hangisi ingilizce hepsi turkce arkadasim.son yazılımın dili ingilizce tr yokmu.
tesekkurler arkadasim eger olursa beni buyuk bir yukten kurtariyorsun.ayarlar yüklemeler yüklü uygulamara gittim harita ingilizceyken nokia maps yazan bütün uygulamaları sildim yeniden kurdum 3,8 i şimdide türkçe olarak kullanıyorum aynı programları
tamam ama havadurumuna gelince hata baglanti kesildi diye hata veriyor.yuklu programlardan hangilerini kaldirdini yazsaydin tek tek iyi olurdu.yok yok türkçe olacak birde nokia maps (beta) smart intisaller programı olacak 200 ila 300 kb lik bir program onu çaliştiriyorsun senin telefonun dilini algılayıp sistemdem o haritanın sürümünü yüklüyor ok

tamam ama havadurumuna gelince hata baglanti kesildi diye hata veriyor.yuklu programlardan hangilerini kaldirdini yazsaydin tek tek iyi olurdu.![]()
nasil bir sorun varki? ama sorun olmasi enteresan cunku ikiside widged sorun olmamasi gerekli.birde hangi belle yuklu burdanmi yuklediniz?kanal d cnnturk ve star tv sorunu var yardımcı olur musun
Bilmem arkadasim simdi ne desem yalan olurmu? olmaz tabiki ama benim birsey soylememe gerek varmiki? eger yorumlari okuyorsaniz siz karar vermelisiniz size kalmis birsey.kurtuluş40 çok fazla seçenek var qt ve smart sorunuzu çözülmüş fakat tercihler ismi orjinal olan ve açılış ekranı,analog saat dışında ki görsel değişikliklerin kısaca orjinal belle'ye en yakın olanı hangisi ben madness arkadaşımın uyguladığı modu kullanıyorum memnunum aslında işte smart sorunu var onda da yani kısaca hangisi orjinale en yakın olanı?
Rica ederim tabiki yardimlarimi kimseden esirgemedim sizdenmi esirgiycem lutfen yani.bunda sorun hic yok denecek kadar az sadece maps hava durumundan sonrasi ingilizce oraya kadar geldim oglenden beri 15 kere falsh atmisimdir abartisiz.olucak bu gece ilerleyen saatlerde oda olucakkkkkvalla emin olamadığımdan flashla falan uğraşmak istemiyorum uygulamarı yekrar yüklemek zaten ayrı bir dert oluyorama eminim ki yardımı olacaktır. Dikkat ediyorum zaten herkes ile çok ilgili şimdiden teşekkürlerimi sunarım
Insallah arkadasim.teşekkür ederim o halde yarın itibariyle ben 3.3 flaslayacağım ilgin için tekrar teşekkür ederim yarın tekrar görüşürüz o halde![]()
bu gerçekten oldukça hoş bir davranış teşekkür ederim profilimde kullanacağım![]()