Kurtulus40 şu AY YILDIZ yazan yeri nasıl yaptın operatör ismini? Hidden operator ile denedim olmadı.
----------Eklendi @ 16:38:47 ---------- Yazıldı @ 16:37:54 ----------
???
Teşekkürler.
Her yeri AY YILDIZ yapmışsın.Pardon üstat, bu hangi ekran koruyucu?
----------Eklendi @ 13:20:50 ---------- Yazıldı @ 13:20:00 ----------
Tamam buldum![]()
Cevap alındıTeşekkürler.
----------Eklendi @ 22:38:24 ---------- Yazıldı @ 22:30:03 ----------
Bu arada kurtulus40 artık cfw yapmayı bıraktım sana yardım edeceğim kabul edersen?
----------Eklendi @ 22:42:38 ---------- Yazıldı @ 22:38:24 ----------
O programın adı ne? App rename zannettim değilmişHer yeri AY YILDIZ yapmışsın.
Program buhangi program bu
S^3 ekran koruyucular içerisinde bulabilirsin
Cevap alındıTeşekkürler.
----------Eklendi @ 22:38:24 ---------- Yazıldı @ 22:30:03 ----------
Bu arada kurtulus40 artık cfw yapmayı bıraktım sana yardım edeceğim kabul edersen?
----------Eklendi @ 22:42:38 ---------- Yazıldı @ 22:38:24 ----------
O programın adı ne? App rename zannettim değilmişHer yeri AY YILDIZ yapmışsın.
.inan benimde 72 saat oldu diyemem cunku sizler icin her 1 saatte flash atiyorum ben sizin sorunsuz kullanmaniz icin kendimden vazgectim ama mutlu oluyorum sizlerden gelen guzel yrumlara tesekkur ediyorum.ARKADAŞLAR FARKI GÖRMENİZİ İSTEDİM
Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11
ŞU ANDA TELEFONU ŞARZDAN ÇEKELİ 64 SAAT OLDU VE BATARYAMIN HALA % 17 Sİ DOLU KURTULUŞ ABİME BURDAN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM.![]()
inan benimde 72 saat oldu diyemem cunku sizler icin her 1 saatte flash atiyorum ben sizin sorunsuz kullanmaniz icin kendimden vazgectim ama mutlu oluyorum sizlerden gelen guzel yrumlara tesekkur ediyorum.
Bazi benim sabrimi test etmek isteyen arkadaslar var ama o arkadaslara sesleniyorum.Ne yaparsaniz yapin ben sabrimi ve size olan sevgimi allah benim kalbime gommus yani ugrasmayin kendi isinizi yapin lutfen.Bakin yarin birgun benim size sizinde bana isimiz duser iste ozaman yuzumuze bakacak birseyler birakin.
Bakin peygamber efendimiz ne buyurmus bir insan birileri hakkinda haksiz yere soz soylerse o kisilerin hakkini helal etmedi surece cennete giremezler...

güzel yorumbuyur arkadasim ilk mesaja ekliyorum.Ya arkadaşlar bu cfw de dağınık menü seçeneği varmı?varsa nasıl oluyor acaba?ben menüde klasörler olsun istemiyorum da(uygulamaları klasörden kök klasöre taşıyorum ama klasörü silemiyorum).bundan önceki cfw de öyle bir seçenek vardı.
Yeteneğinden ziyade, ilgi ve alakan da şahane.çok teşekkür ederim.
buyur arkadasim ilk mesaja ekliyorum.
rica ederim onemli olan sizlersiniz.Yeteneğinden ziyade, ilgi ve alakan da şahane.çok teşekkür ederim.