N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

hizan

hizan

Üye
son yazılımın dili ingilizce tr yokmu.

kraldost

kraldost

Üye
ayarlar yüklemeler yüklü uygulamara gittim harita ingilizceyken nokia maps yazan bütün uygulamaları sildim yeniden kurdum 3,8 i şimdide türkçe olarak kullanıyorum aynı programları

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlar yüklemeler yüklü uygulamara gittim harita ingilizceyken nokia maps yazan bütün uygulamaları sildim yeniden kurdum 3,8 i şimdide türkçe olarak kullanıyorum aynı programları

tesekkurler arkadasim eger olursa beni buyuk bir yukten kurtariyorsun.

telefon dilidemi ingilizce olucak?

kraldost

kraldost

Üye
yok yok türkçe olacak birde nokia maps (beta) smart intisaller programı olacak 200 ila 300 kb lik bir program onu çaliştiriyorsun senin telefonun dilini algılayıp sistemdem o haritanın sürümünü yüklüyor ok

hizan

hizan

Üye
ben haritaları nokia suiteden indirdim şu an tr dili iniyor indiğinde yazarım.

----------Eklendi @ 22:19:33 ---------- Yazıldı @ 22:05:54 ----------

haritaları ve tr dili nokia suiteden indirdim mükemmel çalışıyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok yok türkçe olacak birde nokia maps (beta) smart intisaller programı olacak 200 ila 300 kb lik bir program onu çaliştiriyorsun senin telefonun dilini algılayıp sistemdem o haritanın sürümünü yüklüyor ok
tamam ama havadurumuna gelince hata baglanti kesildi diye hata veriyor.yuklu programlardan hangilerini kaldirdini yazsaydin tek tek iyi olurdu.:ah

kraldost

kraldost

Üye
kanka o sorun bendede var ama takmıyorum nedeni kullanmıyorum sbp wather diye bi program var ihtiyacı olan forumdan temin etsin mutlaka vardır bizim nokia mapsa gelince o sorun hem bellede hemde maps sürümüde beta yeni deneme sürümü her şeyide dört dörtlük beklemeyin kardeşlerim süreç uzun sürebilir bir şekilde iyileştirme olacaktır yeterki sabırlı lalım kurtuluş kanka biraz relax ol sıkıntı yapma

nik82

nik82

Üye
kanal d cnnturk ve star tv sorunu var yardımcı olur musun

zikfirsel

zikfirsel

Üye

tamam ama havadurumuna gelince hata baglanti kesildi diye hata veriyor.yuklu programlardan hangilerini kaldirdini yazsaydin tek tek iyi olurdu.:ah

KURTULUŞ HOCAM, BELKİ FAYDASI OLUR DİYE YAZIYORUM;

weather'i ilk çalıştırmak istediğimde açmadı.
ikincisinde açtı ama bağlanamıyor hatası verdi uygulamanın kendi ekranında (tel uyarısı değil yani)
sonra 1 kez maps'ten hava durumuna girdim, açıldı ve ardından çıktım.
weather'den tekrar denedim ve önce açılış geçişiyle ekran geldi gitti ve tekrar geldiğinde maps açıldı.
ardından 2sn sonra tel uyarısı olarak "sistem hatası" uyarısı verdi, tamam dedim tekrar verdi, tekrar tamam dedim maps normal çalışmasına devam etti ki tüm fonksiyonlarını denedim.
maps uygulamasından çıktığımda weather'in açılmış olduğunu gördüm ingilizce olarak.

sonraki seferlerde de değişen birşey olmadı. aynı şey tekrarlanıyor.

umarım bir yardımı olur
bilgine, saygılarımla

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kanal d cnnturk ve star tv sorunu var yardımcı olur musun
nasil bir sorun varki? ama sorun olmasi enteresan cunku ikiside widged sorun olmamasi gerekli.birde hangi belle yuklu burdanmi yuklediniz?

engin_erg

engin_erg

Üye
kurtuluş40 çok fazla seçenek var qt ve smart sorunuzu çözülmüş fakat tercihler ismi orjinal olan ve açılış ekranı,analog saat dışında ki görsel değişikliklerin kısaca orjinal belle'ye en yakın olanı hangisi ben madness arkadaşımın uyguladığı modu kullanıyorum memnunum aslında işte smart sorunu var onda da yani kısaca hangisi orjinale en yakın olanı?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
kesinlikle bu :) değilse bile kurtuluş abim sesinizi duyacaktır eminim :D

engin_erg

engin_erg

Üye
valla emin olamadığımdan flashla falan uğraşmak istemiyorum uygulamarı yekrar yüklemek zaten ayrı bir dert oluyor :D ama eminim ki yardımı olacaktır. Dikkat ediyorum zaten herkes ile çok ilgili şimdiden teşekkürlerimi sunarım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş40 çok fazla seçenek var qt ve smart sorunuzu çözülmüş fakat tercihler ismi orjinal olan ve açılış ekranı,analog saat dışında ki görsel değişikliklerin kısaca orjinal belle'ye en yakın olanı hangisi ben madness arkadaşımın uyguladığı modu kullanıyorum memnunum aslında işte smart sorunu var onda da yani kısaca hangisi orjinale en yakın olanı?
Bilmem arkadasim simdi ne desem yalan olurmu? olmaz tabiki ama benim birsey soylememe gerek varmiki? eger yorumlari okuyorsaniz siz karar vermelisiniz size kalmis birsey.

----------Eklendi @ 22:55:16 ---------- Yazıldı @ 22:51:12 ----------

valla emin olamadığımdan flashla falan uğraşmak istemiyorum uygulamarı yekrar yüklemek zaten ayrı bir dert oluyor :D ama eminim ki yardımı olacaktır. Dikkat ediyorum zaten herkes ile çok ilgili şimdiden teşekkürlerimi sunarım
Rica ederim tabiki yardimlarimi kimseden esirgemedim sizdenmi esirgiycem lutfen yani.bunda sorun hic yok denecek kadar az sadece maps hava durumundan sonrasi ingilizce oraya kadar geldim oglenden beri 15 kere falsh atmisimdir abartisiz.olucak bu gece ilerleyen saatlerde oda olucakkkkk

engin_erg

engin_erg

Üye
teşekkür ederim o halde yarın itibariyle ben 3.3 flaslayacağım ilgin için tekrar teşekkür ederim yarın tekrar görüşürüz o halde :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
engin_erg

engin_erg

Üye
bu gerçekten oldukça hoş bir davranış teşekkür ederim profilimde kullanacağım :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar ilk mesaj duzenlendi Rofs3,Core ve uda ayri paket halinde paketi indirdikten sonra isteyen begendigi Rofs2 indirebilir.
internet kotasi olanlar icin cepten indirenler icin fazladan Rofs2 gerekmez birtanesini indirin kafidir.
Ama tabi belki silinir diye indirirseniz siz bilirsiniz her an silebilirim.:naughty:

Arkadaslarim lutfen artik bana nokia haritalar hakkinda birsey sormayin lutfen.Sahsen ben kendim kullanmadim birseyin uzerinde gunlerce ugrasiyorum.zatende sizin kullanmanizida onermem neden nokia haritalari kullaniyorsunuz ben harita uzerinde sygic aura tek ve rakipsiz gecerim.

nokia haritayi ne yaptiysam olmadi ya bukadar calismasi icin dosya atilmazki kazi kazi bitmedi en sonunda telefonum bir ara surekli hata vermiye basladi bende artik ugrasmamaya karar verdim.ve nokia ovi magazadan indirdim yuklendi turkce tek diyecegim budur.
Valla herkezin kendi tercihi kimseye ne gucenirim nede darilirim neden benimkini yuklemiyorsunuz diye inanirmisiniz tam iki gundur araliksiz ugrasiyorum olmuyor.
Ben kendi adima ozur diliyorum.

Üst Alt