hayir silinmez ama bazen uda olmadan yapilan flash ise yaramiyor.içerik silinmez değil mi refurbish i kaldırdıktan sonra phoenixte
tesekkurlerDeneyelim umarım beklediğim kadar güzeldir. anna yı yükledim arkadaki camera videoda iken flaşh yanmıyor nedense mod 1.1 yükledim ondanmıdır ne bunu bi kuralım teşekkürler emeğine sağlık. Konu dışında bir sorum vardı n8 de opera kullanırken şuanki maxicep temasından dolayı mesaj yazma paneline girilmiyor yane bilgisayar sürümünden girince cevap yazılmıyor n8 in kendi tarayıcısı ise ağır opera gayet hızlı ancak sadece konu okuyup gezebiliyoruz. nasıl bilgisi olan varmı opera yerine ne kullanabiliriz acaba yada ne yapabiliriz ?
sitenin adresini genel kisminda paylasmistim ama ragbe olmamistiabi bu resmi yapan sitenin adresi neydi bende hero lu olan var uruloki olarak yapmak istiyorum

Rica edrim efendim bizler herzaman konularimizda Moderator gormedimiz icindirCevap için teşekkürler kurtuluş sağolasın. ayrıca bu ne hız yav hemen grafikerlik de yapmışsın.

Evet kurtuluş arkadaşımızın yardımları ile işlem tamam yükleme anlatım konularını inceleyerek flaşhlama başarılı paylaşım ve yardımların için teşekkür ederim.

USTA TEKRAR ELLERİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK DAHA NE YAPACAKSIN, YAPACAĞINI ZATEN YAPTIN VE BURADA HERKESLE NEREDEYSE TEK TEK UĞRAŞTIK HERKESİN SORUNUNA CEVAP VERDİN VE İSTEĞE GÖRE ROFS2 YAPTIN YANİ HERŞEYİ YAPTIN SANA ÇOK ÇOK
23-10-11
Arkadaslar bu Rofs2 son guncelleme.
Degisikler menu duzeni yenilendi eski versiyonundaki gibi acik dosyalar kaldirildi.
acilis ekrani degistirildi.ekran resmi degistrildi.benim kendi karisimim effetcs eklendi.
video inceleyebilirsiniz.Ilk mesajdan indirebilirsiniz.
bidaha yenilikler gelirmi bilmiyorum.Ama ovi haritalari yapamadigim icin sizlerden ozur diliyorum inanin cok ugrastim.defalarca flash atmama ragmen saglikli bir versiyon alamdim.onun icin artik ugrasmamaya karar verdim.Son olarak arkadasin birileri menu duzenini eskisi gibi istemisti ve onuda ekledim.
herkese saglik ve muylu gunler dilerim hoscakalin.
En guzel paylasimlar sizinle olsun.![]()

en sonunda mapsa da çözüm buldum eskisini kaldırıp yenisini kurdum türkçe oldu tşkler kurtuluş bu seferki cfw bomba gibi olmuş emeğine sağlık kardeşim
Ne gibi sorun olabilirki tesekkurler paylastiniz icin.mrb usta senin cfw nin linkini face te paylaştım bir sorun olmaz değil mi ? ? maxicep olarak paylaştım tıklandığında buraya yönlendiriliyor...

kurtulus40 arkadaşım bende senin linki donanım haberde paylaştım inşallah daha çokl kişi faydalanmiştir.
teşekkür ederim coook güzel olmuş emegine saglık

Hangi resimler kucuk anlamadim pardon?kurtuluş40 wimdows7 açılış animzsyonda resimler çok küçük olmuş.biraz büyük olsa daha güzel olmazmı.deneme şnsın olurmu