N73 zil sesi problemi yardım ( N73 Aldıgıma Pisman Oldum )

Sponsorlu Bağlantılar

red_ejder

Üye
    Konu Sahibi
N73 zil sesi problemi yardım ( N73 Aldıgıma Pisman Oldum )
arkadaşlar n73 aldım aldıgıma pişman oldum gibi çünkü daha önceden n70 kullanıyordum sattım vede n73 aldım öndeki kameranın gece görüşü yok n70 de vardı bunu nasıl gece görüşü yapabiliriz cok kötü bir cekimi var birde mp3 leri bir türlü mesaj sesinde caldıramıyorum sadece zil seslerinde cıkıyor oysaki n70 mesaj seside yapabiliyordum n73 oldukca yavaş n70 göre
cogu programı yüklemekte n73 zorluk cekiyorum programların %80 yüklenmiyor ve hata veriyorr
acaba bana ne önerebilirsiniz yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.........

digiviz

Üye
arkadaşım ben siteye program göndericem ama nasıl

worldcild

Üye
n73 hernekadar n70 e göre daha hızlı görünsede aynı özellıktedır hemen hemen...fakat ii bir telefondur.anlattıgın sorunları bılmıyordm yenı öğrendm ve gerckten bndekı n70 güzelmiş..fkat ön kamera gece görüşü için bişi yapılamaz cunku önde flas yok..ikinci si ise hallolur bı sorun...sitede arattır öle bı pro vardı fakat s60lar ıcındı..yanı n73 e uygunmudur bılmıorm..kolay gelsın

drkayzer

Üye
kardeş bendede aynı sorunlar var uyumlu bi tane avi oynatıcı bulamadım hiç biyerde yok

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
arkadaşım n70 olan programlar n73 olmaz vede sen telefonu cok hor kullanyon gıbı herseyı yukluyon gibi n73 e n73 programı yuklıcen

HyCan

HyCan

Üye
n73 3rd n70 deqiL aynı proqram taßiki de oLmaz

red_ejder

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yanlış anladınız sanırım n73 toplam 10 tane mp3 var vede hiç bir program yüklü degil oyunda dahil genede bayaa yavaş n70 oranla kısayol tuşuna bastıgın zaman biraz bekliyorsun n70 pat diye acıyordu bunu hala anlamış degilim anladıgım kadarıyla bu telefonlarının yaazılım problemi var galiba işime yarayacak hiç bir programı yüklemiyorum en sevdigim mau mau oynunu bile acmıyor birde mp3 zil sesine ceviremedim olacak iş degil mesaj tonum hala aynı mp3 calmıyor birde kamerasının video cekimi biraz puslu cıkıyor n70 bu tip problemlerle karşılaşmadım vede n73 aldıgıma gercek pişman oldum tek iyi olan özelligi mp3 güzel ses veriyor o kadar gerisi HİKAYEEEEE...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardım edecek olan yokmu acaba.........?

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
program yüklenmesi konusunda haklısın ama gece görüşüne bu telefonda gerek yoq zaten flash var yani fazla bir sorun olmaz zil sesine gelince istediğin mp3 ü telefon hafızasına kopyala ve zil sesi yap sorun yaşayacağını sanmıyorum :oke:

red_ejder

Üye
    Konu Sahibi
eywalla kardeş zil sesi olayını cözdüm ama geri kalan problemler devam ediyor malasef umarım onlarıda cevaplayan bir arkadaş cıkar :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
telefonun versiyonunu yükseltmeyi denesen?birde mpler için sound dosyasına bir mp3 dosyası aç.bidaha dene bakalım:oke:

asx5

Üye
değerli arkadasım ben n73 kullanıcıyım n70 de kullandım n73 senin n70 10 basar.. nasıl mp3 leri zil sesi yapamıyorsun anlamadım gitti daha onu beceremiyorsan tel kullanma.. ben telime her proğramı arayıp buluyorum vede yüklüyorum daha hiçbir sorun yasamadım.. sen telin modeline göre oyun ve pro baksan daha iyi edersin tek sorun serfitika hatası onuda tarıhi geri alarak cözüyorsun bir n73 kullanıcı olarak herkese tavsiye ederim saygılar sevgiler

osezer10

osezer10

Üye
gece görüşü var koçum kamerayı acınca sağda göstergeler var ordan çekşim moduna gir gece moduda var manzara modu vb bir sürü mod var araştırmadan n73ü kötüleme:@

eksper01000

Üye
kardeş bendede aynı sorunlar var uyumlu bi tane avi oynatıcı bulamadım hiç biyerde yok

arkadaşım sen os 9.1 için smartmovie yada moviesmart diye aratırsan avi oynatıcı bulursun araştırman gerekiyor:oke:

outlaw57

outlaw57

Üye
ewt arkadasım n73 bıraz karısık bır telefon ama yınede n73 den vaz gecmem

kEciSakaL

Üye
evet ama mp3 ler N72'te mesaj sesi olarak atanamıyor.. yapabilen varsa bize de anlatsın.. zil sesi oluyor ama mesaj sesi olmuyor bazıları..

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
ewt arkadasım n73 bıraz karısık bır telefon ama yınede n70

sublieutenant

sublieutenant

Üye
n73 hernekadar n70 e göre daha hızlı görünsede aynı özellıktedır hemen hemen...fakat ii bir telefondur.anlattıgın sorunları bılmıyordm yenı öğrendm ve gerckten bndekı n70 güzelmiş..fkat ön kamera gece görüşü için bişi yapılamaz cunku önde flas yok..ikinci si ise hallolur bı sorun...sitede arattır öle bı pro vardı fakat s60lar ıcındı..yanı n73 e uygunmudur bılmıorm..kolay gelsın
evet worldcild bencede en iyi symbian şuan için N70-N72 görünüyor... ehh nede olsa s80 anlaşılan bir system.....:lol

SEDOKO

Üye
değerli arkadasım ben n73 kullanıcıyım n70 de kullandım n73 senin n70 10 basar.. nasıl mp3 leri zil sesi yapamıyorsun anlamadım gitti daha onu beceremiyorsan tel kullanma.. ben telime her proğramı arayıp buluyorum vede yüklüyorum daha hiçbir sorun yasamadım.. sen telin modeline göre oyun ve pro baksan daha iyi edersin tek sorun serfitika hatası onuda tarıhi geri alarak cözüyorsun bir n73 kullanıcı olarak herkese tavsiye ederim saygılar sevgiler

YA KARDEŞ BEN BU HAFIZA KARTINDAN Bİ TÜRLÜ TELİN HAFIZASINA AKTARAMADIM MP3 Ü Bİ ANLATSAN K.BAKMA KAFAM KARIŞTI:utan

farre

Üye
kardeş tercihlerden mesaj sesi ayarlarına gir orda telefonda bulunan bütün melodileri görebilirsin mp3 ler dahil mesaj sesini ayarlarsın n73 iyidir boşver 70 i

timurlenk_55

Üye
o zaman ben bi n70 alim n73 almaya gerek yok demekki.

Üst Alt