N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
kurtulus40 hızına yetişilmiyor kaç sürüm var :ehe

karasahinemre

Üye
benim bi halta yaramadı öyle death attım oldu şimdi de bi sof format atıyorum yalnız biraz kasıyo gibi :S

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Deneyelim umarım beklediğim kadar güzeldir. anna yı yükledim arkadaki camera videoda iken flaşh yanmıyor nedense mod 1.1 yükledim ondanmıdır ne bunu bi kuralım teşekkürler emeğine sağlık. Konu dışında bir sorum vardı n8 de opera kullanırken şuanki maxicep temasından dolayı mesaj yazma paneline girilmiyor yane bilgisayar sürümünden girince cevap yazılmıyor n8 in kendi tarayıcısı ise ağır opera gayet hızlı ancak sadece konu okuyup gezebiliyoruz. nasıl bilgisi olan varmı opera yerine ne kullanabiliriz acaba yada ne yapabiliriz ?

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

karasahinemre

Üye
operayı çalıştırır bu versiyon

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Deneyelim umarım beklediğim kadar güzeldir. anna yı yükledim arkadaki camera videoda iken flaşh yanmıyor nedense mod 1.1 yükledim ondanmıdır ne bunu bi kuralım teşekkürler emeğine sağlık. Konu dışında bir sorum vardı n8 de opera kullanırken şuanki maxicep temasından dolayı mesaj yazma paneline girilmiyor yane bilgisayar sürümünden girince cevap yazılmıyor n8 in kendi tarayıcısı ise ağır opera gayet hızlı ancak sadece konu okuyup gezebiliyoruz. nasıl bilgisi olan varmı opera yerine ne kullanabiliriz acaba yada ne yapabiliriz ?
tesekkurler
Kusura bakmayin cevap gecikti.
Ama inanin burda ve facebook'tan arkadaslara yardimdan gecikorum bazen.
O yuzden sizin aracilinizla arkadaslarimdan ozur diliyorum.

Sorunuza gelince haklisiniz pc gorunumunde cevap paneline girilmiyor opera mini ve opera mobil iksinde ayni suan denedim.
Daha once denemdim cunku iksinide kullanmadim icin nokia kendi web tarayicisi bana daha hizli ve kaliteli geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
Uruloki

Uruloki

Üye
abi bu resmi yapan sitenin adresi neydi bende hero lu olan var uruloki olarak yapmak istiyorum

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Cevap için teşekkürler kurtuluş sağolasın. ayrıca bu ne hız yav hemen grafikerlik de yapmışsın.

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi bu resmi yapan sitenin adresi neydi bende hero lu olan var uruloki olarak yapmak istiyorum
sitenin adresini genel kisminda paylasmistim ama ragbe olmamisti :D

buyur dostum.

----------Eklendi @ 22:00:32 ---------- Yazıldı @ 21:56:20 ----------

Cevap için teşekkürler kurtuluş sağolasın. ayrıca bu ne hız yav hemen grafikerlik de yapmışsın.
Rica edrim efendim bizler herzaman konularimizda Moderator gormedimiz icindir :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Evet kurtuluş arkadaşımızın yardımları ile işlem tamam yükleme anlatım konularını inceleyerek flaşhlama başarılı paylaşım ve yardımların için teşekkür ederim.

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet kurtuluş arkadaşımızın yardımları ile işlem tamam yükleme anlatım konularını inceleyerek flaşhlama başarılı paylaşım ve yardımların için teşekkür ederim.

:rica:
Herzaman bekiliyoruz bizleri yanliz birakmassaniz bizleri memnun edersiniz.

Bilgilerimizi birbirimizle paylasmak guzel bir duygu ve ardindanda guzel yorumlar insani mutlu ettigi kadarda gururlandiriyor.

iyi forumlar...:bye2:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

23-10-11
Arkadaslar bu Rofs2 son guncelleme.
Degisikler menu duzeni yenilendi eski versiyonundaki gibi acik dosyalar kaldirildi.
acilis ekrani degistirildi.ekran resmi degistrildi.benim kendi karisimim effetcs eklendi.
video inceleyebilirsiniz.Ilk mesajdan indirebilirsiniz.

bidaha yenilikler gelirmi bilmiyorum.Ama ovi haritalari yapamadigim icin sizlerden ozur diliyorum inanin cok ugrastim.defalarca flash atmama ragmen saglikli bir versiyon alamdim.onun icin artik ugrasmamaya karar verdim.Son olarak arkadasin birileri menu duzenini eskisi gibi istemisti ve onuda ekledim.
herkese saglik ve muylu gunler dilerim hoscakalin.

En guzel paylasimlar sizinle olsun.:bye2:

• Beğen
Tepkiler: Ag66, .eRCaN. ve dogan64

davut56

Üye
mrb usta senin cfw nin linkini face te paylaştım bir sorun olmaz değil mi ? ? maxicep olarak paylaştım tıklandığında buraya yönlendiriliyor...

• Beğen
mh.

mh.

Üye

23-10-11
Arkadaslar bu Rofs2 son guncelleme.
Degisikler menu duzeni yenilendi eski versiyonundaki gibi acik dosyalar kaldirildi.
acilis ekrani degistirildi.ekran resmi degistrildi.benim kendi karisimim effetcs eklendi.
video inceleyebilirsiniz.Ilk mesajdan indirebilirsiniz.

bidaha yenilikler gelirmi bilmiyorum.Ama ovi haritalari yapamadigim icin sizlerden ozur diliyorum inanin cok ugrastim.defalarca flash atmama ragmen saglikli bir versiyon alamdim.onun icin artik ugrasmamaya karar verdim.Son olarak arkadasin birileri menu duzenini eskisi gibi istemisti ve onuda ekledim.
herkese saglik ve muylu gunler dilerim hoscakalin.

En guzel paylasimlar sizinle olsun.:bye2:
USTA TEKRAR ELLERİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK DAHA NE YAPACAKSIN, YAPACAĞINI ZATEN YAPTIN VE BURADA HERKESLE NEREDEYSE TEK TEK UĞRAŞTIK HERKESİN SORUNUNA CEVAP VERDİN VE İSTEĞE GÖRE ROFS2 YAPTIN YANİ HERŞEYİ YAPTIN SANA ÇOK ÇOK:tşk::tşk::tşk:
MESELA BEN TELEFONU SAYENDE YENİDEN SEVDİM NEREDEYSE CİHAZI SATIP GİDİP SAMSUNG GLAXY S 2 ALACAKTIM VE ÖZELLİKLE V3.3 YUKLEDİKTEN SONRA VAZGEÇTİM ŞİMDİ PROGRAMLARIMI KURUYORUM ARTIK SENDEN YENİ VERSİYON GELENE KADAR İNŞALLAH UZUN BİR SÜRE KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİM.

HER NE KADAR BURAYA YAZMASAMDA İNANKİ TELEFONU KULLANDIKÇA HEP AKLIMDASIN UNUTULMADIN UNUTULMAYACAKSIN BÜYÜK USTA.:tşk::tşk::tşk:

SELAMLAR

• Beğen
Tepkiler: dogan64, Kurtuluş40 ve .eRCaN.
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en sonunda mapsa da çözüm buldum eskisini kaldırıp yenisini kurdum türkçe oldu tşkler kurtuluş bu seferki cfw bomba gibi olmuş emeğine sağlık kardeşim

selam

Arkadasim ben nokia maps kaldiramadim icin artik birakicak durama geldim.
Sen maps tum kaldirdim hallettim dedin ama aciklama yapmamissin lutfen bir aciklama yaparmisin rica etsem.
Yani simdi sen nokia maps v3.08 tum kaldirdin oylemi hava durumu falan hepsi gittimi.
Tamam eger oviden yuklediysen normal ama hava durumu ve drive ingilizce kaliyor ayrica v3.08 ustune kurunca hava durumunu yuklemeye gelince baglanti kesildi diyerek hata veriyor fakat yinede hepsi calisiyor.

Arkadasim senden ricam lutfen nasil yontem kullandini anlatirsan herkez sebeplenebilir.

Bak bana az cok biraz bilgimin dogrultusunda kendime hazirladim cfw neden sadece ben faydalaniyim madem nokia yapmiyor bari biz birseyler yapalim diye paylasiyorum.
Paylasmaz sadece kendim kullanamazmiyim?
Ama olmaz insanlarin uzerinde hakkimiz ne olucak.
bak peygamber efendimiz (s.a) ne demis.

Sizin en hayirliniz KURAN okuyan ve ogretenizdir.

bilgilerinizi gizli tutmayin kimseye faydasi olmaz....

----------Eklendi @ 13:22:15 ---------- Yazıldı @ 13:20:07 ----------

mrb usta senin cfw nin linkini face te paylaştım bir sorun olmaz değil mi ? ? maxicep olarak paylaştım tıklandığında buraya yönlendiriliyor...
Ne gibi sorun olabilirki tesekkurler paylastiniz icin.:op:

• Beğen
Tepkiler: davut56 ve vcihan
mh.

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım bende senin linki donanım haberde paylaştım inşallah daha çokl kişi faydalanmiştir.

• Beğen
Tepkiler: vcihan ve Kurtuluş40
vcihan

vcihan

Üye

kurtulus40 arkadaşım bende senin linki donanım haberde paylaştım inşallah daha çokl kişi faydalanmiştir.

anlaşılan verilen emekler bir bir karşılığını buluyor

vcihan

vcihan

Üye
kurtuluş40 wimdows7 açılış animzsyonda resimler çok küçük olmuş.biraz büyük olsa daha güzel olmazmı.deneme şnsın olurmu

nokiacı

Üye
teşekkür ederim coook güzel olmuş emegine saglık

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkür ederim coook güzel olmuş emegine saglık
:rica:
Sorunsuz kullanman dilegiyle.

----------Eklendi @ 19:30:19 ---------- Yazıldı @ 19:18:58 ----------

kurtuluş40 wimdows7 açılış animzsyonda resimler çok küçük olmuş.biraz büyük olsa daha güzel olmazmı.deneme şnsın olurmu
Hangi resimler kucuk anlamadim pardon?

Arkadaslar bana 256X256 png ikonlari lazim olan varsa link atsin.
Birde 120X800 hd resimler gerekli.

Üst Alt