N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

utkan_61

Üye
Şifre bekliyoruz bakalım gelicek mi bize :).

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım dört gözle bekliyoruz.

Emre-45

Emre-45

Üye
beklemedeyiz

szatsy

szatsy

Üye
Şifre olayı büyük bi saçmalık.... Kurtuluş tamam emegine saygı duyuyoruz çalışmalarında yoruluyorsun hakkını korumak da istiyo olablirsin.. Yalnızz ivo şifre istedi mi senden???? delight belle yi yapan senden şifre istedi mi??? nokia senden şifre istedi mi??? Bu eger herşeyiyle senin olan bi yazılım olursa sonuna kadar haklısın amaaa yazık diyorum tek kelime yazıkk...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi sadece kendi editledigi cfw'yi sifreliyo ivo ya da baska cfw kullanmak isteyenler sifre olmadan kullanabilirler arkadasım..adam sadece emegini deger bilmez insanlardan korumaya calsıyo..

mh.

mh.

Üye
polluxea♪;4036849' Alıntı:
kurtulus abi sadece kendi editledigi cfw'yi sifreliyo ivo ya da baska cfw kullanmak isteyenler sifre olmadan kullanabilirler arkadasım..adam sadece emegini deger bilmez insanlardan korumaya calsıyo..

aynen katılıyorum:oke:

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
szatsy

szatsy

Üye

:vur

Emre-45

Emre-45

Üye

evet

• Beğen
synergy11

synergy11

Üye
kurtulus abi şifre alabilirmiyim ? bir önceki 3.5 e göre atmıştım belleyi :) açılış biraz ağır kalıyordu evet bunun düzelmesi içinde son belleni kurmak istiyorum :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
burda kurtulus abiye hak vermemek elde degil yani..adam kac gün ugrasyo paylasyo sonra baskası alıp braz oynuyo üstünde ne alıntıdır dyo ne baska bsey yani adam tabii ki haklı..madem aldın kullandın bi emege saygı gösterip 'kurtulus40'dan alıntıdır' demeyi cok görüyolar..kurtulus abiye kim yardım etse alıntısını söylüyo kac kez yani braz da insani degerlere sahip olmak lazım cidden...

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Şifre olayı büyük bi saçmalık.... Kurtuluş tamam emegine saygı duyuyoruz çalışmalarında yoruluyorsun hakkını korumak da istiyo olablirsin.. Yalnızz ivo şifre istedi mi senden???? delight belle yi yapan senden şifre istedi mi??? nokia senden şifre istedi mi??? Bu eger herşeyiyle senin olan bi yazılım olursa sonuna kadar haklısın amaaa yazık diyorum tek kelime yazıkk...

arkadasım kutulus abıın bugune kadar olan calısmalarının hepsınde bırak bır yazılımı dusunce dahı aldıysa tesekkurlerı ve ısımlerı yazar.. bunu yapmayı bılmeyen ınsanlar kullanıp bıde karsına gecıp artıslık yapınca ınsanın canı sıkılmaz mı? bu sadece bunun ısın alınan bır onlem.. kımse bu cfw yuklemek zorunda da degıl.. baska cfwlerde var.. istersenız onları tercıh edınız..

szatsy

szatsy

Üye

arkadasım kutulus abıın bugune kadar olan calısmalarının hepsınde bırak bır yazılımı dusunce dahı aldıysa tesekkurlerı ve ısımlerı yazar.. bunu yapmayı bılmeyen ınsanlar kullanıp bıde karsına gecıp artıslık yapınca ınsanın canı sıkılmaz mı? bu sadece bunun ısın alınan bır onlem.. kımse bu cfw yuklemek zorunda da degıl.. baska cfwlerde var.. istersenız onları tercıh edınız..

3 isim yazdım onlar istedi mi şifre?? onun cevabını verin önce.. Tabi ki tercih meselesi niyetim çamur atmak değil.. Yükleyecektimm yükledim de kurtulus un düzenlediği yazılımları.. Öneride de bulundum bilir kendisi.. Muhatabım kendisidir ayrıca sorum kurtulus a.. Sizler neden havalandınız?? Yükleyecektim yine ama şifre olan herşey insanı uzaklaştırır.. Yüklemiyorum yüklemem de şifre oldukça kaybeden kendisi olur böyle yazılımlar ne kadar çok kişi kullanıp öneri yazarsa o şekilde gelişir.. Ama sizi anlayamadımm artık cevap falan istemiyorum.. çok istiyorsanız admin e şikayet edin sildirin mesajlarımı..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
forumda herkesin herseye cevap verebilcegini sanyodum demek ki muhattap meselesiymiss....pardonn|-)

Emre-45

Emre-45

Üye
arkadaşlar ne zaman gelecek belle

----------Eklendi @ 21:14:52 ---------- Yazıldı @ 21:07:18 ----------

bu gece gelir mi bekleyelim mi kurtulus abi

dogan64

Üye
hocam sabırsızlıkla bekliyorum
şimdiden teşekkürler başarılar.

vcihan

vcihan

Üye

vay be ne yazılımmış daha çıkmadan ses getiriyor büyüksün üsta şifrelemedeki haklılığın ortaya çıkıyor

Emre-45

Emre-45

Üye
evet ama bi bilgi bekliyoruz arkadaşlar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
​Arkadasim kim oldugunu bilmiyorum ama o saydiginiz isimler zaten ingilizce uzerinden yapiyorlar islemlerini tabiki sifre istemezler cunku onlari tanimayanlar ingilizce olarak baska sitede paylasiyorlarsa isimlerini yaziyorlar ve emekleri icin nasil tesekkur ediyorlarsa birde alinti oldunu yaziyorlarsa.biz turkce yapmak icin ugrasip yayinladimiz cfw herkez tarafindan indirilebiliyor.ama bizim bir sansimiz olarak onlarin emeklerine nasil saygi gosterip yaziliyorsak peki bizim hakkimiz degilmi sahsiniza soruyorum?

ve birde simdiye kadar adabimi ve uslubumu korudum 1500'e yakin olan yorumlar arasinda hic kimseyi kirdimi ve incittimi gordunuzmude sahsima hitap ettiniz (yazik) kelimesini kullanarak kendinizi forum icinde kucuk dusuruyorsunuz? benimle paylasim ve yapan arkadaslarim beni biliyor.ben sizin sahsiniza hic bir kelime kullanmadan burasi sanal bir ortam olmasi sizin benim kim oldumu bilmeden nasil bir hitap cumlesi kurabiliyorsunuz?sanal olmak terbiyesizlik ortami degildir.Ama sizin gibi dostlar bunun farkina varmasi icin once adabi muhaseret ogrenmeleri gerekli ama tabiki o kabiliyet varsa.
Ama olsun ben size bir sey demiycem cunku insan kalbi kirilmayacak kadar coooooook degerlidir benim icin sevgilerimle kendinize dikkat edin olurmu.

• Beğen
Tepkiler: marsoy, welat., OzGuRKnowN ve 2 diğerleri

beatnik47

Üye
kurtulış kardeş valla sabırsızlıkla bekliyoruz
pc başında uykum geldi ::islik

Emre-45

Emre-45

Üye
aynen abi beklıyoruz uykumuzz geldii :D

• Beğen