N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

zikfirsel

zikfirsel

Üye
tamamdır kurtuluş40 hocam, teşekkür ederim :)
.vob oynatıcının da linkini göndermişsin yeni gördüm, hemen bakıp paylaşacağım, onun için de teşekkür ederim.
saygılarımla...

muratkisi

Üye
mavi soru i işare ti geliyor herhangi bir mesaj gelmiyor bende acıyorum eskiden acık olduğu zaman bir deniz feneri gibi gözüküyordu şimdi de o mavi işaret geliyor ve hiç bir mesaj falan alamıyorum maç gibi

OzGuRKnowN

Üye
haritaları oviden yüklediğinde sadece haritalar türkçe kalıyor ve ößürleri silinmiyor. İngilizce olarak devam ediyorsun. Aynı versiyonu üstüne yüklersen drive vs türkçe oluyor hava durumu vb gibi şeyler ingilizce kalıyor ve hatta üzerinede yüklenmiyor ;)

betoner

betoner

Üye
Kurmadan önce şunları sorayım.
1- 3.3 versiyonu hangi Anna'nın (release) üzerine kurmak gerekir?
2- Ofis, dosyalarını açmada sorun varmı?
3- Şarj ne kadar gidiyor?

Ayrıca kullananlardan yorum yapanlar olursa iyi olur.

zikfirsel

zikfirsel

Üye
kurtuluş hocam,
bir n8 daha var evde 25.07anna yüklüydü onda.
daha önce
Ve yeni Cfw hazirlandi 19-10-2011:
burdan indirdiğim 3.3 dosyalarının içine yeni ros2'yi (3.3.1) buradan indirip
QT sorunu olmayan yeni Rofs2 :
öncekiyle (3.3'ün rofs2siyle) değiştirerek ona flash atmayı denedim ama nokia yazısı 5 kere gidip gelip kapandı tel.
onun üzerine senin açılmayan tel. yöntemini uyguladım ve açıldı yine 25.07anna olarak haliyle :)
ama tekrar denedim yaptığımız gibi dosyaları değiştirerek flashlamayı, herşey yolunda gitti sonuna kadar, hata msjını verdi 5sn bekledim fln ve yine aynı şey oldu :(

nerede yanlış yapıyorum :(
saygılarımla...

zikfirsel

zikfirsel

Üye
dalgınlık işte :) evet KURTULUS40 hocam

TheMadness

TheMadness

Üye
Sen bana Madness diyorsun ben sana birşey diyormuyum? :ehe

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok lazım özel mesajdan atar mısın?
atarim ama secmem lazim.ve ayrica tam olrak ne istedigini yazarsan.yada ingilizce kalan kalan nedir onu soyle secip yollayim.tabi Qt sorunu gitsin diye attigin turkce dosyasi eksik neden cunku dil dosyasini atdigin telin icinde olmayanlar var N8 bellede olupda.

muratkisi

Üye
benim iş yattı galiba şimdiden teşekkür arkadaşlar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mavi soru i işare ti geliyor herhangi bir mesaj gelmiyor bende acıyorum eskiden acık olduğu zaman bir deniz feneri gibi gözüküyordu şimdi de o mavi işaret geliyor ve hiç bir mesaj falan alamıyorum maç gibi
annada oyle geliyordu ama bunda mavi fener isareti var dikkatlica bakarsaniz fenr oldunu gorursunuz.mesajlarin gelmesi icin kanal ayarlari yapmaniz gerekli.ben turkiyede olmadim icin gelip gelmedini bilmiyorum ozur.kaldim ulkede oyle bir ozellik bulunmuyor arkadasim.ama kanal ayarlar numaralarini girmeniz gerekli.

TheMadness

TheMadness

Üye

atarim ama secmem lazim.ve ayrica tam olrak ne istedigini yazarsan.yada ingilizce kalan kalan nedir onu soyle secip yollayim.tabi Qt sorunu gitsin diye attigin turkce dosyasi eksik neden cunku dil dosyasini atdigin telin icinde olmayanlar var N8 bellede olupda.
Play via Radio widgeti + Uygulaması türkçe varsa at yoksa dosyaların adını söyle ben türkçeleştirmeye çalışırım kurtulus40

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Begendiniz icin tesekkur ediyorum.Sayin arkadasim F klavye kullanmadim icin bilmiyorum.Ama sorun olan cok basmaniz heralde peki mesajinizi yazarken alfasayisal veya f klavyede en cok ta alfasayisal kullanirken benim en hosuma giden T9 sozluk kullandinizmi yada kullanmanizi tavsiye ederim.Mesela (geziyorum) yazicaksiniz harflerin bulundugu tuslara birkez basmaniz yeterli (çalış) yazicaksiniz 22547 yazarsan ç icin 4 kez basmaniza geek kalmaz.Ikinci mesele anolog saat konusunda neden olmasin birtanede kucuk anolog yapar koyariz o sorun degil.
Kardeş teşekkür klavye sorunu o kadar dert etmiyorum yapılan güzel bir işin yanında lafı olmaz elbette zaten çok mesaj yazmam ancak şu analog saat işini yaparsan gerçekten iyi olacak bir fikrim var sitede bube deskop idi ismi analog saat uygulaması ben anna kullandığımda onu kullanıyordum şekil itibarı ile Windovs 7 işletim sistemindeki analog saatin aynısı ve windovstaki kadar saat şekil olarak aynı bu saatide olursa modlarsanda olur hani illada yap değilde şu anki yazılımdakinin ufak olanıda olur ayrıca font konusunda yaptığın uygulama hoşuma gitti onuda deneyeceğim bu konu için ayrıca teyekkür birde operatör logosunu değiştirmenin bir yolu yokmu bir proğram ile önceki yazılımlarda bunu oplogochenger adlı bir uygulama kullanıyordum bu yazılımda buna bençer bir proğram kullanamazmıyız emeklerin için ve ilgin için teşekkürler SELAMLAR

davut56

Üye
Mrb arkadaşlar şu anda bu cfw yi kullanıyorum çok beğendim ama ovistore açılmıyor bende bunun bir çaresi var mı ?

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mrb arkadaşlar şu anda bu cfw yi kullanıyorum çok beğendim ama ovistore açılmıyor bende bunun bir çaresi var mı ?
niye acilmiyor bilmiyorum ama bir sostumdada ayni sorun olmustu ve hallettik.
Simdi bak arkadasim anlaticam seyi cok iyi ve sirasiyla yapman gerekli onun tek caresi hard format atmandir bak *#7370# bundan bahsetmiyorum alta resmini koydugum sekilde sirasiyla yapmalisin.

1-Ses alt tusu
2-camera tusu
3-menu tusu
en son power (acma) tusu basicaksin ilk bir titremede sadece power (acma) tusunu birak digerlerine basmaya devam et enson telfon nokia yazisi kaybolunca hepsini birak.Ve ardindan acilsin telefonundan hersey silindi ovi store haritalar QT hersey.

simdi tekrar flash islemini yap hayirli olsun.

----------Eklendi @ 16:43:09 ---------- Yazıldı @ 16:38:50 ----------

Kardeş teşekkür klavye sorunu o kadar dert etmiyorum yapılan güzel bir işin yanında lafı olmaz elbette zaten çok mesaj yazmam ancak şu analog saat işini yaparsan gerçekten iyi olacak bir fikrim var sitede bube deskop idi ismi analog saat uygulaması ben anna kullandığımda onu kullanıyordum şekil itibarı ile Windovs 7 işletim sistemindeki analog saatin aynısı ve windovstaki kadar saat şekil olarak aynı bu saatide olursa modlarsanda olur hani illada yap değilde şu anki yazılımdakinin ufak olanıda olur ayrıca font konusunda yaptığın uygulama hoşuma gitti onuda deneyeceğim bu konu için ayrıca teyekkür birde operatör logosunu değiştirmenin bir yolu yokmu bir proğram ile önceki yazılımlarda bunu oplogochenger adlı bir uygulama kullanıyordum bu yazılımda buna bençer bir proğram kullanamazmıyız emeklerin için ve ilgin için teşekkürler SELAMLAR
tamam anlasildi ama sizin kullandiniz o saat olmaz zannetmiyorum zatende bulamadim oyle birsey.
Ama sizin istedigini kucuk saat uygulamasini atabilirim yeni vericegim Rofs2 icine dahil edicem soz.

----------Eklendi @ 16:55:58 ---------- Yazıldı @ 16:43:09 ----------

Play via Radio widgeti + Uygulaması türkçe varsa at yoksa dosyaların adını söyle ben türkçeleştirmeye çalışırım kurtulus40
Tamamdir dosyalari hazirladim ozeline atiyorum aciklamasinida yaptim. Madness ama klavyemde ® yokki yapamiyorum :naughty:

TheMadness

TheMadness

Üye

niye acilmiyor bilmiyorum ama bir sostumdada ayni sorun olmustu ve hallettik.
Simdi bak arkadasim anlaticam seyi cok iyi ve sirasiyla yapman gerekli onun tek caresi hard format atmandir bak *#7370# bundan bahsetmiyorum alta resmini koydugum sekilde sirasiyla yapmalisin.

1-Ses alt tusu
2-camera tusu
3-menu tusu
en son power (acma) tusu basicaksin ilk bir titremede sadece power (acma) tusunu birak digerlerine basmaya devam et enson telfon nokia yazisi kaybolunca hepsini birak.Ve ardindan acilsin telefonundan hersey silindi ovi store haritalar QT hersey.

simdi tekrar flash islemini yap hayirli olsun.

----------Eklendi @ 16:43:09 ---------- Yazıldı @ 16:38:50 ----------

tamam anlasildi ama sizin kullandiniz o saat olmaz zannetmiyorum zatende bulamadim oyle birsey.
Ama sizin istedigini kucuk saat uygulamasini atabilirim yeni vericegim Rofs2 icine dahil edicem soz.

----------Eklendi @ 16:55:58 ---------- Yazıldı @ 16:43:09 ----------

Tamamdir dosyalari hazirladim ozeline atiyorum aciklamasinida yaptim. Madness ama klavyemde ® yokki yapamiyorum :naughty:
Şaka yaptım ya :ehe fm transmitter mı bunlar? ben radyo yayını yapan şeyi istiyordum :kop:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam iste radio araba radyosuna yayin yapan seyler.sen istedigin seyi bana ekran rsmini cek mesaj atda bakiyim.

marsoy

marsoy

Üye
tamam iste radio araba radyosuna yayin yapan seyler.sen istedigin seyi bana ekran rsmini cek mesaj atda bakiyim.
,

sorunlar bitmez :D önceden türkçe olsun direk düşünmedn yüklerim diyenler şimdi neler istiyo neler :D:D

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: marsoy
marsoy

marsoy

Üye
ve bi ovi sorunu ile daha karşı karşıyayız hocam :D bnmkide sorun yok artık zaten flaşıda kestim yetr :D artık konuyu takip edcem :D

Üst Alt