N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş40 arkadaşım kusura bakma aynı soruyu kaç kere sordum....ben senin bellen deki haritayı tamamen kaldırmak istiyourm ..yerine 3.06 yüklemek istiyorum..oviden indirince bazı klasörler ingilizce kalıyor..bunun başka bir yolu var mı
ben insallah birdahi surumde kaldirabilirsem yapicam ama cok temizlik gerekiyor onun icin ugrasiyorum

epts

epts

Üye
teşekkür ederim ...

Uruloki

Uruloki

Üye
tamam abi anladım olayı

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım v3.3 tek kelime ile harika olmuş tam istediğim gibi ALLAH senden razı olsun. Ellerine ve emeğine sağlık çok teşekur ederim. Arkadaşım yayınladığın videoda windows açılış ekranı tam istediğim gibi olmuş acaba o hangi rofs2 yada v3.3 içindekinimi güncelledin veya v3.3 u tekrarmi indireyim ve onuda yükledimmi artık cihazın keyfini çıkartırım. Unutmadan şu haritalarıda çıkartabilseydin süper olurdu. Çıkartmaya uğraşacağını söylemişsin acaba yapabilirmisin. Varya gerçekten çok uğraşıyorsun emeğine sağlık tesekur ederim arkadaşım..

Uruloki

Uruloki

Üye
abi bu videofaki efekleri direk c:\effects e atsam sorun olmaz dimi yani senin qt sorunsuzu kurucam üstüne direk olur mu

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus40 arkadaşım v3.3 tek kelime ile harika olmuş tam istediğim gibi ALLAH senden razı olsun. Ellerine ve emeğine sağlık çok teşekur ederim. Arkadaşım yayınladığın videoda windows açılış ekranı tam istediğim gibi olmuş acaba o hangi rofs2 yada v3.3 içindekinimi güncelledin veya v3.3 u tekrarmi indireyim ve onuda yükledimmi artık cihazın keyfini çıkartırım. Unutmadan şu haritalarıda çıkartabilseydin süper olurdu. Çıkartmaya uğraşacağını söylemişsin acaba yapabilirmisin. Varya gerçekten çok uğraşıyorsun emeğine sağlık tesekur ederim arkadaşım..
:rica:
arkadasim valla kendim icin yaptigim her guncellemeyi sizinle paylasiyorum cunku kendime onem verdim icin sizlerde onelli sayiyorum.
Ama hartalar uzerinde calisiyorum daha cozmus degilim cozuldugu ana sizlerle paylasicam bu konuda uzgunum.:ağlarım:

kraldost

kraldost

Üye
arkadasım ben videolardan video izleyemiyorum ilkinde açıyor yükleniyor diyor ama çalişmiyor bir geri tusuna basıp çıktıktan sonra tekrar aynı videoya girdiğimde bu sefer komple videolardan dışarı atıyor sadece burum bendemi oluyor baskasındada aynı sorun varmı acaba varsa çözümü varmıdır
saygılar
hard format ile sorun çözüldü özür dilerim

ms93

ms93

Üye
Hocam müzik çalar yenilemesinde sorun var sanırım telefon hafızasına E'ye şarkı attığımda görmüyordu sadece hafıza kartını görüyordu bunu kısmen düzelttim ama bluetoothla şarkı aldğımda müzik kütüphansni yeniliyorum ama şarkı gelmiyor sorun ne olabilir ? .s

hizan

hizan

Üye
Hocam müzik çalar yenilemesinde sorun var sanırım telefon hafızasına E'ye şarkı attığımda görmüyordu sadece hafıza kartını görüyordu bunu kısmen düzelttim ama bluetoothla şarkı aldğımda müzik kütüphansni yeniliyorum ama şarkı gelmiyor sorun ne olabilir ? .s

telefonda e- müziklerde çıkıyor müzikleri e müziğe at düzelir.

ms93

ms93

Üye
telefonda e- müziklerde çıkıyor müzikleri e müziğe at düzelir.

Hepsini e ye geçirdim sorun yok görüyorum ama bluetoothla şarkı aldıktan sonra müzik çalara yenile diyorum güncel diyor şarkı müzik çalara eklenmiyor .s

hizan

hizan

Üye
o zaman elle ekleyeceksin.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi bu videofaki efekleri direk c:\effects e atsam sorun olmaz dimi yani senin qt sorunsuzu kurucam üstüne direk olur mu

yok arkadasim sorun olmaz ama effetcs once sil sonra istedigini atabilirsin degistirme yoluyla degil silme yoluyla olur.

----------Eklendi @ 17:37:47 ---------- Yazıldı @ 17:35:16 ----------

hard format ile sorun çözüldü özür dilerim
arkadasim surun gozumden kacmis asil ben ozur gorupde yanitliyamadim diye sory

----------Eklendi @ 17:44:49 ---------- Yazıldı @ 17:37:47 ----------

arkadasim bluetooth araciligla aldiniz hersey E/F/received files dosyasina geliyor muzik calar sadece music dosyasini gordugu icin bulamaz onun icin music dosyasina tasimaniz gerekli.

• Beğen
Tepkiler: OmerulFarukTurk
ms93

ms93

Üye

arkadasim bluetooth araciligla aldiniz hersey E/F/received files dosyasina geliyor muzik calar sadece music dosyasini gordugu icin bulamaz onun icin music dosyasina tasimaniz gerekli.

Onuda farkettim hocam E de received filesteydi yine E de music e yolladım diğerlerinin yanına ama hala müzik çaları güncelleştirmeme rağmen göremiyorum ve kütüphane güncel uyarısı alıyorum

hizan

hizan

Üye
Delight_Kurtulus40_Belle v3.3 18-10-11( tam turkce

QT program yuklerken sorunu olmayan en yeni belle v3.3 herkese hayirli olsun.

V3.2 veya Delight-Kurtulus40 Belle ilk kez deneyeceğim yeni bir kullanıcı iseniz, en son dosyaları ile flash ..

CodeRUS cfw ve uygun kredi kredi alanda kendisine verilen birkaç mods rağmen başka herhangi bir özel firmware dayalı değil, sıfırdan bu sürümü yaptı.

Dosyaları cfw için bir üs olarak kullanmak istiyorsanız, lütfen önce benim izin isteyin.
Lokum Belle v3.3 (2011/10/18)

Hatalar düzeltildi

• iletişim bilgileri yer açarken hata "Haritalar yüklü değil".
• Haritalar konumunu kullanarak bir takvim olay eklerken hata desteklenmiyor "Özelliği".

V3.2 den Girişi değiştir

Elle bunu yapmak gerek kalmaz • Ovi Haritalar dosya senkronizasyonu şimdi UDA.
• Arka plan Eklendi kaydırıcıyı tema efektini + BlackDare etkisi Twirling.
• C kaldırılır DEffects klasör: \ Animasyonlar \. Z Kopyalama varsayılan etkileri: \ resource \ etkiler.
• N8 Varsayılan yazı tipi. (Beğenmezseniz daha sonra bu yöntem aracılığıyla bunların yerine). v3.2 fontları buraya takılır.
• Sessiz sembolü yeniden başlattıktan sonra bile kalır.
• Şeffaf bilgileri Widget.
• Şeffaf Dijital Saat kalın yazı ile, bu yüzden hafif bir arka plan üzerinde gerekli daha iyi görünecektir.
• Sınırsız Alarm sesi.
• Hiçbir erteleme seçtikten sonra daha snoozed bildirimleri.
• Hiçbir talep pencereler USSD örneğin, kullanırken dengesini kontrol etmek.
• USSD kullanarak daha fazla 'Bitti' bildirimi.
• Yeni Kinetik Kaydırma mod, Belle ancelad.
• varsayılan dosya tarayıcısı "Korumalı dosyaları" gönder.
• Tahminli Metin Girişi Kapalı varsayılan olarak çevirin.
• saniyede 50 kare hızı.
• alfappserver.exe için% 90 CPU güç. Pil gücünü zayıflatacak, dengeli tutmaya çalıştım.
• OpenGL ES2.0 Rendered.
• Sınırsız önbellek.
• Gönderilen mesajların sayısı 2000 yılına kadar artış sınırı.
• GPS sunucu supl.nokia.com eklendi.
• web tarayıcısı broken downloads devam edin.
• Anna tarzı arama sırasında kullanıcı varsayılan olarak tanımlayın Call Resim eklendi.
• Çağrı Ahize ve Loud Hoparlör Cilt geliştirin.
• Yeni özel ve eşsiz Delight Belle başlangıç ​​animasyonu.
• görüntü kalitesi yok mod.
• Varsayılan bluetooth adı olarak Delight N8
• Lokum profili varsayılan zil sesi olarak Yeni Nokia Melodisi Dubstep Edition.
• SMS sesi olarak Corning GorillaGlass VictorsGmix.
• Orijinal N9 Başlangıç ​​sesini başlangıç ​​sesi olarak ekledi.
• Sosyal Widget widget pencere mevcuttur.
• Nokia Uyku ekran koruyucu v1.00
• 12 Saat varsayılan yerine 24 Saat biçimi.
• Görüntü tema etkisi Sürme Ana Ekran değiştirmek.
• rofs yeni Qt Ovi Store koymak bazı hatalar, böylece Ovi Store hala eski biridir.

Tercüme rofs2 Hakkında

• Haritalar v3.08 hala İngilizce.
• Önceden yüklenmiş klasörler hala İngilizce, bunları kendinizi yeniden adlandırmak gerekir ...

Nokia haritalari oviden yukleyin.Tekrar betayi yukleyin sadece hata veriyor fakat turkce oluyor.
Önemli Bilgiler:

• rofs2 seçtiğiniz diğer yazılı dil yapmak istiyorsanız, lütfen başka sadece diğer dillerde Phoenix rofs3 seçeneği kaldırmak, yanıp sönen rofs3 de dahil sadece İngilizce dili vardır.
\ Animasyonlar \ etkileri \: • Tema efektleri C kullanılır. \ Resource \ etkiler: Z sonra onları değiştirmek istiyorsanız, onların yerine.
Sabit telefonunuzu sıfırlamak • Şimdi, benim dosyası aracılığıyla Ovi mağaza yüklemek zorunda ... Problem Belle firmware kendisi var, ben sadece sizin için bu sorunu çözmek için çalıştı.
• orijinal profil, analog / dijital saat Widget veya HS kısayol altında başlıkları geri, C sürücüsüne takılı sorumlu dosya kopyalama ve sorulduğunda overwrite geri yüklemek istiyorsanız.

Yükleme talimatları:

• İşte benim yanıp sönen öğretici indirin.
• Bu cfw yanıp sönen önce kişisel şeyler dışında Kitle belleğinden her şeyi kaldırmak için daha iyi ..
• Şimdi benim öğretici, önceki firmware, ENO dosya dahil değildi Bir dosya daha kaçırmış. Sil çok kez tüm dosyaları yerini almaya başlamış. Rofs3 da başka bir dilde ihtiyacınız varsa başka sadece İngilizce benim modded dosyası ile değiştirmek istiyorsanız çıkarın.

Tüm Özellikler

• C 194 + MB Free:
• sadece uygun * İngilizce Dil R01 701 firmware.
Başlangıçta • 135MB boş RAM.
• Menü yapısı yeniden organize - Daha da sonra da önceki. - Standart menü bağlı düzenledi. C sürücüsüne ayıklayın.
• Karşılama mesajı devre dışı.
• başlangıçtan sonra daha fazla Ovi aktivasyon ekranı devre dışı.
• klasör Yamalar eklendi.
• SyncProblem klasör konumu Z: C disk alanı kaydetmek için \ data \ SyncProblem.
\ Özel ve benzersiz Delight Belle başlangıç ​​animasyonu Animasyonlar: • C Başlangıç ​​animasyon ve tonu yerini değiştirin.
• Kapatma animasyon ve sesi kaldırıldı.
• Yeni özel ve eşsiz Delight Belle başlangıç ​​animasyonu.
• Orijinal N9 Başlangıç ​​sesini başlangıç ​​sesi olarak ekledi.
• Sosyal Widget widget pencere mevcuttur.
• Varsayılan dosya tarayıcı korumalı dosyaları gönder.
• Eklendi installserver (herhangi bir ayrıcalıkları olan uygulamaları yüklemek için CodeRUS tarafından daha önce hiçbir yerde hiçbir zaman yazılmadı)
Onlar bile sert bir yeniden başlatıldıktan sonra var olacak, böylece • Video Editor ve Photo Editor UDA gelen Rofs taşındı.
• Mesajlaşma ayarları Öntanımlı.
• Kapatma Güç düğmesine bastığınızda Logo yeniden başlatın.
Kolayca c2z4bin kullanabilirsiniz, böylece • CodeRUS domainserver UDA eklendi.
• Set Kamera kameradan çekilen resimleri ve videoları kaydetmek için varsayılan olarak varsayılan ve E sürücüsü ile kapalı tonunu yakalamak.
• başlangıçtan kaldırıldı birkaç işlemler dolayısıyla biraz daha hızlı hem de daha fazla RAM kaydetmek başlangıç ​​yapmak.
\ Animasyonlar \ Etkileri: • Tema Efektleri C eklendi.
• Saat biçimi 12 saattir.
• Siyah Neon Touch Standart Simgeler Tema (çoğu tarafından talep) (Burada Rezervasyon) eklendi. - Bir premium tema ve Mandeep izni olmadan cfw kullanamazsınız, zaten ondan bu var.

Değişiklikler

• ilk eğer birden fazla Ana Ekran Ana Ekran kaldırmak için yeteneği.
• Maksimum 10 Ana Ekranlar artık.
• Sadece Mesajlaşma ve İletişim çıktıktan sonra bellekte kalır. (Başlangıçta başlangıcı olarak bunların yanı sıra hızlı başlatmak için istediğiniz).
• Tuş kilidi Titreşim yok.
• varsayılan olarak özet arayın.
• Arama süresi varsayılan olarak.
• Ekolayzır düzenleme mod (En son ve mükemmel).
• Yeniden Başlat menüsünü kapatmak için eklendi.
Logs • Sabit GPRS / WiFi bilgi.
• Otomatik etkinleştirme Güç tasarrufu mod düşük pil.
• Otomatik eğer iyi bir pil Güç tasarrufu mod devre dışı bırakın.
• Alfabetik 1s gelen 0.4s değişti harfleri yazmak için nümerik klavye yazma gecikmesi.
• Alfabetik-sayısal tuş takımı 0.6s 0.2s için değişti sayısını yazmak için gecikme.
• SIM kart değiştirdikten sonra temizlik Giriş devre dışı bırakılır.
• Ekran ışığı zaman dışarı şimdi 1 saattir.
• FOTA kaldırıldı.
• Birkaç uygulamaları hacmi maksimum arttı.
• arka planda kamera süreci.
• Voice Recorder - Set Kayıt Kalitesi Yüksek, Süresi E sürücüsü 12hours ve depolama.
• Kamera tonu seçeneği kapalı eklendi.
• Tarayıcı önbelleği taşındı E: \ ve miktarı 32MB.
• Müzik Galerisi Klasörler - Müzik çalar, sadece E dosyalarını arayacaktır: \ Müzik, F: \ Müzik.
• Hızlı Ekran Yönü.
• FM Verici RDS "Nokia N8" ve sadece "Nokia" gönderir.
• Java İzin Mod (Sadece Uygulama Yöneticisi ve Java Apps artık can sıkıcı pop-up ayarlarını değiştirmek).
• Özel Kayıtlar Yaş Mod - depolama günlükleri için gün değişen için Mod. Şimdi kendi değerini girin. .
• Java Fix ekledi.
• Aygıt Yöneticisi Modded info (sadece Custom Firmware alanlarda değiştirilmiş).
• Tarayıcıda soneki Eklenenler - Hint siteleri için.
• Engelli "* widget * ağa erişmek için izin verir mi?" sorgu (her zaman evet).
• Kapatma animasyon kaldırılır ve geri alamazsınız.
• varsayılan olarak tüm sürücülere verilen tam erişim, ROMPatcher CloseAccess yama uygulamak devre dışı bırakmak için.
• Kayıt ROMPatcher yama bip sesi olmadan varsayılan olarak devre dışıdır.
• Büyük Analog saat widget eklendi.
• Şeffaf bilgileri Widget.
• Şeffaf Dijital Saat Widget.
• Ana Ekran kısayolları altında başlıkları kaldırıldı.
• Ovi Haritalar dosya senkronizasyonu UDA eşzamanlı çalışıyor.
• Sınırsız Alarm sesi.
• Hiçbir talep pencereler USSD örneğin, kullanırken dengesini kontrol etmek.
• Tahminli Metin Girişi Kapalı varsayılan olarak çevirin.
• saniyede 50 kare hızı.
• alfappserver.exe için% 90 CPU güç.
• OpenGL ES2.0 Rendered.
• Sınırsız önbellek.
• GPS sunucu supl.nokia.com eklendi.
• web tarayıcısı broken downloads devam edin.
• Anna tarzı arama sırasında kullanıcı varsayılan olarak tanımlayın Call Resim eklendi.
• Çağrı Ahize ve Loud Hoparlör Cilt geliştirin.
• Varsayılan bluetooth adı olarak Delight N8
• Görüntü tema etkisi Sürme Ana Ekran değiştirmek.
• Dokunsal geri bildirim (Telefon Bağlı aramadan sonra bir kez titreşir).

Bildirimler İlgili Eklentiler

• Bildirim etkin tercihin çevrimdışı devre dışı geçiş.
• Çağrı Bildirim engelli aktar.
• Çevrimdışı modu Bluetooth kullan? " sorgu devre dışı.
• Wi-Fi "çevrimdışı modda kullan?" sorgu devre dışı.
Radyo / off bildirimleri devre dışı açık yoluyla • oyna.
• Güç Tasarrufu Etkinleştir / bildirimleri devre dışı devre dışı bırakılan.
• Hiçbir erteleme seçtikten sonra daha snoozed bildirimleri.
• USSD kullanarak daha fazla 'Bitti' bildirimi.

Arkadaslar bu belle v3.3 Turkce dil eklenmesi tamamen bana aittir ve sorunsuzdur.onceki v3.1 ve v3.2 deki turkce hatalari giderilmistir.onceki versiyonlarinda video ve foto editor ingilizcede bile turkce kaliyordu hata giderildi.
ekrada uygulamalarin isim cikmama modu duzeltildi bana aittir.
Sorunsuz Fonts destegi verildi.
Lutfen alinti yaparken emege saygi gosterin......

Mesaj okuyucu aylin sesi eklendi.

flash atmadan hafiza kartini cikartin.E hafizayi bicimledirin.enson format atin.
bu sekilde daha saglikli verim alirsiniz.yapamazsaniz kesinlikle hatali birsey yapiyorsunuzdur.
once video'yu izleyin lutfen.
kotu sonuclar kullaniciya aittir!!!

ayrica bunda effetcs ve acilis animationunu sorunsuz degistirebilirsiniz.C/animations icinden Effects dosyasini silin yeni effects atin.acilis animationu icin C/animations icindeki startup gif ve mp3 yerlerine yenilerini koyarak degistirebilirsiniz kapatin acin tamamdir.

Ekran profil transparan olusu eskisine donuldu.
Profil ismi genel olarak degisti.
Acilis animasyonu v3.2 donuldu.
Yeni ve turkcelestirmesi tamamen bana ait olan belle v3.3 dosyasini paylasiyorum ekranlar benim telefondandir.

Ve saat 22 den suan saat 07:50
Ve tabiki okadar saat facebooktan beni yanliz bikamayan arkadasim MARSOY'a siddele tesekkur ediyorum.
Ama sizlerden ricam alinti yaparken baska yerlerde paylasilirken ismimin ve linkimin verilmesidir.tabi turkce olarak verilirse.
Emek hirsizligi yapmiyalim lutfen.

Arkadaslar mujde Fonts degistirmeyide cozdum.anlaticaklarimi iyice okur ve uykularsaniz yapamamaniz imkansiz sahsim tarafindan denendi ve uygulandi.
Lutfen belle'de yok olmaz yok hata gibi sozler istemiyorum.
Belle'yi bu sayfadan indirip kuranlar icin anlatiyorum.
Cunku bunda uyguladim sonuc basarili.

Anlatim:
Once kullanmak istediginiz Fonts x-plorer dosya yoneticisiyle C:\resource\fonts\ icine ekteki Fonts atin.Ardindan C:/private/10003a16/ lfonts dosyasina gidin bir kopyasini E hafizaya yada F ye alin tekrar donuste gerekli.Simdi с:/private/10003a16/ lfonts-bunu silin ve telefonu yeniden baslatin.Begenmezseniz kopyasini aldiniz dosyayi ayni yere atin C:/resource icinden fonts silin silinmezse tekrar baslatip silin.%100 olumlu ve uygulandi.
Not:Bu anlatim sadece C hafizasi icindir ve burdaki Belle kullanilarak yapildi.E yada F kullanilmamaktadir.
Fonts v3.2 deki font x-plorer icindedir.

Fonts link:

Video yenilendi en guzel yardimci olucak sekilde hazirlandi.

acilis degistirildi
fm transmitter turkce

Ve yeni Cfw hazirlandi 19-10-2011:

Arkadaslar simdiki vericem Rofs2 dosyasinda EFFECTS PACK by minushumi v2.3 eklendi.
Dijital saat transparan kaldirildi v3.2 deki gibi.

[video=youtube_share;RxuIRTI7j0I]http://youtu.be/RxuIRTI7j0I[/video]

Yeni effects eklenen Rofs2 :

Muzik widget basilan tuslari buyutuldu.Marsoy arkadasimin fikridir.

Arkadaslar burdakide yeni Belle effects v1.1 ve acilis ekrani degistirildi ekran resmi degistirildi.
Video kendi telefonumun goruntuleri alinti degildir :D

QT sorunu olmayan (20-10-11) yeni Rofs2 :

Qt sorunu olmayan (22-10-11)
Arkadaslar buyrun sizlere yeni Burdan indirebilirsiniz:
degisiklikler kucuk anolog saat,benim karistirdigim effetcs,acilis ekrani noki orjinal sesi ve fakli bir eller.
Kurulumu bastan yapsaniz bile ufak bir ayrlariniz ve C hafiza kaybolur E ve F programlar tekrar yuklenir.

[video=youtube_share;6Q-0Dp2cV4c]http://youtu.be/6Q-0Dp2cV4c[/video]
Acilmayan telefonlari kurtarma islemi.

öncelikle
Navifirm ile indirdigin yazilim dosyalarini(Orijinal Olan) c:\program files\nokia\phoenix\product\RM-XXX(N97
için XXX yerine 505) içine at.
Phenix programini açiyorsun su islemleri takip ediyorsun
yukarida solda;
File(Dosya) yazan yere tikla
Manage Connections..(Baglantilari Yönet) a tikla
orada USB yazan yere tikla ve Delete(Sil) tikla sonra Apply(Kabul et) e tikla sonra Close(Kapat)
sonra yine File(Dosya) e tikla Open Product a tikla listeden telefonu'nun uygun oldugu kodu(RM-XXX)
seç OK e tikla
yukarida Flashing e tikla Firmware Update e tikla açilan pencerede Product Code yazan yerin karsisinda
Üç nokta buton(...) a bas orada çikan yazilimini seç OK e tikla
simdi önemli olan kisim orada Dead phone USB flashing yazanyerin basinda bos kutu var onu isaretle.
asagida Refurbish butonuna tikla
UYARI:telefonun bagli olsun islemleri yaparken ama kapali olsun açmaya çalisma.
simdi bi kaç saniye sonra
---Press phone's power button --- yazisi çikacak asagida sadece bir kere on/off(açma/kapama)
dügmesine bas(Basili tutma sakin) (EGER USB GELIP GIDIYORSA OLMUYORSA USB ÇIKAR TAK)
islem tamamdir.
artik telefonunu ilk günkü gibi kullanabilirsin..
<strong>[video=youtube_share;EJ4vzlqz-M0]http://youtu.be/EJ4vzlqz-M0[/video]

kurtuluş acil yardım özeline bak.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

karasahinemre

Üye
kurtuluş40 konu çok karışmış ivodan senin fwye geçmeye karar verdim ama qt sorunu olmayanı indiriyorum bunun içindeki rofs2 yi o 20 ekim tarihli olanla değiştirmek mi gerekiyor?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş40 konu çok karışmış ivodan senin fwye geçmeye karar verdim ama qt sorunu olmayanı indiriyorum bunun içindeki rofs2 yi o 20 ekim tarihli olanla değiştirmek mi gerekiyor?
arkadasim farki yok hangisini indirirseniz indirin hicbirinde QT sorunu yok artik tarih oldu QT sorunu.ilk olan dosyalarin hepsinin oldugu link digerleri sadece Rofs2 dosyalari var.degisik olarak effets acilis yani sorunsuz degisiklikler ve eklemeler var.

karasahinemre

Üye
içerik silinmez değil mi refurbish i kaldırdıktan sonra phoenixte

Üst Alt