garip bir bulbul oter bende garip garip yazilanlara kendi halince cevap vermeye calisin allah'imin garip bir kuluyum.Ben 38 yasinda hayatinda bir sinege bile kiyamayan hayatini dostluga ve samimi ve seviyeli arkadasliklar pesinde kosan garibin tekiyim.kurtuluş abi ben seni hala çözemedim sen insanmısın yoksa melekmi
göstermiş olduğun sabır ve anlayışına hayranım usta anlayana ancak edeble bu kadar anlatılır
âArkadasim kim oldugunu bilmiyorum ama o saydiginiz isimler zaten ingilizce uzerinden yapiyorlar islemlerini tabiki sifre istemezler cunku onlari tanimayanlar ingilizce olarak baska sitede paylasiyorlarsa isimlerini yaziyorlar ve emekleri icin nasil tesekkur ediyorlarsa birde alinti oldunu yaziyorlarsa.biz turkce yapmak icin ugrasip yayinladimiz cfw herkez tarafindan indirilebiliyor.ama bizim bir sansimiz olarak onlarin emeklerine nasil saygi gosterip yaziliyorsak peki bizim hakkimiz degilmi sahsiniza soruyorum?
ve birde simdiye kadar adabimi ve uslubumu korudum 1500'e yakin olan yorumlar arasinda hic kimseyi kirdimi ve incittimi gordunuzmude sahsima hitap ettiniz (yazik) kelimesini kullanarak kendinizi forum icinde kucuk dusuruyorsunuz? benimle paylasim ve yapan arkadaslarim beni biliyor.ben sizin sahsiniza hic bir kelime kullanmadan burasi sanal bir ortam olmasi sizin benim kim oldumu bilmeden nasil bir hitap cumlesi kurabiliyorsunuz?sanal olmak terbiyesizlik ortami degildir.Ama sizin gibi dostlar bunun farkina varmasi icin once adabi muhaseret ogrenmeleri gerekli ama tabiki o kabiliyet varsa.
Ama olsun ben size bir sey demiycem cunku insan kalbi kirilmayacak kadar coooooook degerlidir benim icin sevgilerimle kendinize dikkat edin olurmu.
Arkadas bir insan hiç mi sinirlenmez ters cevap vermez yau. Allah sabırlarının devamını versin kurtuluş abi
.
Şifre olayı büyük bi saçmalık.... Kurtuluş tamam emegine saygı duyuyoruz çalışmalarında yoruluyorsun hakkını korumak da istiyo olablirsin.. Yalnızz ivo şifre istedi mi senden???? delight belle yi yapan senden şifre istedi mi??? nokia senden şifre istedi mi??? Bu eger herşeyiyle senin olan bi yazılım olursa sonuna kadar haklısın amaaa yazık diyorum tek kelime yazıkk...
gelicek son flash ve yayinliycam birazdanabi bu aksam cıkcak mı bi cevap verir misin bekleyelım mı uyuyalım mı![]()
menü dağınık mı toplu mu acaba?