değerli arkadasım ben n73 kullanıcıyım n70 de kullandım n73 senin n70 10 basar.. nasıl mp3 leri zil sesi yapamıyorsun anlamadım gitti daha onu beceremiyorsan tel kullanma.. ben telime her proğramı arayıp buluyorum vede yüklüyorum daha hiçbir sorun yasamadım.. sen telin modeline göre oyun ve pro baksan daha iyi edersin tek sorun serfitika hatası onuda tarıhi geri alarak cözüyorsun bir n73 kullanıcı olarak herkese tavsiye ederim saygılar sevgiler
çOK sAFSIN kARDEŞİM mESAJ sESİNİ yAPMAN iÇİN tüm müziklerini dosya yöneticisine girip SOUND SİMPLE ye TAŞIMAN GEREK ONDAN SONRA Teercihlewre Gir Mesaj Sesine Tıkla ORDAN O MÜZİĞİ BULUP YAPARSIN VE GECE GÖRÜŞÜ İÇİNDE ORDA KAMERA FONTLARI VAR KULLANMAYI BİLMİOSANIOZ TELEFONU KÖTÜLEMEYİN
gece görüşü var koçum kamerayı acınca sağda göstergeler var ordan çekşim moduna gir gece moduda var manzara modu vb bir sürü mod var araştırmadan n73ü kötüleme![]()
yoo hiç bir sorunu yok denesi bir cihaz şimdiye kadar kadar pek az sorunla karşılaştım onlar boya atması ki her telefonda olası birşey ve biraz da benim kullanım şeklime bağlıbirde yetersiz hafıza uyarısını sıkça tekrarlıyor onunda çozümü zannedersem format atmak ama tabi yinede foruma soracağım yani sonuç ilk symbian versiyonunda evet fazla problemliydi ancak son çıkarılan versiyon ile hiç bir sorunu kalmadı bana güvenebilirsin
![]()
bende n73 var 2 senedir kullanıyorum çok memnunum kamerası harika ve program yüklerken sertifika sorunu yasayanlar hata verenler siz telefonun tarihini geri alın 1 sene önceye o zaman bvir problem olmaz yüklenir o da olmadı 1 sene daha gerie alın mp3 zil sesleri ni de soundan dijital seslere yükleyin hem mp3 de çalar hemde zil sesi ollarak çalar başka bir sorunu olan varsa sorsunarkadaşlar n73 aldım aldıgıma pişman oldum gibi çünkü daha önceden n70 kullanıyordum sattım vede n73 aldım öndeki kameranın gece görüşü yok n70 de vardı bunu nasıl gece görüşü yapabiliriz cok kötü bir cekimi var birde mp3 leri bir türlü mesaj sesinde caldıramıyorum sadece zil seslerinde cıkıyor oysaki n70 mesaj seside yapabiliyordum n73 oldukca yavaş n70 göre
cogu programı yüklemekte n73 zorluk cekiyorum programların %80 yüklenmiyor ve hata veriyorr
acaba bana ne önerebilirsiniz yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.........
arkadaşım n70 olan programlar n73 olmaz vede sen telefonu cok hor kullanyon gıbı herseyı yukluyon gibi n73 e n73 programı yuklıcen
arkadaş katılıyorum birde life blog u kapat o çok ram harcıyor 
arkadaşlar yanlış anladınız sanırım n73 toplam 10 tane mp3 var vede hiç bir program yüklü degil oyunda dahil genede bayaa yavaş n70 oranla kısayol tuşuna bastıgın zaman biraz bekliyorsun n70 pat diye acıyordu bunu hala anlamış degilim anladıgım kadarıyla bu telefonlarının yaazılım problemi var galiba işime yarayacak hiç bir programı yüklemiyorum en sevdigim mau mau oynunu bile acmıyor birde mp3 zil sesine ceviremedim olacak iş degil mesaj tonum hala aynı mp3 calmıyor birde kamerasının video cekimi biraz puslu cıkıyor n70 bu tip problemlerle karşılaşmadım vede n73 aldıgıma gercek pişman oldum tek iyi olan özelligi mp3 güzel ses veriyor o kadar gerisi HİKAYEEEEE...
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar yardım edecek olan yokmu acaba.........?