N73 zil sesi problemi yardım ( N73 Aldıgıma Pisman Oldum )

Sponsorlu Bağlantılar

willrock

willrock

Üye
yaa harbiden n73 ün video çekimi beşpara etmez

schumici

schumici

Üye
arkadaşım mesaj sesini mp3 yapman için fexplorer ı kullanarak müzikleri bi klasöre kopyalaman gerekiyo aynen alarm içinde öyle ama hangi klasöre kopyalıycan hatırlamıyorum malesef:(

jokeroo

Üye
çOK sAFSIN kARDEŞİM mESAJ sESİNİ yAPMAN iÇİN tüm müziklerini dosya yöneticisine girip SOUND SİMPLE ye TAŞIMAN GEREK ONDAN SONRA Teercihlewre Gir Mesaj Sesine Tıkla ORDAN O MÜZİĞİ BULUP YAPARSIN VE GECE GÖRÜŞÜ İÇİNDE ORDA KAMERA FONTLARI VAR KULLANMAYI BİLMİOSANIOZ TELEFONU KÖTÜLEMEYİN

xkadir61

xkadir61

Üye
demekki n73 size görebir telefon değil. ben n73'ü n95 e bile değişmem.
3310'mu sandınız bunu herkes sorun var diyor. ben makasla açtım içini , kasasını kendim değiştirdim.vidaları bile gevşek duruyor,enaz 100 tane proğ. oyun var ,telefona yapmadığım eziyet kalmadı , yinede hiçbirzaman tık demedi.

bergamali85

Üye
walla mp3 mesaj seside olur çalan zilde olur her şey olur sen o telefona bi format çek olur olmaması imkansız ben nasıl kullanıyorsam sende kullanırsın
ok

yusufucan

yusufucan

Üye
arkadaşım n70 olan programlar n73 olmaz vede sen telefonu cok hor kullanyon gıbı herseyı yukluyon gibi n73 e n73 programı yuklıcen

Evet Arkadaşımın Dediği Doğru Ayrıca N70in Hiç birinde Ön kamerasında Gece Görüşü Yok...N73 Çok GüseL bi Telefon N70 ve N73 Kullanıyorum herhangi bi sorunda yaşamıyorum ;) Kii AyRıcaaaa Her Müziqi Klasöre Atmasan BileMesaj Zil Sesi Ve Normal ZİL Sesi OLuyorrr ;) Bencede N73 ü Bütün Sony Ericsson'un Ürettiği Telefonlara Değişmem SöyLiyimmm ;););)

asx5

Üye
n95 kullanıcısıyım bundan önceki telim n73 wifi olsa n95 i anında satar n73 alırım.. hayret ediyorum sen nasıl msj sesine mp3 atayamıyorsun koptum valla bence sen o teli kötülemeyi bırak ve n70 şine geridön... dönmezin bunuda biliyorum. oyun pro bulamayan arkadaslar forumumuzda binlerce oyun ve pro var. arastırın.

willrock

willrock

Üye
öndeki kamara İçin telefonunu hep güncel tut en son sürümde öndeki kamera birazdaha İyi olmuş

elnino757

elnino757

Üye
abi zil sesi yapacaklarını direk seçeneklerden yapıyorsn msj tonu istyrsn tel hafızasına atacan tercihlerde sadece tel hafızasındakiler grlr ona gre ypcn artk

whirlpool42

Üye
arkadaşlar n73 aldım aldıgıma pişman oldum gibi çünkü daha önceden n70 kullanıyordum sattım vede n73 aldım öndeki kameranın gece görüşü yok n70 de vardı bunu nasıl gece görüşü yapabiliriz cok kötü bir cekimi var birde mp3 leri bir türlü mesaj sesinde caldıramıyorum sadece zil seslerinde cıkıyor oysaki n70 mesaj seside yapabiliyordum n73 oldukca yavaş n70 göre
cogu programı yüklemekte n73 zorluk cekiyorum programların %80 yüklenmiyor ve hata veriyorr
acaba bana ne önerebilirsiniz yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.........

Dostum neden hemen telefonu karalıyosun ki sen.sen kullanmasını bilmiyosan nokia ne yapsın bende n73 kullanıyorum gayet memnunum ve senin aklının alamayacagı programlar var telefonumda sen yapamıyosan kullanmayacaksın o telefonu o zaman kapasite meselesi bu git n70 al onu kullan.ikincisi n73 te bluetoohla attıgın müzikleri 'attachments' diye bir dosya ya kaydeder ve orada bulunan müzikleri msj sesi yapamazsın dosya yöneticisinden o attachments deki müzikleri zil seslerinin içine kopyalarsan sorun ortadan kalkar.telefonun programları kaldırabilmesi için sertfkalama işlemi yapmalısın ama sonu sana anlatmayacam çünkü anlamazsın en iyisi sen n73 ü bırak n70e devam et telefonu karalamaya kalkma....

bboyy58

bboyy58

Üye
hehehe merhaba canım benım valla bole bıse yazmısın yaa yazmadan gecemedım yaa bak canm hanı derler yaa bılmıosan kullanma veyaa alma dıee gerkcekten sıs olarak n73 gercekten 3uncu nesıl bı telefon benım varr harıka progları harıokaa oyun yanı ne ıstersen var gerckrten tamam n70 guzl ama hı cbızaman n73 u tutmaz babacan onun ıcın kullanmayı bılmıosan yanı tlden anlamıosan ondan n73 karısık ama kulana kuıllana alısacaksın ok

ohadiyorum

Üye
Dostum bende ilk zamanlar pisman olmustum. Esasında hala da pismanım ama idare ediyoruz.

Zil sesi problemiyle karsılasmadım sükürler oLsunn

teknoma

Üye
ewt kardesler ben n73 de n70 de var bencede n70 daha güzel

willrock

willrock

Üye
yeter be n73 ün adını karaladınız tanıdığım herkezde war bi sorun yok internette sayfalarca sorunlarla karşılaşıyorum nedir bu ya anlamadım

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
kardes sende n73 almasaydın biz ne yapalım elimizden bişey gelse neysede

ishak12

ishak12

Üye
N70 'e göre n73 çok üstündür. Programlar uyumsuz diyor arkadaş N73 gelişmiş bir işletim sistemi olan S60 3rd editin 9.xx türü bir yazılım kullanmakta, programları ararken böyle araması tavsiye ederim yoksa N70 olan program N73 e uyumlu değildir burada haklı ama problem N70 in eski program düzenini desteklemesindendir. Ayrıca N70 ve N73 kullandım N73 ün kamerası bence İDEAL ve üzeri diyebilirim. N73 ile hiç sorun yaşamadımı belirtir ve öneririm. Tek sıkıntım wi-fi.

valla arkadaş aynen bnm durumu da anlatmış.N73 ün diğer telefonlardan tek eksiği Wi-fi ve ekran çözünürlüğü.siteyi biraz araştır ve telefonu biraz kurcala(ama bozma) N73 ün harika bir telefon olduğunu göreceksin..:oke:

byformen_ist

Üye
selamun aleküm arkadaşım ben de N73 kullanıyorum telefon mükembel N73 deki özellik birçok telefonda yoktur. Haa senin mp3 üçleri msm sesi yapamıyorsan o senin telefona ilgisizliğinden dir.(BENCE) sana yardımcı olayım N73 te takıldığın ne varsa sana yardımcı olabilirim ön kamera flaşını uzatma bence
MENÜ
ARAÇLAR
TERCİHLER girdikten sonra sol tuşla seçenekleri tıkla etkinleştir onun altında (KİŞİSELLEŞTİR) tıkla gerisi kolay zaten
zilsesi altında video arama sesi zilsesi yüksekliği var onun altında mesaj uyarı sesi. inşallah yardımcı olmuşumdur sana

ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN

:maxicep::maxicep:

CK1991

CK1991

Üye
fıstık gibi teli iyi karalamışsın :)

fortunesv

Üye
hocam senin probleme gelelim..1 format atarak bu sorunu kökten çözebilirsin.gece görüşünü nokia nın sitesinden orjinal güncelleme programını alıp data kablosuyla pc suite moduna getirip güncelleştirmenizle birlikte ön kamerada da gece görüşü sistemi devreye girecektir.oyunlar konusunda ise indirdiğiniz oyunlar genellikle rar'lıdır..kimse buna şaşırmamalı çünkü rarlı dosyanın içinde birçok çalıştırma dosyası var..öncelikle dosyayı rar'dan çıkartıyoruz..klasöre veya buraya çıkar da diyebilirsiniz.ardından direkt olarak oyunun kurulum dosyasını aldığınızda ve flash yoluyla ya da pc suite moduyla telinize yüklediğinizde hiçbir sorun yaşamayacaksınız.hızı ise 1formatta ya da güncelleştirmede 2katına çıkıyor..bende de n70 vardı ve n73 daha da hızlı..hafıza kartınızın doluluk miktarına göre veya telefona verdiği yan etkilerden oluşabilir..kingston marka 2gb hafıza kartı tavsiye edebilirim..mesaj zil sesi için tercihlerden mesaj sesi olarak ayarlama yapabilirsiniz.

kemal21

kemal21

Üye
yaşasın n73

Üst Alt