N73 zil sesi problemi yardım ( N73 Aldıgıma Pisman Oldum )

Sponsorlu Bağlantılar

bafralimk

bafralimk

Üye
n73 ü nü sıfırmı aldın ben ce 2.el çünkü senden önceki adam gibi kullanamamış n73 öyle sorunlar vermemesi lazım
n73 e sertifikasız program yükleyemessin o telefon otür hata veriyorsa format çek şansını öyle dene

ferraguest

Üye
arkadaşlar ben de n73 almak istiyordum ama anladığım kadarıyla hiç kimse mem nun değil size soruyorum arkadaşlar n73 alıyım mı??? almıyım mı?????

olivetti

olivetti

Üye
n73 s60 os 9.1,n70 s60 os 8.1 tabi yükleyemezsin :D

musa1

Üye
arkadasım dosya yoneticisinden muziklerin oldugu klasoru ac ordan sound dijital seslere muzigi kopyala acılacaktır

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
O yüklediğinb uygulamaların verdiği hatalar ya uymuyodur ya da sertifika sorunlarıdır mesela süreri geçmiş seerrtifika gibi .Telefonu hackleyip denemen tavsiye ederim ayrıca sitemizde bissürü uygulama var ben 6 aydır takip ediyorum burayı çok güzel paylaşımlar var cep telefonumda şu an 60-70 tane şey yüklü ama hiç de kasmıyor:-) bu arada tel n73me

--------------- Ekleme ---------------

Bence n73 ü alacağına biraz daha para kas ve n79 al hem ngage si felan var hem rami daha yüksek hem fp2 hem de wifi si var

--------------- Ekleme ---------------

n79 ile n73 arasında çok az bi para farkı var hatta geçende arkadaşım bi siteden aldı yüzde 28 indirimli 550 ye mi ne aldı haziran ayında tab,i şimdi ne omuştur bilemem

harun4554

harun4554

Üye
valla arkadasim yaklasik 2bucuk sendir n73 kullaniyorum tas gibi telefon.icinde navi falanda var.cokta hizli calisiyor.evet yazilimlar farkli n70 ile.ama n73 hakkini yemeyelim.n70 de bes basar.n70 de bir kere blitzli kamera bile yok ona göre.evet biraz yavas isledigi dogru.oda hafizanin ne kadar doluolduguna bagli sanirim :)

mertk

Üye
ilk önce mesaj için koyacaın müziği zil sesine koy sonra eski zil sesini tekrar seç mesaj zil sesi yapma bölümünde o müzik mutlaka görünecektir görünmezse o müziği ses kaydı yapıp rahatlıkla koyabilirsin:D

dolu dizgin

Üye
msj sil sesini ilk önce müzik dosyana gir msj zil sesi yapcağan müziği tel havızasına at... ondan sonra tercihlere gir genel tıkla kisişelleştir yap msj zilsesine gir tel havızasına attığın müzi bul oluyo öle bilmem anlata bildim mi arkadaşım

fat01

Üye
arkadaşlar n73 aldım aldıgıma pişman oldum gibi çünkü daha önceden n70 kullanıyordum sattım vede n73 aldım öndeki kameranın gece görüşü yok n70 de vardı bunu nasıl gece görüşü yapabiliriz cok kötü bir cekimi var birde mp3 leri bir türlü mesaj sesinde caldıramıyorum sadece zil seslerinde cıkıyor oysaki n70 mesaj seside yapabiliyordum n73 oldukca yavaş n70 göre
cogu programı yüklemekte n73 zorluk cekiyorum programların %80 yüklenmiyor ve hata veriyorr
acaba bana ne önerebilirsiniz yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.........
Öncelikle telinin yazılımını son versiyona yükselt. İkincisi yüklediğin programların symbian v3 olduğuna dikkat et.

sabbah66

Üye
n73 ü eğer 2.el aldıysanız hemen format atınız yoska yavaş oluyor bide mesaj hafızası herzaman hafıza kartıdna olsun bi de tavsiyem en az 2 gb olsun hafıza kartı

civilian

civilian

Üye
bence hiç alakası bile yok n73 gibi bir telefon yok n70 le kıyaslamayın bile

ALİCİMZ1

Üye
müziklerin hepsini işaretle seçenekler sesklipler ordanda zil sesleri ben sorunun öle anladım

nefretli_93

nefretli_93

Üye
soyle yapın muzukleri ses klıpleri dijital seslere tası oluyo

emrelik

Üye
arkadasım n 73 kullanmak kolay mıdır sanıyorsun musıklerı mesaj sesınde gormek ıstıyorsan menuye gırıyorsun araclardan dosya yonetıcısıne gırıyorsun. joıstıgı saga kaydırarak hafıza kartına gecıyorsun,ordakı bulunan dosyalarn içinde kı musıoklerı ,sounds dosyasına tasıyorsun bu kadar aglamana gerek yok. hadı kal saglıcak la :)

juanramon82

Üye
n73 ün çekim sesi nasıl kapatılıyo

mgkol

mgkol

Üye
dosya yonetiminden mp3 leri zil sesi klasorune tasıman gerekıyor bır dene yapamazsan anlatabılırım nasıl yapacagını

celalbjk

Üye
*#7370# tusla tl format at tek cözum bu okey

sabri04x

sabri04x

Üye
yaniii o kadar forumda dolaştın bir tane avi oynatıcı bulamadın:kop:
coreplayer smart movie divxplayr vs. daha bir sürü var hepside forumda mevcut...

gmgmgm

Üye
sen kullanamıyonn güzelimmm n73 süper bi telefon mp3 leri mesaj seside yapabiliyosunn

ssametcan_17

Üye
mp3 üayarlamak için 3d seslere gir oradan ayarla uygulamalarda bende de var hem ön kamerayı napcan n73 ünki kadar güzel kamerası olan tel görmedim daha ce bende her oyunu açıyo hafıza kartını yükselt

Üst Alt