Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
inanin valla[alikan];4080200' Alıntı:Sana köküne kadar katılıyorum. Bu konunun çoktan üst konu olması gerekiyordu 55.000 kişi girip bakmış 2000 yorum almış daha ne kadar hit olur bir konu ben bilemedim. Bu konunun evet cfw ile ilgili olduğu için modifikasyon bölümünde ama olmaması lazım bence çünkü konu buraya taşındığı için herkes göremiyor. Ben konuyu bildiğim için modifikasyon bölümünden giripte konuya vakıf oluyorum ama bence Genel sayfasında üst konu olmalı diye düşünüyorum modifikasyon olabilir ama şuana kadar kullanılan en stabil sorunsuz Belle sürümü diye de üst konu olabilir.
inanin valla
neden olmasin t9 # tusa bastikca degisir.Ben Belle'yi Shell ile karşılaştırmıyorum ki. Zaten o sadece bir arayüz. Ben Belle de hızlı arama konusunda sıkıntı çekiyorum. Onu belirttim. Ayrıca Alfa sayısal tuş takımında T9 imkanı yok mu? Tekrar teşekkür ediyorum. Kolay gelsin
neden olmasin t9 # tusa bastikca degisir.
telefon rehberinde,imail adresi ve wlan sifresi girerken calismaz cunku normalde ingilizce destekli harf'ler kullanilmasi gerekiyor.rehberi kayit yaparken turkce karekter kullanildigi zaman bazen kopyalamada sorunlar cikar.mesela diger hafizaya aktarirken turkce karekterli olanlarin % 70 kayit yapmaz bu islem butun klavye kullanilan cihazlarda boyle.yani belle has bir sey degil.Telefon rehberinde kişi ararken bende mi çalışmıyor?
evet kesinlikle dusurmeniz gerekiyor versiyonuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunula atin flash sonra dosyalari degistirerek belleeeeee
Ama siz N73 kullaniyorsunuz dikkatli olun N73 olmaz!!daha önce flash atmadım ama bi deneyelim bakalım sonuç ne olacak
Ama siz N73 kullaniyorsunuz dikkatli olun N73 olmaz!!
Ama siz N73 kullaniyorsunuz dikkatli olun N73 olmaz!!
belle flash atar gibi ama v25.07 alti olmasi gerekiyor eger v25.07 anna kullaniyorsan downgrade yapmalisin ilk sayfada var DG dosyasi sonradan belle dosyalariyla v11.07 dosyalarini degistirip kirmizi goruneni siliceksin flash aticaksin.hayır o eski telim benim profilden değiştim...
dosyaları indirdim bu dosyaları belle flash atar gibi mi yapacağım... daha ayrıntılı yazabilirmisiniz ...
Vay konu üste taşınmış yani gerektiği yere, zirveye..
Hayırlı olsun KK
Siz samimi dostlamin sayesinde allah hepinizden razi olsun.
evet malesef downgrade yapmaniz gerekiyor.yardimci olurum gelin imzamdaki face grubaben şimdi N8 25.007 kullanıyorum orjinal ,down etmeden cfw yüklemek imkansızmı ?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?