arkadaşım n70 olan programlar n73 olmaz vede sen telefonu cok hor kullanyon gıbı herseyı yukluyon gibi n73 e n73 programı yuklıcen
arkadaşlar n73 aldım aldıgıma pişman oldum gibi çünkü daha önceden n70 kullanıyordum sattım vede n73 aldım öndeki kameranın gece görüşü yok n70 de vardı bunu nasıl gece görüşü yapabiliriz cok kötü bir cekimi var birde mp3 leri bir türlü mesaj sesinde caldıramıyorum sadece zil seslerinde cıkıyor oysaki n70 mesaj seside yapabiliyordum n73 oldukca yavaş n70 göre
cogu programı yüklemekte n73 zorluk cekiyorum programların %80 yüklenmiyor ve hata veriyorr
acaba bana ne önerebilirsiniz yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.........
N70 'e göre n73 çok üstündür. Programlar uyumsuz diyor arkadaş N73 gelişmiş bir işletim sistemi olan S60 3rd editin 9.xx türü bir yazılım kullanmakta, programları ararken böyle araması tavsiye ederim yoksa N70 olan program N73 e uyumlu değildir burada haklı ama problem N70 in eski program düzenini desteklemesindendir. Ayrıca N70 ve N73 kullandım N73 ün kamerası bence İDEAL ve üzeri diyebilirim. N73 ile hiç sorun yaşamadımı belirtir ve öneririm. Tek sıkıntım wi-fi.