vavuli
Üye
1-Ön kameranın gece görüşü dediğin flaş yok çok bişey ekleme
2-şu mesaj sesi konusuna gelince ben çok rahat yapabiliyorum
3-N73 ün işlemcisi çok yüksek deyildir bu nedenle yavaş Lifeblog , Arama kayıtlarını silme gibi işlemleri yaparsan çok daha hızlı olur
4-Unsidned program yüklüyo olabilirsin Unsigned olmayan 9.1 için programlar yüklemelisin hala yüklüyemiyosan uygulama yönetici ayarların yanlış
5-Video yu puslu çekme sorunu kamera ayarlarından veya mercek in pisliğinden kaynaklanır Merceği temizle otomatik ayarda çek
Birde N70-N73 meselesine gelince n73 le N70 in arasında 100-150 milyon gibi bi fiyat farkı var o fark için hayatta gidilip N70 alınmaz arada dağlar kadar fark var
2-şu mesaj sesi konusuna gelince ben çok rahat yapabiliyorum
3-N73 ün işlemcisi çok yüksek deyildir bu nedenle yavaş Lifeblog , Arama kayıtlarını silme gibi işlemleri yaparsan çok daha hızlı olur
4-Unsidned program yüklüyo olabilirsin Unsigned olmayan 9.1 için programlar yüklemelisin hala yüklüyemiyosan uygulama yönetici ayarların yanlış
5-Video yu puslu çekme sorunu kamera ayarlarından veya mercek in pisliğinden kaynaklanır Merceği temizle otomatik ayarda çek
Birde N70-N73 meselesine gelince n73 le N70 in arasında 100-150 milyon gibi bi fiyat farkı var o fark için hayatta gidilip N70 alınmaz arada dağlar kadar fark var

yeni versiyonun çıkmasını bekliyorum inşallah çözülür) demek istediğim böyle sorunlar olacaktır elbet ama bi şekilde yeni yazılımlarla telefon üreticileri bu sorunları ortadan kaldırıyo pişman olmana gerek yok N73'ede haksızlık ediyosun
bence çok güzel bir telefon biraz sabır ve araştırma ile bunun farkına varacağına eminim
eğer biliyorsan fındık fıstık gibi program kaynıyor heryer buna bizim sitemiz de dahil öncelikle n73 'ünün hangi symbian kullandığını öğren sonra programı ona göre indir kur oke
birde yetersiz hafıza uyarısını sıkça tekrarlıyor onunda çozümü zannedersem format atmak ama tabi yinede foruma soracağım yani sonuç ilk symbian versiyonunda evet fazla problemliydi ancak son çıkarılan versiyon ile hiç bir sorunu kalmadı bana güvenebilirsin