N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dayicim bu senin icin sevigilerimle.

----------Eklendi @ 21:34:15 ---------- Yazıldı @ 21:29:26 ----------

Kurtulus40 kardeş çok teşekkürler gerçekten çok emek verip buradan bir çok arkadaşın hislerini tecrübenle birleştirip güzel işler otraya koydun yeni çalışmalarını bekliyoruz sağolasın varol
tesekkurler arkadasim ben kendim icin yaptigim her guzel seyleri sizlerle paylasmaktan mutlu oluyorum birde begenipde guzel seyler yazildimi tutamiyorum malesef.

Tepkiler: Berkay3540

epts

Üye
teşekkürler kurtuluş harita çalışması için...n8 için animasyonlu duvar kağıdı yok mu?.. samsung galaxydeki gibi. bide bu n8 belle ikonları daha büyük olabilir mi?

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler kurtuluş harita çalışması için...n8 için animasyonlu duvar kağıdı yok mu?.. samsung galaxydeki gibi. bide bu n8 belle ikonları daha büyük olabilir mi?
malesef arkadasim animasyonlu duvarkagiti ancak acinca oynatiyor ekran resmi yapinca calistirmiyor.belle iconu diye birsey yok zaten suandaki kullandigimiz anna ikonlari belle ikonlari belle guncelleme cikinca gelicek ama buyukmudur aynimidir bilmiyorum.

----------Eklendi @ 00:23:16 ---------- Yazıldı @ 00:21:35 ----------

teşekkür ederim dayıcım
rica ederim dayicim seni cok seviyorum ve kocaman opuyorum dayin kurban sana.kendine iyi bak .

epts

Üye
sagolasın....bizde bekleriz..

QT sorunu çözüldü demişssin ama hala nokia sleeping screen yüklenmiyor
ilginç bende kurtuluş40 arkadaşımın modladığı belle'yi kullanıyorum nokia sleeeping screen çalışıyor hatta ilkkez kurtuluş40 sayesinde çalıştırdım bn onu qtcomponents yükle öyle bir dene istersen o zaman çalışabilir

vcihan

Üye
Çalışıyorkaldır tekrar kur bide oyle dene

betoner

Üye
sleeping screen bende sorunsuz çalışıyor.

mh.

Üye
Arkadaşlar belle den çok memnunum ve cihazımda hiçbir sorunum yoktu ama şarjı hiç dayanmıyor kaç gündür kullanıyorum ama baya canımı sıktı anna da iken 2 güne yakın gidiyordu ama şimdi ise 1 gün zor dayanıyor.. Acaba nedendir !!!

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cok oynuyorsundur. birde cift modundayasa sebeke cok harcar gsm olarak degistir.

arakdasım niye yuklemeye calısıyorsun zaten icinde son sürüm yüklü ayarlardan ayarlaman gerekiyor. Icinde gömülü anlıycan.

üstad ayarlardan ayarla diyorsun ama ben öyle bişey göremedim??? Temalardan ekran koruyucuda sadece büyük saat var?????

mh.

Üye
cok oynuyorsundur. birde cift modundayasa sebeke cok harcar gsm olarak degistir.
yok hemen hemen her zamanki gibi kullanıyorum ve zaten şebekeyide her zaman çift mod kullanıyorum çünkü gsm olunca 3g internet kullanamıyorum ve zaten çoğu zaman cepten internete girdiğim için çift mod kullanıyorum. Acaba varmı başka bir yollu gerçekten canımı çok sıkmaya başladı..

turkmenx

Üye
FWyi indirmedim ama şöyle bi kurcaladım çok güzel bi konu hazırlamışsın kardeş teşekkür etmeden çıkmak istemedim forumumuzda böyle net açıklamalı ve görsel anlatımlı bu konuya epeyce bi emek harcadıgın içn çok teşekkürler .d

Tepkiler: Kurtuluş40

vcihan

Üye
telefona format at birde oyle dene.ama bu sefer arama esnasında karşı taraf telefonu açınca titreme özelliği gider.ancak bu özelliği dk bir proğramla yükleyebilirsin.şuan mobil im.musait bir zamanda paylaşırım

manisaa

Üye
nerdeyse bütün belle çeşitlerini kullandım en iyi şarjı uzun süre giden bu

kraldost

Üye
bende 3 gün gidiyor

kurtulus ustam kamera hakkında bir soru sormuştum bundan iki sayfa önce bir bilgin varmı