Kurtulus40 yeni eklentilerde güzel olmuş teşekkürler. Sana bir sorum olacak yıllar önce siemens sx1 kullanmıştım o telefonada modifiye edilmiş yazılım atılabiliyordu. Yazılımda radyo frekans aralığı genişletilebiliyordu. N8 de de bunu yapmak mümkünmüdür. bunu özellikle fm verici için yapmak mümkünmü? Sanırım radyo frekans aralığı vericide fm radyodan farklı yorumlarını bekliyorum
Kurtulus40 yeni eklentilerde güzel olmuş teşekkürler. Sana bir sorum olacak yıllar önce siemens sx1 kullanmıştım o telefonada modifiye edilmiş yazılım atılabiliyordu. Yazılımda radyo frekans aralığı genişletilebiliyordu. N8 de de bunu yapmak mümkünmüdür. bunu özellikle fm verici için yapmak mümkünmü? Sanırım radyo frekans aralığı vericide fm radyodan farklı yorumlarını bekliyorum
arkadasim oyle bir konu baslamadi ama baslatabiliriz artik bende bilmiyorum genisletebilinirmi yoksa bununlami kisitli ama bir goz atabilirim.eger oyle bir imkanimiz varsa neden olmasin herseyi nokia'dan beklemek gerekmez oyle degilmi?zatende nokianin yapacagida yok.onerin icin tesekkurler.
Gerçekten harika bir çalışma, emeğinize sağlık. Bir sorum olacak benim, bu cfw ile gelen duvar kağıtlarını nerden bulabilirim? Duvar kağıdını değiştirdiğimde tekrar geri getiremedim bir türlü.
hocam telefon efekti değiştirmesini detaylı anlatabilir msn nerden silicez hepsini mi atıcz nereye nasıl atıcaz tekrar flashlamak gerekli mi yardımcı olursan sevinirm iyi günler..
hocam telefon efekti değiştirmesini detaylı anlatabilir msn nerden silicez hepsini mi atıcz nereye nasıl atıcaz tekrar flashlamak gerekli mi yardımcı olursan sevinirm iyi günler..
Bi şey soracaktımda millet bu Iphone ile faceye girince Iphome ile girildi diye bi işaret çıkıyor ya o bizim N8 lerdede olmazmı acaba ????
Cevapları merakla bekliyorum özellikle olumlu cevapları saygılarımla
kurtulus40 arkadaşım ilgin ve alakan için gerçekten ne kadar teşekur etsem azdır. bazen varya arkadaşlarla bile konuşuyorum ve senden bahsediyorum onlarda şaşırıyorlar bu kadar yardım severliliğine belkide kulağın çınlıyordur ve defalarca gerçekten ALLAH razı olsun diyorum çünkü diyecek bir kelime yok... tekrar söylüyorum n8 e sayende aşık oldum. ama sen oldukça inşallah nokia ile yola devam.. inşallah 11.11.11 v3.4 en kısa zamanda yukleyeceğim. arkadaşım ALLAHa emanet ol saygılar..
Kurtulus40 kardes bırde su ekran ısıgına bı cozum bulsak bi kısılıyor bi acılıyor senserdon yapıyor bılıyorum ama ısıgı normal bi derecede sabitleyemezmiyiz ..yada sensoru disable etsek...kendımız nekadar ıstiyorsak okadar açsak mukkemmel olur sanırım..bizaman bende çok n97 rofs dosyalarını editlemiştim ama bu biraz farklı geldi bana..ama ugrasıyorum ....sız bu ıste ustadsınız sanırım ısık sensörüne bi *cre*dosyası atsak iptal ede bilirmiyiz acaba ...saygılarımla hersey için şimdiden teşekkürler dostum....