N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

zikfirsel

zikfirsel

Üye

aynen katiliyorum dostum sana :good:

hahahah :)
ben de katılıyorum sonuna kadar,
insan zemberiğinden çıkıyor vallahi :D
ben de bugün kurtuluş kardeşime dedimki "ya şu arama widgetinin de eski tasarımı daha iyiydi sanki..."
sonra yuh ulan daha düne kadar flash atamıyordun dedim kendi kendime :D

----------Eklendi @ 19:16:30 ---------- Yazıldı @ 19:14:56 ----------

bu arada 3.3.1'de açılış, klavye, geçişler ve hız tartışılmaz derecede iyi, ellerine sağlık kurtuluş40:) hocam

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

marsoy

marsoy

Üye
kurtulus40 hocam yakında traş makinesi programıda kurabilirmisin msjları alcaksın haberin olsun :D madness arkadaşaımız neyin peşinde delight ve ivo777 den sonra bir cfwde ondanmı gelcek :D:D:D:D

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus40 hocam yakında traş makinesi programıda kurabilirmisin msjları alcaksın haberin olsun :D madness arkadaşaımız neyin peşinde delight ve ivo777 den sonra bir cfwde ondanmı gelcek :D:D:D:D
:yuru:yuru:yuru:P::P::P:

marsoy

marsoy

Üye

iznin olursa 2 tane hd tema paylaşmak isterim hocam burada

----------Eklendi @ 19:43:38 ---------- Yazıldı @ 19:34:38 ----------

2 tane güzel hd anna iconlu tema hocam gayet hoş temalar

epts

epts

Üye
kurtulus hocam ben bu ovi map 8 hiç begenmedim..hepsi türkçe olmayınca içim rahat etmiyo.. Acaba 06 sürümünü yükleyip yayınlasan nasıl olur.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus hocam ben bu ovi map 8 hiç begenmedim..hepsi türkçe olmayınca içim rahat etmiyo.. Acaba 06 sürümünü yükleyip yayınlasan nasıl olur.
arkadasim ovi magazadan indirebilirsin turkce olarak.

----------Eklendi @ 20:18:40 ---------- Yazıldı @ 20:17:04 ----------

iznin olursa 2 tane hd tema paylaşmak isterim hocam burada

----------Eklendi @ 19:43:38 ---------- Yazıldı @ 19:34:38 ----------

2 tane güzel hd anna iconlu tema hocam gayet hoş temalar
ne demek dostum hepimizin konusu burasi herkez guzel ve deneyip uyguladigi saglam herseyi paylasabilir.:good:

epts

epts

Üye
teşekkür ederim kurtulus40 ...

Uruloki

Uruloki

Üye
abi anna nın üzer,ne direk nasıl kurarım naviden 1.5 gb lik dosyayı indirmek işkence gibi de

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi anna nın üzer,ne direk nasıl kurarım naviden 1.5 gb lik dosyayı indirmek işkence gibi de
sadece belle
Rofs2
Rofs3
Core
Uda
bunlarla anna olanlari degistir diger ne varsa phoenix ile sil video'yu incelersen yaparsin yapamassan haber edersin arkadasim.

Uruloki

Uruloki

Üye
abi yalnız ben ovi den güncelledim anna dosyaları bende yok

Uruloki

Uruloki

Üye
abi multiupload a atabilirsen çok güzel olur birde senin cfw de efektler altta ki ilk video mu yoksa ikinci video mu

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi multiupload a atabilirsen çok güzel olur birde senin cfw de efektler altta ki ilk video mu yoksa ikinci video mu
Arkadasim ilk ana dosyadaki effects videosu orda yok.digerleri guzel ama yapman hangisini begenirsen indir onunla kurabilirsin.Digerleri sadece Rofs2 dosyarari 10 dakika sonra yenisi geliyor.

hizan

hizan

Üye
yükledim gayet güzel ellerine sağlık.

kraldost

kraldost

Üye
arkadasım ben videolardan video izleyemiyorum ilkinde açıyor yükleniyor diyor ama çalişmiyor bir geri tusuna basıp çıktıktan sonra tekrar aynı videoya girdiğimde bu sefer komple videolardan dışarı atıyor sadece burum bendemi oluyor baskasındada aynı sorun varmı acaba varsa çözümü varmıdır
saygılar

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kurtulus40 Kardeş son eklediğin Rofs2 yi yükledim harika olmuş emeklerine sağlık iyi geceler

Cruxman

Üye
kurtuluş adamımsın diyecek laf yok kardeşim sana , fonts hatasını dün söyledim bugün halletmişsin büyük üstadsın ellerine sağlık

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulus40 Kardeş son eklediğin Rofs2 yi yükledim harika olmuş emeklerine sağlık iyi geceler
:rica:
gule gule kullanin arkadasim.

arkadaslar 22-10-11 tarihli yeni ROFS2 ilk mesaja eklenmistir.
Bazi arkadaslarin istegi uzere kucuk analog saat uygulamasi yapildi acilis nokia sesi ve degisik bir nokia elleri eklendi,effetcs yenilendi.

​Bilginiz olsun demdi demeyin...

epts

epts

Üye
kurtuluş40 arkadaşım kusura bakma aynı soruyu kaç kere sordum....ben senin bellen deki haritayı tamamen kaldırmak istiyourm ..yerine 3.06 yüklemek istiyorum..oviden indirince bazı klasörler ingilizce kalıyor..bunun başka bir yolu var mı

Üst Alt