Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
tesekkurler arkadasim ben kendim icin yaptigim her guzel seyleri sizlerle paylasmaktan mutlu oluyorum birde begenipde guzel seyler yazildimi tutamiyorum malesef.Kurtulus40 kardeş çok teşekkürler gerçekten çok emek verip buradan bir çok arkadaşın hislerini tecrübenle birleştirip güzel işler otraya koydun yeni çalışmalarını bekliyoruz sağolasın varol
malesef arkadasim animasyonlu duvarkagiti ancak acinca oynatiyor ekran resmi yapinca calistirmiyor.belle iconu diye birsey yok zaten suandaki kullandigimiz anna ikonlari belle ikonlari belle guncelleme cikinca gelicek ama buyukmudur aynimidir bilmiyorum.teşekkürler kurtuluş harita çalışması için...n8 için animasyonlu duvar kağıdı yok mu?.. samsung galaxydeki gibi. bide bu n8 belle ikonları daha büyük olabilir mi?
rica ederim dayicim seni cok seviyorum ve kocaman opuyorum dayin kurban sana.kendine iyi bak .teşekkür ederim dayıcım
ilginç bende kurtuluş40 arkadaşımın modladığı belle'yi kullanıyorum nokia sleeeping screen çalışıyor hatta ilkkez kurtuluş40 sayesinde çalıştırdım bn onu qtcomponents yükle öyle bir dene istersen o zaman çalışabilirQT sorunu çözüldü demişssin ama hala nokia sleeping screen yüklenmiyor
Çalışıyorkaldır tekrar kur bide oyle deneilginç bende kurtuluş40 arkadaşımın modladığı belle'yi kullanıyorum nokia sleeeping screen çalışıyor hatta ilkkez kurtuluş40 sayesinde çalıştırdım bn onu qtcomponents yükle öyle bir dene istersen o zaman çalışabilir
arakdasım niye yuklemeye calısıyorsun zaten icinde son sürüm yüklü ayarlardan ayarlaman gerekiyor. İcinde gömülü anlıycan.QT sorunu çözüldü demişssin ama hala nokia sleeping screen yüklenmiyor
cok oynuyorsundur. birde cift modundayasa sebeke cok harcar gsm olarak degistir.Arkadaşlar belle den çok memnunum ve cihazımda hiçbir sorunum yoktu ama şarjı hiç dayanmıyor kaç gündür kullanıyorum ama baya canımı sıktı anna da iken 2 güne yakın gidiyordu ama şimdi ise 1 gün zor dayanıyor.. Acaba nedendir !!!
arakdasım niye yuklemeye calısıyorsun zaten icinde son sürüm yüklü ayarlardan ayarlaman gerekiyor. Icinde gömülü anlıycan.
yok hemen hemen her zamanki gibi kullanıyorum ve zaten şebekeyide her zaman çift mod kullanıyorum çünkü gsm olunca 3g internet kullanamıyorum ve zaten çoğu zaman cepten internete girdiğim için çift mod kullanıyorum. Acaba varmı başka bir yollu gerçekten canımı çok sıkmaya başladı..cok oynuyorsundur. birde cift modundayasa sebeke cok harcar gsm olarak degistir.
telefona format at birde oyle dene.ama bu sefer arama esnasında karşı taraf telefonu açınca titreme özelliği gider.ancak bu özelliği dk bir proğramla yükleyebilirsin.şuan mobil im.musait bir zamanda paylaşırımyok hemen hemen her zamanki gibi kullanıyorum ve zaten şebekeyide her zaman çift mod kullanıyorum çünkü gsm olunca 3g internet kullanamıyorum ve zaten çoğu zaman cepten internete girdiğim için çift mod kullanıyorum. Acaba varmı başka bir yollu gerçekten canımı çok sıkmaya başladı..
ben orjinal zil sesi nokia tune arıyorum elinde olan varsa yollayabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?