nasıl oldu bize de anlatır mısınarkadaşlar ben office programını sorunsuz kullanıyorum bilginize..
nasıl oldu bize de anlatır mısın

ayrıca bi yorumunda yıkıldım senle faceden konuştuğumuz anna konusu vardı ya bnmki v25 nokia mağazadan güncelledim scandinavdan sonra sen v25e olmaz yüklenmez belle demişsin napcam ben şimdi ayrıca olmasada canın sağolsun senin emeğine sağlık hocam şifreleme olayıda güzel düşünülmüş 
Ben az önce yine annaya döndüm bu cfw de office programı sorunluydu her cfw de illaki bir sorun oluyor.ama açık söyleyeyim en iyisi buydu.umarım TR belle navi ye düşenekadar anna da kalabilirim.belle den sonra anna çok basit kalıyor ama neyse..![]()

olur dostum ama direk olmaz dg sonra annayla ugrasma direk anna dosyalari yukler gibi belle atabilirsin yani v11.05 den sonra direk belle bellehocam bi kaç yorum okudum gerçekten güldüm yani tşkr ediyorum sana cfw ilemi uğraşacan yoksa madneslemi bilmiyorum allah sabır versinayrıca bi yorumunda yıkıldım senle faceden konuştuğumuz anna konusu vardı ya bnmki v25 nokia mağazadan güncelledim scandinavdan sonra sen v25e olmaz yüklenmez belle demişsin napcam ben şimdi ayrıca olmasada canın sağolsun senin emeğine sağlık hocam şifreleme olayıda güzel düşünülmüş
----------Eklendi @ 05:07:14 ---------- Yazıldı @ 05:03:37 ----------
esen dağlı bende çok sorun yaşadım inan ama ben dönmedim mecburen döndürldüm çünkü bu yeni versyonun bugu çoktu ve kurtuluş hocamın bi önceki bellesine döneyim dedm sanırım dönülmüyomuş tlfon açılmadı naptıysam mecbur dg yaptım şuan annadayım bende ama tlfondan zevk almıyorum inan yeni köye eski adet gelmiş gibiyim![]()
olur dostum ama direk olmaz dg sonra annayla ugrasma direk anna dosyalari yukler gibi belle atabilirsin yani v11.05 den sonra direk belle belle
----------Eklendi @ 04:34:43 ---------- Yazıldı @ 04:09:36 ----------
3.5 üzerine 3.4 flasladım telefon açılmıyor.Siyah ekran ve yanıp sönen NOKIA yazısı çıkıyor.Foruma baktım ama bulamadın ne yapmalıyım.
o sorunu bende yasadım 11,5 dead ile yükledim sonra qene belle yaptım düzelir...
hayir tabiki sendekinede yukleyebilirsin.ovi suit direk nokiadan guncellemeyle yukluyor benimkiyle degilBende belle 111.020.0203 sürümü yüklü.Bu v3.5 sürümü ovi suite ile yüklenemez mi?Ve de fmobi denen şey bu sürümü yüklemek için gerekli bişey mi
yani saka birtarafa ozya dosya atmadan online yukleme yapiyor.ama phoenix istediniz cfw yukleyebilirsiniz.