N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

ziyanni

Üye
iyi bayramlar arkadaslarr... ovi de sorun yasıyorumm ilk basta sorun yoktu giriyordu ve her defasında guncelleme cıkıyordu birinde su güncellemeyi yapayım dedim sonra dosya indirirken vazgecip iptal ettim ondan sonra ovi ye girmez oldu cihaz güncellemeyi indirip kuruyorumm gene girmiyorr nasıl acabilirimm bu oviyi. format atmadan halledebilir miyimm bi ton oyun program falan kurdum tekrar ugrasmak istemiyorum daa :( yada qt tam liste programlarını mı kurmalıyım yoksa

kraldost

kraldost

Üye
ustam bişey sorcam bende yüklü olan belleyle daha da doğrusu başka bir arkadaş da değişik bir belleyle aynı sorunu yaşamış .. hdmı girişiyle tvye bağladığım zaman videoları izleyemiyorum senin bu yeni yayınlayacağını yüklesem aynı sorun varmı bilgilendirsen çok iyi olur !!
sevgili kardeşim senin bu sorununu ben bilakis incelemeye aldım aldığım sonuçlar önce şaşırdım daha sonra neticesi ile kanıtlanan bilgilere ulaşınca tatmin oldum umarım sizide tatmin ederim nasıl bir hdmi kablosu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben bügün bulunduğum semtin çarşısında bir beyaz eşya mağazasına girdim bu sorunu yerinde incelemek için mağaza sahibinden yardımcı olmasını istedim sağ olsun kırmadı beni başladım deneye ilk etapta n8 ime kutu içeriği olan hdmi ek aparatını çıkarıp taktım telefonuma arkadastan (mağazacı ) bir hdmi kablo rıca ettim uygun fiyatlı normal bir kablo denedim taktım aparata bağladım plazmaya görüntü çok hoş geldi bir video açayım dedim ama baya bir süre yükleniyor diye bekledik mağazacı dan belki anlıyor diye bi fikir üretmesini talep ettim anlamadığım için ilk etapta bana mantıklı gelmeyen bir fikir verdi ayrıntılı açıklamasınıda yaptı bu kablolar doğrudan ek aparatsız televizyona bağlandığında doğru sonuç elde edebilirsiniz dedi ne alaka diye tepki verdiğimde adam gayet nizami bir şekilde ispatladı bana canak antenden doğruca recivere eksiz bir bağlantıdan doğru netice alırsınız ama kablo kısa geldi diye ek yaparsanız aynı kaliteden görüntü elde edemezsiniz diye bir örnek gösterdi bana peki bunun çözümü nedir dedim altın uçlu hdmi kablosu dedi bana altın en iletten metaldir dedi bana istersen deneyelim dedi tamam dedim adam baska bir paketten dediği kabloyu çıkardı ve taktık aparata bağladık plazmaya netice pozitif arkadaslar deneyin görün ancak imkanlarım doğrultusunda bu kadar size yardımcı olabildim isterseniz sizde deneyebilirsiniz yani bu bir sorun değil bu bir eksiklik eksikliğinide siz tamamlayın artık
saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi bayramlar arkadaslarr... ovi de sorun yasıyorumm ilk basta sorun yoktu giriyordu ve her defasında guncelleme cıkıyordu birinde su güncellemeyi yapayım dedim sonra dosya indirirken vazgecip iptal ettim ondan sonra ovi ye girmez oldu cihaz güncellemeyi indirip kuruyorumm gene girmiyorr nasıl acabilirimm bu oviyi. format atmadan halledebilir miyimm bi ton oyun program falan kurdum tekrar ugrasmak istemiyorum daa :( yada qt tam liste programlarını mı kurmalıyım yoksa
arkadasim java oyun kurmadiysan flash atmanda sorun olmaz sadece telefona yaptigin ayarlar sifirlanir flash bitincede oyunlar programlar hersey geri gelir.yani hafiza kartini cikart hicbirsey yapmadan flash at sorun olmaz.sadece C hafizan silinir.ama java oyunlarin yamalari C hafizasina kuruldugu icin geri yuklenir fakat calismaz yuklemede yapamazsin yani javalarin hepsini sil oyle falsh at. sis veya sisx programlar sorunsuz geri yuklenir.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ve ensonunda gelicek yebisi size bayram hediyesi vermek istedim fakat yedistiremedim.ancak bugun guncellenecek yinede sizlere guzel bir bayram hediyesi bence.nelermivar!!
KanalD,trt tv'leri,skyturktv,N8 fanclub widget,orjinal belle arkaplan resimler,konumlandirmaya wifi eklendi,sorunsuz divx-avi video aciyor,

ve tabiki herkezin yapmak isteyipde yapamadigi klasor icindeki dosyalar ana menuye eklendi ve klasorler eklendi.

• Beğen
Tepkiler: mh.
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,bende şimdi senin fw ile n8 imi flashladım
Yalnız nokia drop,puppy talk,playTo gibi uygulamalar yüklenemiyor,dili ing.yaparak denedim(wi-fi bağlantısı var) sonuç yine olumsuz.QT sorunu devammı ediyor acaba?yada ne yapmam lazım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler,bende şimdi senin fw ile n8 imi flashladım
Yalnız nokia drop,puppy talk,playTo gibi uygulamalar yüklenemiyor,dili ing.yaparak denedim(wi-fi bağlantısı var) sonuç yine olumsuz.QT sorunu devammı ediyor acaba?yada ne yapmam lazım
Arkadasim kesinlikle bir sorun yok tamamen senden kaynaklaniyor olabilir belki guncel olmayan bir uygulama yukluyorsundur belle icin.

ve sunuda belirteyim bugun aksama orjinal belleden farksiz bir tane daha gelicek.

• Beğen
Tepkiler: mh.
kraldost

kraldost

Üye
hadi bakim hayırlısı

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hadi bakim hayırlısı
arkadaslar guncelemeyi biraz askiya alamak zorunda kaldim beni takip eden arkadaslardan cok ozur diliyorum.

nedeni emeklerimin haksiz yere baska kisiler tarafindan kullanilip sunuldunun farkina vardim.
kendini bilen arkadastan konusunda duzeltme yapmadigi surece yada yonetici arkadaslardan bir cevap gelene kadar sitede butun calismalarima ve cevaplarima bir sure ara vermek durumundayim.

tekrar butun arkadaslarimdan ozur diliyorum...

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Arkadasim kesinlikle bir sorun yok tamamen senden kaynaklaniyor olabilir belki guncel olmayan bir uygulama yukluyorsundur belle icin.

ve sunuda belirteyim bugun aksama orjinal belleden farksiz bir tane daha gelicek.
Öncelikle Ellerin dert görmesin gerçekten çok çaba harcıyorsun,eyvallah.Ben senin fw ile flas atmadan önce hafızayı biçimlendirdim,hard format attım ensonda soft format attım.neyse sorun değil,çokda önemli değil ama verdiğin haberi heyecanla bekliyoruz kardeş,herkese hayırlı bayramlar

----------Eklendi @ 13:52:24 ---------- Yazıldı @ 13:49:42 ----------

arkadaslar guncelemeyi biraz askiya alamak zorunda kaldim beni takip eden arkadaslardan cok ozur diliyorum.

nedeni emeklerimin haksiz yere baska kisiler tarafindan kullanilip sunuldunun farkina vardim.
kendini bilen arkadastan konusunda duzeltme yapmadigi surece yada yonetici arkadaslardan bir cevap gelene kadar sitede butun calismalarima ve cevaplarima bir sure ara vermek durumundayim.

Umarım bu kişiler en kısa sürede ulaşır vede sende son güncellemeni çok zaman kaybetmeden yayınlarsın.EMEĞE SAYGI LÜTFEN

dogan64

Üye
lütfen emeğe saygı duyalım arkadaşlar kurtulus40 arkadaşımız günlerce emek verip bizlere güzel birşeyler sunmaya çalışırken yapmayalım arkadaşlar emeğe saygı duyalım 103 sayfa olmuş konu kimseyi incitmeden kimseyi kırmadan herkese yardımcı olurken olmaz arkadaşlar kim emek hırsızlığı yaptıysa alımtıyaptıgını söylesin yönetici arkadaşlardanda konuya duyarlı olmasını bekliyoruz
kurtulus40 hocam başarılarının devamını bekliyorum.

• Beğen

ziyanni

Üye
tamamdır sorunu buldumm :) sorun ben dil dosyalarını değiştirmiştim yani fontu o yuzden girmiyormuss yedegini aldığım kendi font dosyalarını attım ve ovi ye sorunsuz girdi :) sorun ortadan kalktı ama belle ile uyumlu bi font dosyası gala bulamadım sen orıjınal fontumu kullanıyosun yoksa kendine özel bi font yaptın mı

arkadasim java oyun kurmadiysan flash atmanda sorun olmaz sadece telefona yaptigin ayarlar sifirlanir flash bitincede oyunlar programlar hersey geri gelir.yani hafiza kartini cikart hicbirsey yapmadan flash at sorun olmaz.sadece C hafizan silinir.ama java oyunlarin yamalari C hafizasina kuruldugu icin geri yuklenir fakat calismaz yuklemede yapamazsin yani javalarin hepsini sil oyle falsh at. sis veya sisx programlar sorunsuz geri yuklenir.

kraldost

kraldost

Üye
ben kim olduklarını biliyorum birincisi madness öteki şüpheli ama onun cfweside çok benziyor nurani den bahsediyorum inkar edecek yüzleri varsa etsinlet bende işimi gücümü bırakır ispatlarım
birde en iyisi bizimki diye böbürleniyorlar

• Beğen
Tepkiler: dogan64 ve Kurtuluş40
Uruloki

Uruloki

Üye
@Esendağlı qt sorunu yok ama kurtulus abinin dediği gibi bazı programlar uyumsuz ki ben de hard attım e yi biçimlendirdim sonra flash ı çaktım bir daha ki sürüme dene ama bazı programlar uyumsuz

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kurtulus40 Kardeş önce sana ve bu başlık altında konuyu takip eden bu forumda üye olan herkesin Kurban bayramını kutlarım herkese iyi bayramlar Ben hatırlarsan bir kaç gün önce kurtulus40 , çakmalarından sakının yazmıştım bunu yazarken senin bilgilerini deneyimini kopyalayanları kastetmiştim ama buradan seni takip eden arkadaşlar gerçek ve kopyayı farkederler bizler yine birlkteyiz senin fedakarane çalışmalanı takdir ediyoruz yazmış olduğun güncellemeye bekliyoruz biz işimizi biliriz kim çalışıyor kim çalıyor farkındayız saygılar iyibayramyar dostum

• Beğen
Tepkiler: tamcoskun, dogan64 ve kraldost
epts

epts

Üye
kurtulus hocam eline emegine saglık n8 leri adam ettin. Çalışmalarını bekleyecegiz. İnşallah hakkınız yenmez.

zikfirsel

zikfirsel

Üye
ÖNCELİKLE HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM.

Kurtuluş Kardeşim-Hocam, şu sayfayı ilk oluşturduğu günden bu yana heyecanını hiç kaybetmeden, teşekkürden gayrı beklentisi olmadan özel de dahil tüm taleplere sadece iki satır kelamla değil çoğunlukla yine emeğiyle cevap vererek, gerek kalitesini gerek yardımseverliğini gerekse üslup bilirliğini defalarca ispat etmiş, benim ziyadesiyle saygı duyduğum bir arkadaşımız.

Kurtuluş'un tüm bu saydığım vasıflarını göz önünde bulundurarak UTANILACAK BU DAVRANIŞI SERGİLEYEN KİŞİ/KİŞİLERİ ÖZÜR DİLEMEYE, FORUM VE SİTE YÖNETİCİLERİNİ DE ÇOK ALIŞTIĞIMIZ "ne şiş yansın ne kebap" TAVRINI GÖSTERME GAFLETİNE DÜŞMEYİP SORUMLULUK ALMAYA DAVET EDİYORUM!

Saygılarımla

TheMadness

TheMadness

Üye
kurtulus40 teşekkür ettiğimi yazmıştım türkçeleştirilmiş halini aldım ben sadece. Üstüne eklenen her şey benim sadece 3.3 ün ilk hali yani türkçesini aldım. İmzanın da nerde olduğunu biliyorum bilerek silmedim senin de emeğin var sonuçta.

İsmail Çolak

Üye
kolay gelsin herkese bi sorum var acaba sarj biterken güç tasarruf moduna almayı iptal edebiliyormuyuz

TheMadness

TheMadness

Üye

bu arada düzeltmeyi yaptım türkçe dilin sana ait olduğunu yazdım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
@Esendağlı qt sorunu yok ama kurtulus abinin dediği gibi bazı programlar uyumsuz ki ben de hard attım e yi biçimlendirdim sonra flash ı çaktım bir daha ki sürüme dene ama bazı programlar uyumsuz
Cevabın için teşekkür ederim,puppytalk programını birkaç denemeden sonra yükleyebildim vede onun sonrasında bütün programlarımı eksiksiz olarak yükledim.sorun yok herkese teşekkürler

Üst Alt