Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
ozur ama ne demek istedini anlamadim.anladim kadariyla annadan kalma ayarlarinimi geri yukleme yapiyorsun?evet wlan attım gene flashı yalama oldu tel hergün nerdeyse flash yiyoatma hemen 10 sn sürüyo zaten açtım wlan şifre istedi bağlandı ama geri yüklemede uygulama ve ayarları geri yükle diyince noluyosa wlanı buluyo ama bağlanmıyo bende uygulama ve ayar kısmını geri yüklemicem
tabiki ayni versiyonu burdakini indir kur turkce ve ingilizce kullan:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 23:08:51 ---------- Yazıldı @ 23:01:40 ----------
arkadasim yeni 4x11 klavye paylastim yukarda.
birde ama zaten bu belle tam surum degil bizler elimizden geldi kadariyla hatalari duzenlemeye calisiyoruz.lutfen sadece oneride bulunun su eksik bu eksik demeyin.zaten biz kendimiz deneme yapmadan koymuyoruz buraya bizde olmayan hatalardan bilgimiz olmuyor.e
eksiksiz kurulumu anlattim ilk mesajda o sekilde sorun olmuyor.E bicimlendirme C ye format sart.
'' kurtulus40 '' ARKADAŞIM ELLERİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL VE EN SON YAPTIĞIN FONT İLE SÜPER OLMUŞ TAM BENİM İSTEDİĞİM GİBİNEREDEYSE SANKİ ORJİNAL YAZILIM OLMUŞ HARİTA İNGİLİZCE OLUYOR ONUN DIŞINDA SORUN KALMAMIŞ. HARİTAYIDA BETA YÜKLEYİNCE ODA TAMAM OLUYOR.
sorun yaşayan arkadaşlar kurtuluş40 arkadaşımızın dediği şekilde harfiyen flaş atarsanız hiç sorun kalmıyor ve cihaz çok stabil oluyor güzel çalışıyor. HERKESE TAVSİYE EDERİM.
aynısını yaptık zaten fakat sorun var işte problemi söylüyoruz düzeltilsin diye iki telefona yükledim aynı oldu ingilizcede sorun yok ama türkçede algılamada biraz sorun var.
tabiki paylasirim ama isim degistiriciyle isimlerini degistirdim turkce zannetme.kurtulus40 arkadaşım senin ekran görüntülerinde, keylock ve ekran çek programları var onları paylaşırmısın tam aradığım prolar..
yaplaşırsan çok sevinirim.
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum gerçekten bende bazen sabahlıyorum ve gerçektende zor oluyor. enaz kendi adıma sana teşekur ederim saatlerce uğraşıp bizimle paylaşmışsın ve cihazım yavaş diye işimi görmüyor diye neredeyse samsung glaxy s2 alacaktım ama bu belle yi yükleyince sorunlarım kalmadı ve cihaz kendine geldi... tekrar ellerine ve emeğine sağlık ALLAH senden razı olsun
arkadaslar inan okadar cok ugrasiyorumki samimi soyluyorum sizlere geceleri bile uykusuz gunler geciriyorum.
en azindan kendi kullandigim cihazim hatasiz olsun diye zatende denemeden tercube yapmadan paylasmiyorum.
arkadaslarin sorunlarinin hicbiriyle karsilasmadim.ama gecendede bende camara calismamisti sebide betalabs camara yuklemistim deneme amacli olmadi cunku betalabs v9 bellede camara V11 ondan.ne yapabilirim belle beta bile degil henuz elestiri yapabilirsiniz ama lutfen sert olmasin.sonucda emek ve goz nuru var.saatlerce kucuk dosyalara bakmaktan beynim donuyor bazen
ovgu alincada daha cok mutlu oluyor ve motivasyonum oluyor.
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum gerçekten bende bazen sabahlıyorum ve gerçektende zor oluyor. enaz kendi adıma sana teşekur ederim saatlerce uğraşıp bizimle paylaşmışsın ve cihazım yavaş diye işimi görmüyor diye neredeyse samsung glaxy s2 alacaktım ama bu belle yi yükleyince sorunlarım kalmadı ve cihaz kendine geldi... tekrar ellerine ve emeğine sağlık ALLAH senden razı olsun
ikinciyi indir onda turkiye yaziyor.
nokic coocer kullanabiliyorsan degistirebilirsin.
rofs2 icinde
tek rofs2 dosyasi var odur fonts degisik ve genel ismi turkiye.ikinciden kastınız hangi dosya acaba?
tamam aldım arkadaşım aldım
arkadasim isteklerini ozeline atiyorum.
artik birsey paylasmiycam.
yzilimsal olarak onu tabiki acik.yeterki ne yapmak istediginizi bilin.hepsi var icinde ama daha cok uzmanlik gerektiren bazi yonleri var.neyin ne oldugunu bilmek gerekiyor.nokia n8 i yerden yere vuranlar nasıl bir cihaz olduğunu ve yazılımsal olarak önü açık olduğunu anlamışlardır umarım.
tek rofs2 dosyasi var odur fonts degisik ve genel ismi turkiye.
isterseniz sizde kedi istediginizi yazabilirsiniz eger nokia coocer kullanmayi bilyorsaniz.
malesef yok oyle anlatim yapilmamis.ama dosyalarin ne oldugu nasil yapilacagi hakkinda aciklama var nette ama buraya site adresi konmaz.maalesef bilmiyorum nasıl kullanıldığını anlatan bir site varmı acaba
Depo hafızasında Music adında bir klasör var, yoksa oluştur ve şarkılarını içine at.kurtulus40 arkadaşım müzik çalar şarkıları bulamıyor. benim müzik dosyalarım digital in içinde acaba başka dosyayamı koymak lazım çalmak ıçin? Yada normal kütüphaneyi tarayınca müzikleri nasıl getirebiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?