Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
valla arkadasim bilemiycem bunda dosrun yok.ben hic ivo777 kullanmadim.eczane ,havaalanı ve en son da x-plorer proğramı ivo 777 belle yüklü olan telefonumda önce çalışıyordu sonradan çalışmadı...nedenini açıklayabilecek var mı arkadaşlar
eczane ,havaalanı ve en son da x-plorer proğramı ivo 777 belle yüklü olan telefonumda önce çalışıyordu sonradan çalışmadı...nedenini açıklayabilecek var mı arkadaşlar
x-plorer benim vaz gecemedim dosya yoneticisi bir numara bana ve perfect calisiyor.şimdi denedm dedklerini bende çalışıyor bi problem yok xploreri hiç denemedm onu bilmiyorum ama
selam arkadaşlar.. dün gece kurtuluş40 abımızın yardımıyla ılk defa flaslama ıslemını gerceklestırdım ve uzerınde ugrastıgı gercekten harıka olmus.. ram olarak ve hafıza olarak ccok daha az yer kaplıyor ve artı olarak yaptıkları turkce dıl destegı harıka.. kendısıne soledım gercı ama burdan bır kez daha soleyeyım klasorlerı dağıt abım.. o sekılde cok daha hos olacaktır.. ve bırde acılısı bıraz duzenlesen dıyorum.. tel acılınca masaustu bombos kapkara adam korkuyortesekkurler ellerıne ve emegıne saglık.. daha daha daha ıyılerını yapabılecegınıze ınanıyorum... TEŞEKKÜRLER...
allah allah.. neden yavaşlıyor ki?
----------Eklendi 17.10.2011 @ 00:32:38 ---------- Yazıldı 16.10.2011 @ 23:44:54 ----------
Kurtuluş abime çok teşekkür etmek istiyorum yaa.. cidden onun sayesinde başarabildim.. yardımları olmasa beceremezmişim resmen.. ve artık belleliyim ve tele her baktığımda oh be diorum içim açılıor resmen.. Çok teşekkür etmek istiyorum burda...
arkadasim suankini idnidirdiyseniz guzel.ben aksamlari burda olurum ve yardim edebilirim.ozelden iletisime gecebilirsiniz.kurtuluş arkadaşım ben annayı flaşlayarak yapmıştım ama belleye bi cesaret edemedim herkesden övgü dolu yorum aldığını gördümrica etsem hangisini kurmam gerek yardımcı olabilir misin ? 2 tane link vermişsin ikisinide indirdim yeni fonts lu felan hangisi daha iyi yada ne farkı var çok bilmemekteyim ,birde birçok kişi yüklerken deadphone oluyor felan dedi tırstım açıkcası ?
atelefona farklı effectleri ekleme şansımız varmı
müzik klasorunde hiç bir müzik görünmüyor çözümü varmı
a
telefona farkli effetcs atabilirsiniz.anlatimi yapilacak efekler eklenece meseja.
E/music icine atarsaniz gozukur.
teşekkürler işe yaradı
Kurtuluş40 arkadaşımın özel yardımları ve ilgisi sayesinde belle'ye kavuştum ve cidden telefon çok seri oldu emeklerin için sonsuz teşekkür ederim .
normal benimkide buluyor.guncelleme yapmayinBen gene flash attım ovi suite bağladığımda yeni güncelleme var dedi şaşırdım baktım annayı buldu o işte 024 lü olan anna demi nasıl bulmuş olabilir onu normal mi bu ?????
ne kadar istek alicama baglikurtuluş bu esrarengiz olayı ne zaman olacak
ne kadar istek alicama bagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?