valent
Üye
Sağol kardeşim gerçekten hem yakışıklı hemde çok kullanışlı bir cihaz özellikle kamerasına tav oldum bukadarını beklemiyordum doğrusuÖncelikle hayırlı olsun,n8 gerçek bir makina sadece boş görselliklerden ibaret bir cihaz değil.
Sağol kardeşim gerçekten hem yakışıklı hemde çok kullanışlı bir cihaz özellikle kamerasına tav oldum bukadarını beklemiyordum doğrusuÖncelikle hayırlı olsun,n8 gerçek bir makina sadece boş görselliklerden ibaret bir cihaz değil.
evet sorununu takip ediyordum konulardan.. hayırlı olsun tekrardan.. evet N8 gerçek bir makinadır ne kadar atıp tutsalarda o bambaşkadır.. symbian 3 te öyle çok kötü bir sistem değil.. yemişim androidi ios u.. evet kamerası müthiştirEvet kardeşim c7 sattım N8 alıp babalar vesterine geçtim :-) 2 gün oldu alalı anna güncellemelerini yaptım belleyi merak ediyorum sorunlumu diye c7 kullanırken şarj sorunum vardı N8 dün annayı yükledim şarj bitmek bilmiyor maşşallah çok memnunum.Bu arada ne kamera var bunda böyle akla zarar foto çekiyor desem yalan olmaz.

Nokıadan memnun olmasam C7 sattıktan sonra N8 almaz gider Galaxy s htc tipi android barındıran cihaz alırdım ama vazgeçmem sonuna kadar nokia N8 giderse N9 gelir.Bu ikinci N modeli cihazım N73 vardı ilk kullandığım N modeli N8 de ikinci oldu nokıa ekol abi bambaşkaevet sorununu takip ediyordum konulardan.. hayırlı olsun tekrardan.. evet N8 gerçek bir makinadır ne kadar atıp tutsalarda o bambaşkadır.. symbian 3 te öyle çok kötü bir sistem değil.. yemişim androidi ios u.. evet kamerası müthiştir![]()
ingilizce yap telin dilini öyle yükle sonra tekrardan türkçeye al.. uygulamalrın çalışıcak..arkadaşlar ben uygulama yüklemede çok sıkıntı yaşıyorum eskiden kurduğum uygulamaların çoğunu kurmuyor yükleme ilerleme yerinde biraz ilerledikten sonra yükleme iptal edildi hatası veriyor bu hatayı nasıl giderebiliriz istediğim çok uygulama var ama üyklüyemiyorum.
kurtulus40 arkadaşım varya cihaz belle ile kendine geldi süper oldu kullandıkça sana hep teşekkür ediyorum. Ellerine ve emeğine sağlık.

romppacter suan pek bir ise yaramiyor dersem olmaz ama siz icindekilerini otomatilk aktif edin sorun olmaz.bu romppacter ne oluyor

IMAGES dosyasinin icine atarsan beklemez ama tabiki gb falansa bekler.muziklerinide MUSIC dosyasina at.yeni camera NVT N8 CameraMod 3.1_hacked_Symbian_Belle cikti ya bence mantiksiz bir mod kurmayin acilis animation degistiriyor ne hakki var degistirmeye camera modsa cameraya islem yapsin telefona degil.kurtulus40 arkadaşım iltifat değil gerçekleri söyledim gerçekten sana teşekkü ederim.
Okudum.
Arkadaşım birde ben galeriye girdiğimde çoğu zaman medyanız yenileniyo diyor ama baya bekliyor ondan sonra resimleri görebiliyorum. Ve ben eski resimlerimi tekrar görüntüler >kameranın içine attım ondan olabilirmi?
resimler zaten images te ama yeni çektiğim resimleride DCIM diye bir klasörun içine atıyor acaba resimleri direkmen images klasörune kaydetmesi mümkün olabilirmi. Ve birde en son belle ile çektiğim resimleri bazen gösteriyor bazende kırılmış çam kare şeklinde gösteriyor kamerayı açıp kapatıyorum cihazı açıp kapatıyorum biraz kurcalıyorum oluyor tabi bazende hiç olmuyor. Yada arkadaşım cihaza flaş atıp belleyi yenidenmi yüklesem diyorum o zaman düzelirmi onada üşeniyorum çünkü bir sürü program kurulu oda çok zamanımı alıyor.IMAGES dosyasinin icine atarsan beklemez ama tabiki gb falansa bekler.muziklerinide MUSIC dosyasina at.yeni camera NVT N8 CameraMod 3.1_hacked_Symbian_Belle cikti ya bence mantiksiz bir mod kurmayin acilis animation degistiriyor ne hakki var degistirmeye camera modsa cameraya islem yapsin telefona degil.tekrar tesekkurler.
hic gerek yok tekrar kurmana.cunku resimlerin kirik gorunmesi bir bug hatasi oldugu icin duzelme olmuyor.telefonu her acip kapattinda kirilir.senin tek yapican sey camerayi ac ve cek kaydet tekrar geliyor resimler.acip kapatmana gerek yok.ben onu kac gundur inceliyorum camera cekerken DCIM icine degilde IMAGES icine kaytetsin diye ama acmadim dosya txt kalmadi bulamadim benimde canimi sikiyor.ama dedimya camerayi ac cek galeriye gir cikiyor.simdilik boyle kusura bakmayin.inanin 1000 den fazla alt dosya baktim bulamadim.Rofs2,Rofs3,Core,Uda hepsine girdim ciktim buyuk bir ihtimalle Core dosyasinda ama bulamadim.resimler zaten images te ama yeni çektiğim resimleride DCIM diye bir klasörun içine atıyor acaba resimleri direkmen images klasörune kaydetmesi mümkün olabilirmi. Ve birde en son belle ile çektiğim resimleri bazen gösteriyor bazende kırılmış çam kare şeklinde gösteriyor kamerayı açıp kapatıyorum cihazı açıp kapatıyorum biraz kurcalıyorum oluyor tabi bazende hiç olmuyor. Yada arkadaşım cihaza flaş atıp belleyi yenidenmi yüklesem diyorum o zaman düzelirmi onada üşeniyorum çünkü bir sürü program kurulu oda çok zamanımı alıyor.

mesela hangi uygulama isim verebilirmisin?dil ingilizce yaptım denedim ama genede yüklenmediuygulamalar.
tamam anliyorum ama bu zaten hizli ama az yavasliginin sebebide benim koydum 3D effects den kaynaklaniyor.oda sorun degil degistirilebiliyor.mesaj okuyucu aylin otomatik okuyucu gelen mesaj hangi dildeyse o dile geciyor.aslinda dahada koyabilirim ama gerek yok.ben yurt disinda yasadim icin bana gerekli.kurtulus40 benim cfw bitti biraz eksiği var onu da düzelteyim yayınlayacam yarın acayip hızlı birşey yaptımMadness CFW
guzel bakariz deneriz arkadasim.ama dikkat et bulgarca sozluk ek dil geliyor.onuda unutma.efektleri hızlı olsun diye ivo777 effects kullandım. İsteyenler değiştirir zaten.