N73 zil sesi problemi yardım ( N73 Aldıgıma Pisman Oldum )

Sponsorlu Bağlantılar

gtr10R

Üye
2 seneyi geçkindir n73 kullanıyorum ama dediğin sorunların hiç biri bende mevcut değil ve gayet te memnun bir şekilde kullanmaya devam edeceğime de eminim tek eksiği wifi ona da gerek yok zaten bence laptop yanımda devamlı
sana tavsiyem hoş görürsen bence bir bilenden yardım al anladığım kadarıyla ne telefonu kullanmayı ne de program müzik vs.. şeyleri yükleyip kullanmak konusunda bilgi sahibi değilsin yardıma her zaman hazırım ama yazarak olduktan sonra zaten forumda çok arkadaş bunları detaylı anlatmış ama yine de yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar mesaj yollayabilir...
saygılar...

gokhangural

Üye
Kullanmayı bilmek önemli benimde n73üm var ve çok memnunum film seyrediyorum kasma yok oyunların birçoğunu açıyorum istediğim müziği zil sesi yapıyorum hep maxicep sayesinde..

Adilx05

Adilx05

Üye
Bilip Bilmeden Konu Açma N70 e Olan Programların N73e Olmasını Nasıl Beklersin Anlamıyorum Birsi S60 Birisi S60V3 Öndeki Kamerayı Kullanma Sende Arkadaki Kamera 3.2 Mp Carl Zies N70ten Kat KAt İyidir Hemde Mp3leride Zil Sesi Yapabiliyorsun Sadece E\Sounds Bölümüne Atman Lazım :oke:

sabri04x

sabri04x

Üye
kardeş bendede aynı sorunlar var uyumlu bi tane avi oynatıcı bulamadım hiç biyerde yok

sen şakamı yapıyosun coreplayer smart movie divxplayer daha bir sürü program var ayrıca n70 kesinlikle kıyaslanamaz ikisinde avi film izle n73 cok net n73te operayla hotfile rapidshare tarzı sitelerden dosya indire bilirsin n70 olmuyo
Symbian S60v3 Uygulamaları bu linke bak

cedit52

cedit52

Üye
arkadaşım n 73 u ilk ciktigi günden beri etkin bir şekilde kullanıyorum ve çok güzel bir tel. evet mp3 leri e/sound içine atman lazım ayrıca

----------Eklendi @ 17:49:52 ---------- Yazıldı @ 17:42:41 ----------

Telefonda mutlaka handi.taskman-smart.movia-x-plore-coreplayer-sekman-ebuddy-ucwep- bu programlar olmalı lifeblog.kapatılmalı. Bu programları hepsi forumda mevcut...

istersensor

istersensor

Üye
Arkaddaşlar n73 te mp3 leri masaj veya zilsesi yapmak istiyorsanız mp3nüzü e/sound/digital yada E/sound/single nin içine atın listede gözükür..... kameraya gelince zaten otomatik olarak gece kendini ayarlıyor... :bigstar:

Üst Alt