aynen katılıyorumpolluxea♪;4036849' Alıntı:kurtulus abi sadece kendi editledigi cfw'yi sifreliyo ivo ya da baska cfw kullanmak isteyenler sifre olmadan kullanabilirler arkadasım..adam sadece emegini deger bilmez insanlardan korumaya calsıyo..

polluxea♪;4036849' Alıntı:kurtulus abi sadece kendi editledigi cfw'yi sifreliyo ivo ya da baska cfw kullanmak isteyenler sifre olmadan kullanabilirler arkadasım..adam sadece emegini deger bilmez insanlardan korumaya calsıyo..

polluxea♪;4036849' Alıntı:kurtulus abi sadece kendi editledigi cfw'yi sifreliyo ivo ya da baska cfw kullanmak isteyenler sifre olmadan kullanabilirler arkadasım..adam sadece emegini deger bilmez insanlardan korumaya calsıyo..
Şifre olayı büyük bi saçmalık.... Kurtuluş tamam emegine saygı duyuyoruz çalışmalarında yoruluyorsun hakkını korumak da istiyo olablirsin.. Yalnızz ivo şifre istedi mi senden???? delight belle yi yapan senden şifre istedi mi??? nokia senden şifre istedi mi??? Bu eger herşeyiyle senin olan bi yazılım olursa sonuna kadar haklısın amaaa yazık diyorum tek kelime yazıkk...
arkadasım kutulus abıın bugune kadar olan calısmalarının hepsınde bırak bır yazılımı dusunce dahı aldıysa tesekkurlerı ve ısımlerı yazar.. bunu yapmayı bılmeyen ınsanlar kullanıp bıde karsına gecıp artıslık yapınca ınsanın canı sıkılmaz mı? bu sadece bunun ısın alınan bır onlem.. kımse bu cfw yuklemek zorunda da degıl.. baska cfwlerde var.. istersenız onları tercıh edınız..
arkadasım kutulus abıın bugune kadar olan calısmalarının hepsınde bırak bır yazılımı dusunce dahı aldıysa tesekkurlerı ve ısımlerı yazar.. bunu yapmayı bılmeyen ınsanlar kullanıp bıde karsına gecıp artıslık yapınca ınsanın canı sıkılmaz mı? bu sadece bunun ısın alınan bır onlem.. kımse bu cfw yuklemek zorunda da degıl.. baska cfwlerde var.. istersenız onları tercıh edınız..
​Arkadasim kim oldugunu bilmiyorum ama o saydiginiz isimler zaten ingilizce uzerinden yapiyorlar islemlerini tabiki sifre istemezler cunku onlari tanimayanlar ingilizce olarak baska sitede paylasiyorlarsa isimlerini yaziyorlar ve emekleri icin nasil tesekkur ediyorlarsa birde alinti oldunu yaziyorlarsa.biz turkce yapmak icin ugrasip yayinladimiz cfw herkez tarafindan indirilebiliyor.ama bizim bir sansimiz olarak onlarin emeklerine nasil saygi gosterip yaziliyorsak peki bizim hakkimiz degilmi sahsiniza soruyorum?Şifre olayı büyük bi saçmalık.... Kurtuluş tamam emegine saygı duyuyoruz çalışmalarında yoruluyorsun hakkını korumak da istiyo olablirsin.. Yalnızz ivo şifre istedi mi senden???? delight belle yi yapan senden şifre istedi mi??? nokia senden şifre istedi mi??? Bu eger herşeyiyle senin olan bi yazılım olursa sonuna kadar haklısın amaaa yazık diyorum tek kelime yazıkk...