N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

ya şimdi kuracaktım,sen dedin yeni versiyon gelecek diye,bende beklemek istemedim,yarın kongoya gidecem acelem var böyle oldu işte.şimdi yeniden tüm dosyaları indirmem gerekirmi,birde efektleri nasıl değiştirebiliriz.yardım lar için çok saolasın.

mh.

Üye
kurtuluş40 arkadaşım bayramda pek foruma giremedim ama baya olaylar olmuş.. neyseki herkes haddini ve hakkını bilmiş buna sevindim. birde ben v3.4 ten v3.3 dönmüştüm ama sanki çektiğim resimler pek güzel değil, şimdi ise v3.4 baya düzelmiş ve hoşumada gitti şimdi indirip yükleyeceğim. tekrar

onlarida duzenleme yapiyorum sadece menu'ler secenekli sunulcaktir

----------Eklendi @ 00:12:28 ---------- Yazıldı @ 00:10:22 ----------

arkadasim flash atmadan sonkez konuya goz atmaniz gerekiyor.
Arkadaşın hızına yetişilmiyor

apolayn

Üye
kurtuluş kardeş öncelikle ellerine sağlık. önceki mesajlarında programlarınız silinmeden flash atabilirsiniz demişsiniz o nasıl atılıyor acaba ben seferinde program kurma zorunda kalıyorum. ben birinci mesajdaki videodaki gibi atıyorum. birde şu anda 3.4 kullanıyorum flashlamadan önce format atmam gerekiyormu

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım v3.4 tam istediğim gibi olmuş birde eski toplu menü düzeni olursa harika olur zaten yapacağını söylemişsin 4 gözle bekliyorum.
şunuda söylemeden geçemeyeceğim inanki forumda senin kadar, her soruna hızlı çözüm bulan ve yardım sever kimse görmedim. saygılarımla

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

yok arkadasim format atmaniz gerekmez direk flas atin ustune.benim anlattigim suan %80 sonuc vermiyor.ama E hafizadi ve F hafizadaki programlar kurulur tekrardan.giden sadece tel ayarlari ve rehberiniz olur onlarda 2 dakikada guncelleme yapip yerine getirebilirsiniz.

----------Eklendi @ 11:29:21 ---------- Yazıldı @ 11:28:22 ----------

diger menu secenekleri bugun aksama hazir olucak insallah.
Herkese cok tesekkurler.

uanki en son sürümde yukarıdan aşağıya dokunarak perde gibi indirlebilen,ivo'nunki gibi üzerinde wifi açıp kapama,ağ bağlantısı,telefon genel yada sessize alma gibi pratik yolları olan efekt eklimi bunda acaba? ekli değilse eklenebilir mi o çok güzel bir uygulama çünkü

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ama o bir efekt degil belle'nin kendi ara yuzu hepsinde oldugu gibi bundada var tabiki.

hakyol2

Üye
KURTULUS40
Diger menu seceneklerini sabırsızlıkla bekliyorum çalışmaların çok güzel teşekkür ederim

szatsy

Üye
Kurtuluş, mesaj yazarken otomatik metin ile normal yazım arasında geçiş esnasında mesajlardan atıyo sistem bilgine...

Tepkiler: Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtuluş, mesaj yazarken otomatik metin ile normal yazım arasında geçiş esnasında mesajlardan atıyo sistem bilgine...
Anladim kadariyla tahmini etkinlestir diyincemi atiyor?yoksa kapat diyincemi atiyor? eger farkli bir tus takimi attiysaniz turkce oldugunda yazma dili arasinda atiyor dogrudur.suan denedim bir sorun goremedim.yada daha genis bir aciklama yaparsaniz bakarim.

f klavyede hata veriyor sanırım

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benimde tahminim oyle ama yinede ogrenmek istedim.

epts

Üye
hocam ara sıra şebeke edgede kalıyor neden? Tasarruf modu hariç

Sadece animasyon klasörünü upload eder misiniz? Çok fazla program ve oyun yükledim, yeniden flash atmaktan çekiniyorum

szatsy

Üye

Şu an hatırlayamadım açıklama yapamıycam fazla çünkü onu gördüğümde sinirim bozuldu anna ya döndüm. yalnız klavye falan atmadım extra sizin sisteminizin üzerine hiçbirşey yüklemedim. Klavye ye gelince f klavye kullanmam pek onunla ilgisi olacagını sanmam.. (metin tahmini ayarlarına girmeden, mesaj yazarken kare tusuna 2 defa bastıgımızda oto geçiş yaparken olmuştu )

nokia n8 belle telefonum lcd bağlayınca videoları açmıyor hiç bir video fil açılmıyor annada hepsi açılıyordu...