Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
dostum inan yokki elimde olsa canim feda ama widgets yokki o pronun dosya icinde at bir kenera dursun bence.şuan sisi var elimde ama sadece ingilizce ve rusça. Sen bana bu notificationun dosyalarını ßi atta ßen temizlik kıl oldum şimdi türkçesini yapmak için uğraşıyorum. Udada olduğu için üzerinede kuramıyorum..
arkadasim ozaman dosyayi pc'den gizli yapin teli kapatip acin.acilislari son surumu kurduysan C/data/animations icinde degisiklik yapabilirsiniz.
ozaman rompacher burda devreye giriyor hepsini isaretle ve x-plore dosya yoneticisiyle gizle.[alikan];4060095' Alıntı:Kurtuluş hocam dosyayı pc den gizli yapamıyorum ona da izin vermiyorDaha doğrusu özelliklerden gizli seçip uygula diyorum fakat gizli olmuyor klasör bir şey olmuyor. Senide yoruyorum hocam
hocam dosyaya basılı tut remove çıkıyor.. Onunla sil. X plore türkçe dili var ..senin için daha kolay olur[alikan];4061150' Alıntı:X-plore dan Animations dosyasını gizledim fakat yinede bulanık resimler görünüyor bunlardan nasıl kurtulucam bir türlü bulamadım ya. Birde istemediğim dosyaları x-plore ile nasıl silerim onuda anlatırsanız sevinirim.
o bulanık resimlerden kurtulmak için eFEKT klasörunde resimleri bul silhocam dosyaya basılı tut remove çıkıyor.. Onunla sil. X plore türkçe dili var ..senin için daha kolay olur
hocam onlar ben de silemedim:-) rofs 2 açık menü dosyasını flasla klasörlerden kurtul[alikan];4061276' Alıntı:Kurtuluş hocamın belle sinde gelen karışık uyg.+ Yardımcı uyg. + Yardım klasörleri üzerine basılı tutunca sil çıkmıyor o sebeple x plore dan silersiniz demişlerdi de nasıl olacak o .?
kurtuluş hocam öncekinden ne farki var acaba .-)orjinal hackli N8 belle burda arkadaslar.
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/orjinal-n8-belle-yuklemesi-ve-hackli-uda-dosyasi-569420.html
kurtulus40 arkadaşım valla seni canı gönülden tebrik eder çok teşekur ederim. Buradaki bu kadar insanın duasını alıyorsun ve insanlara canı gönülden yardımcı oluyorsun ALLAHta senin yardımcın olsun. Ve şimdi ise orjinal belle çıkıyor sen yine birşeyler yapma çabasındasın.. İnsanlara faydalı olmaya çalışıyorsun. Kendi adıma çok seviniyorum bu forumda senin gibi bir arkadaşım var. Gerçekten çok iyi bir insansın ve izin verirsen sana bundan sonra USTA diye hitap etmek istiyorum. (böyle dururken içimden bir şeyler yazmak geldi) usta selamlar ve saygılar..orjinal hackli N8 belle burda arkadaslar.
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/orjinal-n8-belle-yuklemesi-ve-hackli-uda-dosyasi-569420.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?