N73 zil sesi problemi yardım ( N73 Aldıgıma Pisman Oldum )

Sponsorlu Bağlantılar

djj_tnr

Üye
arkadaşım n73 te müzik çalarda müziğin üstüne gelip seçeneklerden zil sesi olarak ata diyosun mp3 zil sesi yapıyoo

murat_s

Üye
kardeş sana bi proğram ismi söyleyebilirim core player isimli herşeyi oynatıyo kolay gelsin..

siyah.gitar

Üye
değerli arkadasım ben n73 kullanıcıyım n70 de kullandım n73 senin n70 10 basar.. nasıl mp3 leri zil sesi yapamıyorsun anlamadım gitti daha onu beceremiyorsan tel kullanma.. ben telime her proğramı arayıp buluyorum vede yüklüyorum daha hiçbir sorun yasamadım.. sen telin modeline göre oyun ve pro baksan daha iyi edersin tek sorun serfitika hatası onuda tarıhi geri alarak cözüyorsun bir n73 kullanıcı olarak herkese tavsiye ederim saygılar sevgiler

Banada bı yardımcı olursanız cok sevınırım öyleyse. Benım şöyle bı sıkıntım var pcden attıgım zıl seslerını zıl sesı olarak kaydedıyorum fakat benı bı arayan oldugunda telefonu ılk aldınız zaman nokianın bılındık melodısıyle calıyor bu sekılde kafasına göre degısıyor bu neden kaynaklanıyor bılen varsa yardımcı olsun lutfen

--------------- Ekleme ---------------

çOK sAFSIN kARDEŞİM mESAJ sESİNİ yAPMAN iÇİN tüm müziklerini dosya yöneticisine girip SOUND SİMPLE ye TAŞIMAN GEREK ONDAN SONRA Teercihlewre Gir Mesaj Sesine Tıkla ORDAN O MÜZİĞİ BULUP YAPARSIN VE GECE GÖRÜŞÜ İÇİNDE ORDA KAMERA FONTLARI VAR KULLANMAYI BİLMİOSANIOZ TELEFONU KÖTÜLEMEYİN

Banada bı yardımcı olursanız cok sevınırım öyleyse. Benım şöyle bı sıkıntım var pcden attıgım zıl seslerını zıl sesı olarak kaydedıyorum fakat benı bı arayan oldugunda telefonu ılk aldınız zaman nokianın bılındık melodısıyle calıyor bu sekılde kafasına göre degısıyor bu neden kaynaklanıyor bılen varsa yardımcı olsun lutfen

gece görüşü var koçum kamerayı acınca sağda göstergeler var ordan çekşim moduna gir gece moduda var manzara modu vb bir sürü mod var araştırmadan n73ü kötüleme:@

yoo hiç bir sorunu yok denesi bir cihaz şimdiye kadar kadar pek az sorunla karşılaştım onlar boya atması ki her telefonda olası birşey ve biraz da benim kullanım şeklime bağlı :ehe birde yetersiz hafıza uyarısını sıkça tekrarlıyor onunda çozümü zannedersem format atmak ama tabi yinede foruma soracağım yani sonuç ilk symbian versiyonunda evet fazla problemliydi ancak son çıkarılan versiyon ile hiç bir sorunu kalmadı bana güvenebilirsin:oke:

ekoemre

Üye
Arkadşım aynı dert bnm başımdada vardı ama n73 e bir format attım ve sonra mp3 lerimi sounds daki digital seslere attım bütün mp3 ler msj sesi oluyor aynen uygula ekoemre

sessiz_@

Üye
bende n73 var 2 senedir kullanıyorum çok memnunum kamerası harika ve program yüklerken sertifika sorunu yasayanlar hata verenler siz telefonun tarihini geri alın 1 sene önceye o zaman bvir problem olmaz yüklenir o da olmadı 1 sene daha gerie alın mp3 zil sesleri ni de soundan dijital seslere yükleyin hem mp3 de çalar hemde zil sesi ollarak çalar başka bir sorunu olan varsa sorsun

:evet:bende n73 var 2 senedir kullanıyorum çok memnunum kamerası harika ve program yüklerken sertifika sorunu yasayanlar hata verenler siz telefonun tarihini geri alın 1 sene önceye o zaman bvir problem olmaz yüklenir o da olmadı 1 sene daha gerie alın mp3 zil sesleri ni de soundan dijital seslere yükleyin hem mp3 de çalar hemde zil sesi ollarak çalar başka bir sorunu olan varsa sorsun

ercankoseoglu

ercankoseoglu

Üye
arkadaşlar bendede n73 var hiç bir sorunu yok düştü elimden kaçkere yere hala canavar gibi n73 bence 10 numara telefon bende yükleme sorunu yok allah'a şükür

cekkkaos

Üye
arkadaşlar n73 insanın psikolojisini bozuyor valla çok kullandım ama hayır çıkmadı nese telefonumu değiştirdim ben nokia 6500 classic aldım çok güzel kafam rahat telefon hafif ohh be ne yani programlı telefonlarla kafayo yruyon

zx6r

zx6r

Üye
arkadaşım n73 kullanıyorum gayet iyi yavaş değil sende bir problem olabilir
ön kameradan ne beklersin 640.480
arka kamerayı kullan 3.2 pixel
mesaj sesi yapacağın .mp3ü telefon hafızasına taşı sonra dene.

WeysheL_30

Üye
Dostum Mp3 leri Ses Dosyaları-Dijital seslere atarsan problem çözülür Programlara gelince bluetoot ile aldığın programlar yüklenmez hafıza kartına yüklemen gerekir herhangi bir klasöre at ve dosya yöneticisinden bakarsan yüklenir nerdenmi biliyorum söylediğin iki sorunu bende yaşadım ve çözdüm:)))

m.ispir1

Üye
arkadası müziklerini dosya yöneticisindeki müzüiklerime tası orda dgitel sound var onun içine koy ozaman olur
müziklerin diyer dosyalarda ise ne calan zil sesi yapabilirsin nede mesaj zil sesi

xxhacıxx

Üye
kardeşim onu yapmak çokkolay dos ya yöneticsinde istediğin müzüiği zil seslerine kopyala sonra tercihlerden yap detaylı bilgi 05315866235

raul0707

Üye
arkadaşlar onun cözümü kolar ilk önce dosya yöneticisine gireceksiniz ordan hafıza kartından attachments klasörüne gir sonra da burdaki müziklerin hepsini kopyala sonra yine secilenleri taşı diyeceksin burdan ses klipleri dijital seslere kopyala sonra istediğin müziği zil sesi yapabilirsin hemde n70 bin basar bi kalitede yükses sesde zil sesin olur

morotesii

morotesii

Üye
harbi hiç güzel telefıon deıl cok yavas sureklı format gerekıo ben alalı 1 oldu 2 defa format attım ayrıca cok yavas güncelleştırme yapıorum bi süre yıne aynı oluo bak arkadaslar ben den tavsıye n73 almayın

cins.lord54

Üye
n73 gibi tel mi var bi o sorun var bnde alrma istedigim müzige kyamıyorum ama tel süper sendeki v1.7 dir
v(2) si süper seri tel

Teoratick

Üye
Arka Kamerayı Flash Moduna Al Fotorafını Çek O Flash Işıgı Yeter Sana Zil Sesi Problemine Gelince Bende Öle Bi Sorun Yok Git Bi Göster Teknik Servisine

balamirrr

Üye
harika değil harika ötesi bi telefon bence renk olarak kırmızı var bende çok harika ses süper görüntü güzel kamera güzel n70 gibi degil bence n serisinin en kibar telefonu :D
(h)

alpay531

Üye
arkadaşlar n73 aldım aldıgıma pişman oldum gibi çünkü daha önceden n70 kullanıyordum sattım vede n73 aldım öndeki kameranın gece görüşü yok n70 de vardı bunu nasıl gece görüşü yapabiliriz cok kötü bir cekimi var birde mp3 leri bir türlü mesaj sesinde caldıramıyorum sadece zil seslerinde cıkıyor oysaki n70 mesaj seside yapabiliyordum n73 oldukca yavaş n70 göre
cogu programı yüklemekte n73 zorluk cekiyorum programların %80 yüklenmiyor ve hata veriyorr
acaba bana ne önerebilirsiniz yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.........

bazı programlarını yüklememesiniz sebebi SErtifika süresi geçmistır ondandır forumda aratım bulursun sertifika sorunu ile ilgili konular haledilecek bi sorundur

namama

Üye
ben onu bunu bilmem ben n73 ten çok mem nunum ve hiç bir sorunum yok wilan bile yükledim şimdi bedavaya nete giriyorum

ferdikan

ferdikan

Üye
arkadaşım n70 olan programlar n73 olmaz vede sen telefonu cok hor kullanyon gıbı herseyı yukluyon gibi n73 e n73 programı yuklıcen

:megafon: arkadaş katılıyorum birde life blog u kapat o çok ram harcıyor

Ben Gayet Memnunum Sadece Sertifika sorununu sevmiyorum :bilmm

BatuhanSığırcı

Üye
arkadaşlar yanlış anladınız sanırım n73 toplam 10 tane mp3 var vede hiç bir program yüklü degil oyunda dahil genede bayaa yavaş n70 oranla kısayol tuşuna bastıgın zaman biraz bekliyorsun n70 pat diye acıyordu bunu hala anlamış degilim anladıgım kadarıyla bu telefonlarının yaazılım problemi var galiba işime yarayacak hiç bir programı yüklemiyorum en sevdigim mau mau oynunu bile acmıyor birde mp3 zil sesine ceviremedim olacak iş degil mesaj tonum hala aynı mp3 calmıyor birde kamerasının video cekimi biraz puslu cıkıyor n70 bu tip problemlerle karşılaşmadım vede n73 aldıgıma gercek pişman oldum tek iyi olan özelligi mp3 güzel ses veriyor o kadar gerisi HİKAYEEEEE...

arkadaşlar yardım edecek olan yokmu acaba.........?

Arkadaşım Sana Kill me Programını Öneririm ''Ram Boşaltma '' Kesinlikle Çözüm Oluyor Derdine
+ Sertifikala Makinayı aksi haldi %80 değil %100 Bile oLur Program Yükleyememe Oranın..

Üst Alt