N73 Garantisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhammedkursad

Üye
    Konu Sahibi
N73 Garantisi
Slm arkadaşlar benim bi sorum olacak.
benim telim Nokia N73 Teli 2. el aldım yalnız garanti belgesi var faturam yok ve garanti belgesinde kaşe felan herşey tam yalnız Tarih atılmamış. Bende Joistik bozuldu garantiye yollamak için gittim tmm yollayalım dediler bende verdim bir hafta sonra bu telefonun garantisi bitmiş dediler. Nokia yı ardım evet garnitinz bitmiş dediler bende ama tel 2007 Aralık ayında alındı şu anda hala 6 ay garantisi olması lazım dedim. Onlarda eğer faturayı bulabilirseniz garanti dahilinde olur dediler. Eski sahibini aradım telin oda kayıplarda. Şirketi aradım fatura yok dedim bulabilir misiniz dedim 26,05,2009 salı günü gelin bakalım dediler. ACABA şirketten eskiye dönük olarak faturamı çıkartabilirkler mi yada bu fatura kesilmemiş mi acaba çünkü kesilmiş olsa garnti belgesinde tarih olur. tarih atılmamış. eğer fatura kesilmemişse tekrar fatura kestirip alabilir miyim sizce??? Ve internetten kontrol ettim telefonum kvk çıkışlı garanti kapsamında görüzküyor kvk nın sitesinde İme kontrolü yaptım. Şimdiden cvplarınız için teşekkür ederim. :allalla::allalla::allalla:

Odysseus

Odysseus

Üye
Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki artık servis işlemlerinde garanti belgesi ya da fatura olmaması çok birşey ifade etmiyor. Imei numarasından cihazın garanti durumu ve servis geçmişine ulaşabiliyorlar. KVK servisinde çalışan akrabam var kendisiyle sizin için irtibata geçip bilgi alacağım. Neticeyi buradan bildiririm.

muhammedkursad

Üye
    Konu Sahibi
İlginiz için Çok teşekkür ederim... Telefonun üretici garntisi bitmiş yanı *#92702689# yaptıgımızda çıkan üretim traihinden itibaren 2 yıl geçmiş. Yalnız Nokiadan aradılar faturayı bulursanız yine işlemi ücretsiz yaparız dediler. İlginiz için teşekkürler...

KAYPAKKAYA

KAYPAKKAYA

Üye
artık faturalar garanti belgesi yerine geçiyor bundan dolayı garanti belgende kaşe oluşu ama tarih olmayışı normal kaşede basmıyorlar zaten artık. ama tarihi kendin yazıp götürsende bişiy değişmezdi çünkü artık imei kodundan satış tarihini bulabiliyorlar.

muhammedkursad

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anladım yani ben faturayı bulamadığım için kalcak. Faturanın kesilmediğine şüpeleniyorum çünkü tanıdık birinie satılmış ondan ben 2 el aldım 3 sahibiyim telin o yuzden de sahıbını bulamıyorum... Neyse sağlık olsun ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim...

sdsss

sdsss

Üye
*#92702689# yapınca ömür sayacı diyor nedir o yardım edebilirmisiniz

mami24

mami24

Üye
valla eğer fatura kesilmemiş olsaydı telefonun kapanırdı
ve faturan kaybolduysa büyük bi ihtimal garantisi bitmiştir benim arkadaşım n73 me aldı 0 fatura kaybolmuş telin garantiside aldıktan bir hafta sonra bitti ama çok şükür telde bi problem çıkmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt