N73 zil sesi problemi yardım ( N73 Aldıgıma Pisman Oldum )

Sponsorlu Bağlantılar

vavuli

vavuli

Üye
1-Ön kameranın gece görüşü dediğin flaş yok çok bişey ekleme
2-şu mesaj sesi konusuna gelince ben çok rahat yapabiliyorum
3-N73 ün işlemcisi çok yüksek deyildir bu nedenle yavaş Lifeblog , Arama kayıtlarını silme gibi işlemleri yaparsan çok daha hızlı olur
4-Unsidned program yüklüyo olabilirsin Unsigned olmayan 9.1 için programlar yüklemelisin hala yüklüyemiyosan uygulama yönetici ayarların yanlış
5-Video yu puslu çekme sorunu kamera ayarlarından veya mercek in pisliğinden kaynaklanır Merceği temizle otomatik ayarda çek

Birde N70-N73 meselesine gelince n73 le N70 in arasında 100-150 milyon gibi bi fiyat farkı var o fark için hayatta gidilip N70 alınmaz arada dağlar kadar fark var

judelav

judelav

Üye
n73 almak benim hayalim be kötülemeyin telefonu hakkını verin telin.n73te ps oyunları bile oynuyor adamlar bir yerde görmüştüm ama n73üm olmadığı için almadım ama arasam bulurum.

furkano

furkano

Üye
onu sat yerine 3 tane 6630 al tepe tepe herşeyi yükle :D

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
N73 üm ön kamerası gündüz iyi gece ışıklı ortam olsa bile kötü cekiyor.. neden böyle bende bilmiyorum :S
bende N73 kullanıyorum telefonu ilk aldığımda cok hızlıydı 1 gb lık hafıza kartının 750 mb ını aşınca telefon aşırı kasmaya başladı kasma sorunun hafiza kartı doluluğundan olabilir N73 S60 3rd telefondur yani yeni nesildir o yüzden ona her program yüklenmez sadece s603rd program tema oyun.. yükleyebilirsin ayrıca n73 ün en iyi artılarından biri ekranı 320x240 ;)

canturgay

canturgay

Üye
kardeş bu mp3 zil sesi yapma problemi benim 6630 da olmuştu..mp3 leri atarken klasörüyle birlikte atmıştım bilgisayardan..dosya yönetiminden bi üst kasöre çıkardım .. mp3 leri tercihlerde görmeye başladım bi dene..:oke:

strong_86

Üye
arkadaşlar n73 aldım aldıgıma pişman oldum gibi çünkü daha önceden n70 kullanıyordum sattım vede n73 aldım öndeki kameranın gece görüşü yok n70 de vardı bunu nasıl gece görüşü yapabiliriz cok kötü bir cekimi var birde mp3 leri bir türlü mesaj sesinde caldıramıyorum sadece zil seslerinde cıkıyor oysaki n70 mesaj seside yapabiliyordum n73 oldukca yavaş n70 göre
cogu programı yüklemekte n73 zorluk cekiyorum programların %80 yüklenmiyor ve hata veriyorr
acaba bana ne önerebilirsiniz yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.........

kardesım bende n73 kullanıcısıyım.mp3 u mesaj sesı yapmak ıcın hangı mp3 mesaj sesı yapıcaksan telefon hafızasına kopyalıycaksın bu kadar daha sonra ıstedıgın muzıgı yapabılırsın kolay gelsın.

gba_na

Üye
dostum bende N73 music edition var dediğin sorunların hiç birini yaşamıyorum N73 music edıtıon düz N73 teki bütün sorunları yok etmiş. keşke music edıtıon alsaydın gece foto çekimi gayet hoş

kanal

Üye
kardeş bilgisayar öğrenirken derlerdiki sen nekadar akıllıysan bilgisayarda o kadar akıllıdır doğrudur önce bilmek lazım. n 73 alırken iyi ettim dedim sonra hayal kırıklığına uğradım eski telefonun özelliklerini arar oldum sonra araştırdım öyle çok n73 ile ilgili programlar ve oyunlar varki şaşarsın ben telefonumu istediğim gibi yaptım çok memnunum telefonda tek eksik hücre yayınlarında alarm çalmaması onuda bulucam buraya program atmasını öğrenince sizlerle paylaşıcam.

technonur

technonur

Üye
yeni versiyonla bu sorunların hiçbirisi kalmıyor zaten

Nike91

Üye
kardeş mp3 problemi yaklaşık 4-5 gün önce bende de olmuştu.dosyaları N73 ün kablosuyla atarken pcsuite den dosya yöneticisi ordan sounds içine at bende müzik aktardan yaptım fakat o sounds un içine atmıyo du direk galeriye attığı için olmuyodu dediğim gibi yaparsan sorunun hal olur.

VeMCPV

Üye
N70 'e göre n73 çok üstündür. Programlar uyumsuz diyor arkadaş N73 gelişmiş bir işletim sistemi olan S60 3rd editin 9.xx türü bir yazılım kullanmakta, programları ararken böyle araması tavsiye ederim yoksa N70 olan program N73 e uyumlu değildir burada haklı ama problem N70 in eski program düzenini desteklemesindendir. Ayrıca N70 ve N73 kullandım N73 ün kamerası bence İDEAL ve üzeri diyebilirim. N73 ile hiç sorun yaşamadımı belirtir ve öneririm. Tek sıkıntım wi-fi.

soket43

soket43

Üye
arkadaşım n73 ü müsic editiona çevirirsen belki sorun çözülebilir ve bence o kadarda pişman oluacak bir durum yok bence :d

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
güvercin

güvercin

Üye
bende N73 music edition kullanıcısıyım arkadaş senin dediğin sorunlar bende yok ön kamera gündüz çok iyi fakat akşamları kötü çünkü gece görüş özelliği yok birde vga olmasından kaynaklanıyor mesela benim telefonumda da sorun yokmu hayır bende de var oda telefon kapalı iken alarm çaldığı zaman sadece ekran ışığı yanıp sönüyor ama ses yok (ki bu sorunu hala çözemedim:( yeni versiyonun çıkmasını bekliyorum inşallah çözülür) demek istediğim böyle sorunlar olacaktır elbet ama bi şekilde yeni yazılımlarla telefon üreticileri bu sorunları ortadan kaldırıyo pişman olmana gerek yok N73'ede haksızlık ediyosun:nono: bence çok güzel bir telefon biraz sabır ve araştırma ile bunun farkına varacağına eminim
Saygılar...:oke:

Buracx

Üye
arkadaşım telefonu kullanmayı bilmeyen bazı kişiler n73 ü kötülüyor şahsen ben de N73 kullanıyorum ve de hiç bir sıkıntım yok

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar n73 aldım aldıgıma pişman oldum gibi çünkü daha önceden n70 kullanıyordum sattım vede n73 aldım öndeki kameranın gece görüşü yok n70 de vardı bunu nasıl gece görüşü yapabiliriz cok kötü bir cekimi var birde mp3 leri bir türlü mesaj sesinde caldıramıyorum sadece zil seslerinde cıkıyor oysaki n70 mesaj seside yapabiliyordum n73 oldukca yavaş n70 göre
cogu programı yüklemekte n73 zorluk cekiyorum programların %80 yüklenmiyor ve hata veriyorr
acaba bana ne önerebilirsiniz yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.........

arkadaşım zaaten 1. kamerada gece modu olması sence saçma değil mi zaten adamlar onu 3g için koymuş fotograf çekesin diye değil he ama fotograf çekme özelliği de koymuşlar o da ayrı konu birde programla falan olmaz o işler olursa banada söyle hatta;) neyse
1)mesaj sesi yapmayı inan biliyordum ancak şimdi tam olarak aklıma gelmedi zannedersem ayarlardaki 3-D sesler kısmındandı
2)n73 yavaş çünki lifeblog açıktır ve devamlı kayıt yaptığından telefon hafızasını doldurmuş ve yavaşlatmıştır ayrıca arka planda müzik çalar ve f-securty mobile çalışıyor olması da ayrı bir eziyet yaratmakta bunları kapatırsanız eminim n70 i geçecektir:oke:
3)hocam sen n73 ün hangi symbian sürümünü kullandığını biliyormusun:deal: eğer biliyorsan fındık fıstık gibi program kaynıyor heryer buna bizim sitemiz de dahil öncelikle n73 'ünün hangi symbian kullandığını öğren sonra programı ona göre indir kur oke:oke:

sivasli58

Üye
n73 e laf yoooooooooooooooooooook üsyüne telfon yok.yanlışın var kardaşş

ero_12

Üye
arkadaşlar ben n 73 alacağım ama yorumlardan sonra vazgeçme durumuna geldim niye böyle yorumlar var telefon çok mu kötüü cvb verirseniz sevinirim beni bu konuda bilgilendirin..

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar ben n 73 alacağım ama yorumlardan sonra vazgeçme durumuna geldim niye böyle yorumlar var telefon çok mu kötüü cvb verirseniz sevinirim beni bu konuda bilgilendirin..
yoo hiç bir sorunu yok denesi bir cihaz şimdiye kadar kadar pek az sorunla karşılaştım onlar boya atması ki her telefonda olası birşey ve biraz da benim kullanım şeklime bağlı :ehe birde yetersiz hafıza uyarısını sıkça tekrarlıyor onunda çozümü zannedersem format atmak ama tabi yinede foruma soracağım yani sonuç ilk symbian versiyonunda evet fazla problemliydi ancak son çıkarılan versiyon ile hiç bir sorunu kalmadı bana güvenebilirsin:oke:

Üst Alt