizler icin her 1 saatte flash atiyorum ben sizin sorunsuz kullanmaniz icin kendimden vazgectim ama mutlu oluyorum sizlerden gelen guzel yrumlara tesekkur ediyorum.

Bazi benim sabrimi test etmek isteyen arkadaslar var ama o arkadaslara sesleniyorum.Ne yaparsaniz yapin ben sabrimi ve size olan sevgimi allah benim kalbime gommus yani ugrasmayin kendi isinizi yapin lutfen.Bakin yarin birgun benim size sizinde bana isimiz duser iste ozaman yuzumuze bakacak birseyler birakin.

Bakin peygamber efendimiz ne buyurmus bir insan birileri hakkinda haksiz yere soz soylerse o kisilerin hakkini helal etmedi surece cennete giremezler...

• Beğen
Tepkiler: tamcoskun, ISOLYTEAM ve sayokantürk
sayokantürk

sayokantürk

Üye

inan benimde 72 saat oldu diyemem cunku sizler icin her 1 saatte flash atiyorum ben sizin sorunsuz kullanmaniz icin kendimden vazgectim ama mutlu oluyorum sizlerden gelen guzel yrumlara tesekkur ediyorum.

Bazi benim sabrimi test etmek isteyen arkadaslar var ama o arkadaslara sesleniyorum.Ne yaparsaniz yapin ben sabrimi ve size olan sevgimi allah benim kalbime gommus yani ugrasmayin kendi isinizi yapin lutfen.Bakin yarin birgun benim size sizinde bana isimiz duser iste ozaman yuzumuze bakacak birseyler birakin.

Bakin peygamber efendimiz ne buyurmus bir insan birileri hakkinda haksiz yere soz soylerse o kisilerin hakkini helal etmedi surece cennete giremezler...

:oke::alkis:tşk: güzel yorum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: kraldost, ISOLYTEAM ve OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
Şarj süper Explorer Çok güzel Kısaca heerşey Çok Güzel ;) Çok msj yazmama rağmen şarjım bayaa iyi gidiyor.. Tekrar ellerine Sağlık Dostum Çizgini ßozma Bu Yolda Devam Yaradan Yar ve Yardımcın oLSun..

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya arkadaşlar bu cfw de dağınık menü seçeneği varmı?varsa nasıl oluyor acaba?ben menüde klasörler olsun istemiyorum da(uygulamaları klasörden kök klasöre taşıyorum ama klasörü silemiyorum).bundan önceki cfw de öyle bir seçenek vardı.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar bu cfw de dağınık menü seçeneği varmı?varsa nasıl oluyor acaba?ben menüde klasörler olsun istemiyorum da(uygulamaları klasörden kök klasöre taşıyorum ama klasörü silemiyorum).bundan önceki cfw de öyle bir seçenek vardı.
buyur arkadasim ilk mesaja ekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Üst Alt